Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nállad szerintem csak a shell32.dll sérült ,vagy egy bejegyzés, ami hivatkozik az ikonfájlra.
De "buta"! Ez marhajó.
Egészen jól haladsz. Nekem jól jön, mert speciel nagy monitoraim vanak.
Remélem ezt több monitoros megjelenítésre is kifejleszted.
Csak nálam jelenik meg ilyen hirdetés? Vagy ez mással is előfordult már? A nagy pirosra gondolok
Biztos az alkatrészek szerelmesek egymásba, és nekik szól!:hehe:
Nekem is megjelent, az a google hirdetés modulja. Hasonló, mint a jobb felső sarokban van. Ezekből van fenntartva az oldal, és fórumozhatunk, mivel a kiszolgáló apparátus igencsak drága. Erről Topi is írt, a blogjában, és az off topik elején valahol, hogy kattintgassunk a hirdetésekre. Szerverek, áramdíj, stb... egyébként sok-sok hasznos dolog van a hirdetések között.
Nállam például semmi nem jelenik meg.
Oké, ezt mind tudom és értem. Arra vagyok kíváncsi, hogy konkrétan evvel a hirdetéssel ki találkozott már. Vagy a google már az országot is megmondja.
Mert az tudom, hogy turkál a múltamban.
Igen, megnézi honnan netezel. Ha rákeresel a google-ben valamire, a jobb oldalt lévő szponzorált linkek a gép tartózkodási helyének megfelelő hirdetéseket adják.
A Google az én "életemben" nem "vájkál", mert ami fenn volt google, amit az IE automatikusan felszor, én azt letöröltem, és a google pluginokat mindig tiltom. A chokie -kat mindig törlöm. Annyit ajánlok hogy a "kugliiChrome" -t messziről kerüld.
Ráadásul lehetőség van olyan vírusírtót használni, ami nem engedi meg a chokie -k turkálását a gépen. Ha már témánál vagyunk, valaki a multkor nevetett mert a Google -t levírusoztam. Nem is tévedtem.
Valakinek volt gondja az egerével a napokban.
Itt egy design-os.
Nekem volt, de még nem cseréltem ki, nemrég jöttem haza, de holnap megoldom a dolgot
Sziasztok! Sokat gondolkoztam hogy ide vagy inkább a viccek fórumában idézzem az alábbi állás hirdetést ...(tudom minden állást meg kell pályáztatni de azért ez már...)
Idézet: „A VÁROSFENNTARTÓ ÉS SZOLGÁLTATÓ KÖLTSÉGVETÉSI SZERVEZET pályázatot hirdet 1 fő részére kézi úttisztító munkakör betöltésére.”
Azt írnám rá, hogy szánalmas szituáció. A no comment nem igazán elég ide...
Képzeljünk el egy motivációs levelet: "... Gyermekkori álmom, hogy utcaseprő legyek..." Bocs, de ennél ironikusabb nem tudtam lenni
Na ja, ez a street cleaning services munkakör.
Egyébként kb egy évvel ezelőtt csináltam ezt a programot, csak elveszett a forráskódja és mondom újra megcsinálom (5 perc alatt megvolt kb )
Jaj majd' elfelejtettem. Feltétel: minimum felsőfokú végzettség, 2 nyelvből felsőfokú C típusú szakmaival kibővített nyelvvizsga. Előny: jó kommunikációs készség.
Idézet: „Előny: jó kommunikációs készség.” Továbbá a takarítóeszközök, és a hulladékok minden körülmények közötti felismerése.
...és rendeltetésszerű használata! azaz: seprűn nem lovagolunk, kivéve ha boszorkányok vagyunk, de az olaj-, hűtővíz-, és benzinszintet ellenőrizzük, szükség esetén pótoljuk, mivel meglepetések érhetnek! A nyelvünket ne felejtsük köszörülni!
Nekem is hasonlókat mondanak olyan állásokra amihez meglévő tudásom picit sok, de nyelvtudás sima munkásként kell ami nekem nincs, ja és éhbérért mindezt, persze ha nem tetszik van 100 a kapuban.
... fogak hiánya előny! Mosolyogni ily módon, miközben cinkes cigifüst hagyja el szánkat, és takarja el jótékonyan a járókelők elől nem ép miss hungary arcot, kötelező!
Nem igaz, hogy mindent lekontrázol Feladom, nyertél! No de majd szombaton!
Csak a "Viccek - Mókás történetek"-fórumba kellet volna írnom...Viccelődünk de láttam már takarítói álláshirdetést is érettségi+jogosítvány megadva feltételül...
A volt barátnőm agrármérnöki diplomával babycsőszködött........
Felszolgálónak nem vették fel túl képzettsége miatt.
Én meg tudok 2(!) diplomás postásról...
Jó, de a diploma gondolom nem volt feltétel..Érdekes dolgok vannak-van akit túlképezettsége miatt nem vesznek fel, van ahol irreálisan magas képzettségi feltételeket szabnak a munkakör betöltéséhez
A másik véglet egy villanyszerelői szkm. aki 4cég műszaki vezetője!
Sosem értettem, miért nem lehet letagadni a diplomát, ha az adott pozícióhoz felesleges. Talán nyomozást indítanak a jelentkező összes múltbeli titkának felderítésére? És ha fél év után derül ki a takarítóról, hogy diplomája van, akkor kirúgják?
A diploma nem csak a bejegyzésmentes erkölcsi...
bár némelyiknél abban is kételkedek! A mostani bérekkel lezüllesztik a céget, mert csak azok jönnek akiknek nagyon kell a munka és máshova nem kellenek.Válogatás nélkül veszik fel az embereket kézbesitőnek.Az nem számit, hogy gyogyszeres kezelés alatt áll, vagy az orráig sem lát...Minimálbérért dolgozik? Tökéletes! |
Bejelentkezés
Hirdetés |