Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   744 / 3607
(#) _ampervadasz_ válasza bankimajki hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

Nállad szerintem csak a shell32.dll sérült ,vagy egy bejegyzés, ami hivatkozik az ikonfájlra.
(#) _ampervadasz_ válasza zenetom hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

De "buta"! Ez marhajó.

Egészen jól haladsz. Nekem jól jön, mert speciel nagy monitoraim vanak.
(#) _ampervadasz_ válasza zenetom hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

Remélem ezt több monitoros megjelenítésre is kifejleszted.
(#) KTobi hozzászólása Okt 15, 2009 /

Csak nálam jelenik meg ilyen hirdetés? Vagy ez mással is előfordult már? A nagy pirosra gondolok

destop.JPG

(#) DuMatyi válasza KTobi hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

Biztos az alkatrészek szerelmesek egymásba, és nekik szól!:hehe:

Nekem is megjelent, az a google hirdetés modulja. Hasonló, mint a jobb felső sarokban van. Ezekből van fenntartva az oldal, és fórumozhatunk, mivel a kiszolgáló apparátus igencsak drága. Erről Topi is írt, a blogjában, és az off topik elején valahol, hogy kattintgassunk a hirdetésekre. Szerverek, áramdíj, stb... egyébként sok-sok hasznos dolog van a hirdetések között.
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

Nállam például semmi nem jelenik meg.

nincsen.JPG

(#) KTobi válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

Oké, ezt mind tudom és értem. Arra vagyok kíváncsi, hogy konkrétan evvel a hirdetéssel ki találkozott már. Vagy a google már az országot is megmondja.
Mert az tudom, hogy turkál a múltamban.

Igen, megnézi honnan netezel. Ha rákeresel a google-ben valamire, a jobb oldalt lévő szponzorált linkek a gép tartózkodási helyének megfelelő hirdetéseket adják.
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

A Google az én "életemben" nem "vájkál", mert ami fenn volt google, amit az IE automatikusan felszor, én azt letöröltem, és a google pluginokat mindig tiltom. A chokie -kat mindig törlöm. Annyit ajánlok hogy a "kugliiChrome" -t messziről kerüld.

Ráadásul lehetőség van olyan vírusírtót használni, ami nem engedi meg a chokie -k turkálását a gépen.

Ha már témánál vagyunk, valaki a multkor nevetett mert a Google -t levírusoztam. Nem is tévedtem.
(#) szamóca hozzászólása Okt 15, 2009 /

Valakinek volt gondja az egerével a napokban.
Itt egy design-os.

egér.jpg

(#) Georgee válasza szamóca hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

Nekem volt, de még nem cseréltem ki, nemrég jöttem haza, de holnap megoldom a dolgot
(#) sándor hozzászólása Okt 15, 2009 /

Sziasztok! Sokat gondolkoztam hogy ide vagy inkább a viccek fórumában idézzem az alábbi állás hirdetést ...(tudom minden állást meg kell pályáztatni de azért ez már...)

Idézet:
„A VÁROSFENNTARTÓ ÉS SZOLGÁLTATÓ KÖLTSÉGVETÉSI SZERVEZET
pályázatot hirdet
1 fő részére kézi úttisztító munkakör betöltésére.”
(#) DuMatyi válasza sándor hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

Azt írnám rá, hogy szánalmas szituáció. A no comment nem igazán elég ide...
Képzeljünk el egy motivációs levelet: "... Gyermekkori álmom, hogy utcaseprő legyek..."
Bocs, de ennél ironikusabb nem tudtam lenni
(#) szamóca válasza sándor hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

Na ja, ez a street cleaning services munkakör.
(#) zenetom válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

Egyébként kb egy évvel ezelőtt csináltam ezt a programot, csak elveszett a forráskódja és mondom újra megcsinálom (5 perc alatt megvolt kb )
(#) DuMatyi válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

Jaj majd' elfelejtettem. Feltétel: minimum felsőfokú végzettség, 2 nyelvből felsőfokú C típusú szakmaival kibővített nyelvvizsga. Előny: jó kommunikációs készség.
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

Idézet:
„Előny: jó kommunikációs készség.”

Továbbá a takarítóeszközök, és a hulladékok minden körülmények közötti felismerése.
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

...és rendeltetésszerű használata! azaz: seprűn nem lovagolunk, kivéve ha boszorkányok vagyunk, de az olaj-, hűtővíz-, és benzinszintet ellenőrizzük, szükség esetén pótoljuk, mivel meglepetések érhetnek! A nyelvünket ne felejtsük köszörülni!
(#) SALáta válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

Nekem is hasonlókat mondanak olyan állásokra amihez meglévő tudásom picit sok, de nyelvtudás sima munkásként kell ami nekem nincs, ja és éhbérért mindezt, persze ha nem tetszik van 100 a kapuban.
(#) DuMatyi válasza SALáta hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

Nem véletlenül írtam cinikusan. :hide:
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

... fogak hiánya előny! Mosolyogni ily módon, miközben cinkes cigifüst hagyja el szánkat, és takarja el jótékonyan a járókelők elől nem ép miss hungary arcot, kötelező!
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

Nem igaz, hogy mindent lekontrázol Feladom, nyertél! No de majd szombaton!
(#) sándor válasza szamóca hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

Csak a "Viccek - Mókás történetek"-fórumba kellet volna írnom...Viccelődünk de láttam már takarítói álláshirdetést is érettségi+jogosítvány megadva feltételül...
(#) szamóca válasza sándor hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

A volt barátnőm agrármérnöki diplomával babycsőszködött........
Felszolgálónak nem vették fel túl képzettsége miatt.
(#) tiggersoft válasza szamóca hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

Én meg tudok 2(!) diplomás postásról...
(#) sándor válasza szamóca hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

Jó, de a diploma gondolom nem volt feltétel..Érdekes dolgok vannak-van akit túlképezettsége miatt nem vesznek fel, van ahol irreálisan magas képzettségi feltételeket szabnak a munkakör betöltéséhez
(#) szamóca válasza tiggersoft hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

A másik véglet egy villanyszerelői szkm. aki 4cég műszaki vezetője!
(#) Stadi válasza sándor hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

Sosem értettem, miért nem lehet letagadni a diplomát, ha az adott pozícióhoz felesleges. Talán nyomozást indítanak a jelentkező összes múltbeli titkának felderítésére? És ha fél év után derül ki a takarítóról, hogy diplomája van, akkor kirúgják?
(#) tiggersoft válasza sándor hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

A diploma nem csak a bejegyzésmentes erkölcsi...
bár némelyiknél abban is kételkedek!
A mostani bérekkel lezüllesztik a céget, mert csak azok jönnek akiknek nagyon kell a munka és máshova nem kellenek.Válogatás nélkül veszik fel az embereket kézbesitőnek.Az nem számit, hogy gyogyszeres kezelés alatt áll, vagy az orráig sem lát...Minimálbérért dolgozik? Tökéletes!
Következő: »»   744 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem