Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Kicsit igazítottam az A-osztályú erősítőmön, így kicsit pofásabb
köszi a segítséget... erre voltam naggyából kíváncsi...
beraknám azt a line inputot de a kocsi még garis és a magnó is beletartozik a gariba szal ha megbuherálom akkor úszik a gari... még1szer kössz... amugy nem lehet hogy az a fej ami a magnó fejéhez illeszkedik az tulajdonképpen csak egy elektromágnes? üdw
tulajdonkeppen a magno fej az egy pici elektromagnes ami illeszkedik a szalag pici mereteihez. ezert van, hogy ha jelet vezetsz a fejbe akkor az magneses jeleket ad melyeket a kazi szalagja megöriz. szerintem ha epiteni akarsz ilyet akkor probalj ki valami magnobol kiszedett fejet, hatha megy...nem tudom..
Srácok kész van egy kivezérlésjelző tudom hogy nektek ez nem nagy kunszt de amennyit én ezzel szoptam. azért megmutatom a videjót hátha vkit érdekel
Ezt mivel lehet lejátszani???
Real Player hibát ír ki...
Én Quicktime playerrel le tudtam játszani.
Hello van egy sal xb 8-as om (mélynyomó) és a kábelre rákötöttem párhuzamosan 30 db standard ledet. Tök jól villog a basszusra, de a hangfalaim elkeztek kicsit torzítani és a kilengésük kb. kétszer akkora lett. Kérdés: Ez mért van? és hogyan lehetne kiküszöbölni? toom hogy ez a ki mit épitett topk de nem találtam más topikot ezért kérdeztem itt TATU
Azért kezdett el torzítani, mert a LED-ek levágták és egyenirányították a HF jel egyik félperiódusát. Köss be a ledekkel sorba egy-egy ellenállást (1-2k), vagy a bemenetre építs egy normális kivezérlésjelzőt sávszűrőkkel, UAA180-al.
Tényleg nem találtad??
Ezt
Anyám..... Ezt már csak a Golfos reklám übereli.
Grat hozzá!! Darazsx : Így már pofássabb. Jó ötlet volt úgyrakni a bordákat, kérdés mennyire főnek meg ott bent? hova lettek a végfok panelek? Isa
Kicsivel jobban melegítenek, de még belefér
Még nem volt időm rendesen tesztelni. A képen jobb oldalt láthatóak a panelok.
te figy már miért spórolsz??...
...ha már A osztályú, nem kellene azokat a CAT5 -s kábel belett kidobni onnan az egészből?? az 0.5 mm es 1 A-t se bír......... fontold meg ezt:yes: :yes:
A napokban építettem egy fm rádiót tda7000-el.
Működik! Szépen bejön rajta minden adó (van ami többször is) Néha, ha babrálok vele, vagy közel van hozzá a mobil, elmászik a frekije (danubiuszról a kossuthra). A Bss elektronikás kapcsolást építettem meg kis módosítással. (bocs a gyenge képért!)
Visszatérve még a jelgenerátoromra, ma bevittem gyakorlat órára, lemértem szkóppal.
Háát, háááát.... A négyszögjel úgy néz ki mint az elektró tankönyvben a valóságos négyszögjel, vagyis felfutáskor túllöveés egy kicsit, lefutáskor meg egy kis lecsengés.... Színusz/háromszög jelnél ennyire nem rossz a a helyzet, 4Vcsúcstól-csúcsig jelet tud kiadni magából vágás nélkül. Kéne bele valami lábkompatibilis műveleti erősitő a TL072-vel, nem egy túl komoly minőségi cucc ez az IC Összegezve: kísérezésre, félkész digitális szkópot éleszteni tökéletes
ne5532 jó lesz neked
Kösz, majd megnézem, előbb a szkópot akarom befejezni....
A 1996-os RT évkönyv 49 oldalán. Van egy Vobulator XR2206-al. 3 éve építettem , csak még azóta nem dobozoltam be. Éppen most teszem, mert szükségem lesz rá. Na szóval az a lényeg hogy a szerző tranzisztorokból összeállított végfokozatot használ. Ha nemtudtok hozzájutni akkor beszkenelem , csak az a baj kb. 20MB lesz.
Szia.
Reflex RX 500 -at egyszer en is meg akartam csinalni...most ujra kedvet kaptam
Értem, nagyon hálás lennék, ha megtalálnád a rajzot!
Sziasztok....
Sziasztok Nemrég elkezdtem egy régi erősítőm átalakítását..... (mikrokontrolleres vezérlés meg izé... minden extra)...nos a vezérlő része már egy ideje elkészülta arról akkor raktam is fel képet....nos most pedig elkészült a bementváltó és hangerőszabályozó rész is Üdv mindenkinek
Egyik barátom számára gyártottam néhány táppanelt max40V be, 3-40V ki. De 7V és 15V-ra használja.A kezdeti alkatrészhiány látható az első képen, majd a komplett a másodikon.
Klassz
Megosztanad a kapcsolasi rajzot?Megjott a kedvem radiozni |
Bejelentkezés
Hirdetés |