Fórum témák
» Több friss téma |
Figyeld a vaterát vagy itt az apróhirdetést. Elég sűrűn szoktak lenni.
Sziasztok!
Én azt szeretném kérdezni, hogy hol kapható videofej-motor Budapesten, vagy Békés-megyében? Köszi!
Nem tudtak ekkorát és már tökre kivagyok, hogy nem találok sehol. A márka szervízben is csak új hangszórót adnak az Y-aduio dys 15 hangfalhoz.
VALAKI SEGÍTSEN, mert megőrülök!!!
Szia!
A HQ-nál próbáld meg. A típusszám is kell!
Nekem valami bontott is jó lenne. Propeller clockhoz kellene.
Sziasztok. nem tudjátok hol lehetne szerezni biztonsági hőkapcsolót 185 fokos? Aquajebbo porszívóhoz kellene.
A száma ami rajta van 36FXH24 20163 L185C S0352 már elég sok helyen próbáltam, de nem sikerült találnom. kösz a segítséget
Jó lesz ez:
Bővebben: Link
Szia!
Mint írtam 100V környéki kellene. 60V ig én is találtam, csak afelett nem. De azért köszi. Esetleg valakinek lenne ötlete légyszi dobjon meg egy privivel. köszi
Sziasztok!
Pár éve a Conrádnál lehetett kapni nagyon vastag rézbevonattal ellátott (min1mm.es) NYÁK lemezt. Sajna mára már nem forgalmazzák. Tud valaki esetleg fellelhetőséget? Ha egy fotó lenne esetleg róla azt is megköszönném.
Sziasztok!
Nem tudom hogy jó helyen kérdezem e de nem tudjátok hogy honnan tudnék venni ISA foglalatot? Csak maga a fodlalat kéne forrasztható legyen. Alaplapból is ki lehet forrasztani de az csak a végső megoldás. Inkább vennék ha lehetne. Nem nagyon találok egy helyet sem. Köszi a segítséget.
Rézbevonat vastagságról volt szó, nem nyák vastagságról.
Halihó!
Kérdésem lenne, hogy a DS1307 -es IC-t hol lehet megvenni. Viszonylag sürgős lenne a dolog (egyetemi feldat). Csak az SOS electronic-nál találtam, de náluk sincs raktáron, az is valószínűleg 1-2 hét... Nincs valakinek esetleg, amit meg tudnék venni? tényleg fontos lenne.
Szia!
A RET-nél is van, az FDH-nál és a HQ-nál is Bővebben: LinkBővebben: LinkBővebben: Link Bővebben: Link
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hol lehet venni picike műanyag fogaskerekeket? Nem olyanokat, amik a hestore-ban, vagy a winklerben vannak, mert azok túl nagy fogazásúak. Ant
Szerintem occo kínai piacos faliórából ki lehet termelni precíz fogaskerekeket.
Szia! Pécsen műnyomó papírt az Alkotmány utcai papírboltban lehet venni. A templom mellett... Az eladóknak nyugodtan mondhatod, hogy NYÁK vasaláshoz kell, tudják miről van szó Üdv: Bálint
Nagyon pici alátét max 1mm-es furattal, és kb 3mm széles?
Hol lehet ilyenhez hozzájutni?
Talán egy órástól, ha csak egy-két darab kell. Vagy próbáld meg a Fabory-nál ha több.
Sajnos több órásnál is próbáltam
Erről a Fabory-ról mit lehet tudni?
Üdv!
Arra vagyok kíváncsi ,hogy honnan lehetne flexibilis folyadékkristályos panelt beszerezni. Konkrétabban üvegre szeretném rakni ,hogy átláthatatlan legyen ha akarom.
Üdv
Tudna valaki ajánlani pár jó boltot ahol alkatrészeket lehet vásárolni? Ismerem a Hestore-t, általában ott vásárolok, de most terveim szerint szükségem lenne egy R301-GP2Y0A21YK-re vagy esetleg szervókra, érzékelőkre, LED-ekre... Ezeket külföldről kellene rendelnem vagy vannak olyan magyar helyek ahol megkaphatók? Tehát minél több magyar bolt címe, esetleg honlapja jó lenne. Köszi Dolfin
Hali
Vettem alumínium forrasztásához forrasztó ónt. Szépen viszi is, csak nagyon drága. Felénk 1méter 700ft. Ho lehet kapni még esetleg? |
Bejelentkezés
Hirdetés |