Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ha egy huszonéves kocsival ennyit vacakolnak, akkor majd leesik az álluk, mikor meglássák az évjáratot.
[OFF]Túl hosszú volt a mai napom
Na tessék ez ügyes volt. Így is meg lehet úszni az anyóst.
Semmi gond, nekem is hosszú volt a napom, és holnap milyen hosszú lesz. (?!)
A pincét kiakarom rámolni, mert sok a hulladék cuccom, és közben még egy fogast is fel kell fúrnom. A helyiség kb. 4m X 2,5m -es helyiség, és úgy 1,6m magasságban van megrakva síkban. Persze vanak ott nagyobb mókaságok is.
Idézet: „inkább más autóját fogják felnyomni, mert az a másik, nincsen felkészülve semmire.” De előtte, jól végzett munkád elismeréséért még megajándékozzák az autódat fél vödör kromofággal vagy egy molotov koktéllal, esetleg csak kiszúrják a kerekeit. Bosszúból. Teljes győzelmet nem arathatunk a söpredék felett, de azért próbálkozni lehet. Sőt, kell is! Anno a kerékbilincs ellen volt egy olyan ötletem, hogy saját bilinccsel kell járni. Parkolsz, ráteszed az autódra, matrica az ablakokra és kész. Lehet, a tolvajok ellen is beválna...
Mekkora ötlet! Mennyi bírságot meg lehetne ezzel úszni!
Kiegészíteném egy rendszámtábla kicserélővel is rendszert. Pontosabban csak elé tolja és készen is van. :bonk sájli: Szemétségből, ha az anyósnak van kocsia, akkor az ő rendszámát használnám fel. :hehe:
Idézet: „Kiegészíteném egy rendszámtábla kicserélővel is rendszert.” Látom, Te is rajongsz a Szállító filmekért. Egyszer csinálok majd olyan számkódos indításgátlót. A hamutartóba pont beférne.
Nálunk nyáron a hírekben mutogatták, hogy egy palinak az autójára kerékbilincset tettek és az iparos előkapta a kulcsot kerékcsere a pótkerékkel majd a cumót be a csomagtartóba és már ment is tovább.
Na erre varjál gombot...
Nem éppen kedvenceim közé tartozik, de nem rossz. Lehet rajta nevetni eleget.
A rendszámtábla dolog, meg az anyós miatt jutott eszembe, és a Taxiról. Azért ezt elképzeltem orosz módszerrel is. A kocsi hátuljából a 5x10mm^2 gumikábel jön ki, ami az oszlopra rá van kötve, közben a váltakozó feszültségű motor hangját lehet hallani, ami kicsit sem feltűnő, és mechanika zaját (kb mint "egy VHS készülék, amikor benyeli a kazit, befűzi a szalagot, és elindítja a lejátszást" filingre gondoltam), miközben a rendszámot kicseréli, és közben mozog a kaszni.
ááá.... ők tudod honnan lesték el!
A Macskafogóból. Ott Grabovszki kocsijának a rendszáma változott ahogy egyre többen ültek bele. Az pedig már a 80-as évek közepén volt és Magyarok találták ki!
Már megbocsáss, de a kerékre nem fogok gombot varni, azt meghagyom a szőkéknek!
Ez igaz! Annál jobb mese a világon nincsen. a második része viszont egy szégyen, és degradáló az első részére nézve...
Ha időtök engedi, nézzetek be, majd vicc topicba is! Halálos amit toljan fórumozó bebökött oda!
Most jut eszembe: Sándor nevű fórumozót, most jól megszívattuk, mert jó sok olvasni valót hagytunk neki holnapra! Idézek: ez az :hehe: Szívesen!
Nekem ez a rendszámcserés dolog a Szállítóhoz asszociálódik. Úgy látszik, ezt néztem a legtöbbet. Imádom, ahogy Frank az első részben a csajjal bánik. Még ma is fekszem a röhögéstől, ha meglátom...
Nem sok ehhez hasonló filmet nézek, de ez ritka jól sikerült, és az összes része. Kicsit elrugaszkodott a valóságtól, de tényleg feküdni lehet a nevetéstől. Még egy ilyen személyiséget (?)
Példának okáért, ott is elakarták tőle lopni az aduiját, de hát ő Chuck Norris rokona, így ez nem jött be!
És tudod az a legrosszabb, hogy ha kapnál, pár milkót, egy autógyártól, hogy fejleszd ki ezt az eszközt, ami elkapja a tolvajt, s még elég kellemetlen helyzetbe is hozza, akkor meg is lehetne csinálni, és lehet, hogy nagyobb hatása lenne mint a sok ketyerének amit ők csinálnak. Mert hát az, aki pl a kormányzárat feltöri az a "menő csávó", de aki ott kucorog az ülésben az már a "szerencsétlen" lesz, és lehet, hogy legközelebb kétszer is meggondolja, hogy mi csinál.
Mi a családdal a lopás kérdést úgy oldjuk meg 96-os Corsánkon, hogy egyrészt, nagyon szépen összetörtem az autó elejét vagy három-négy éve. Visszadrótoztam a lámpákat, meg a lökhárítót, és azóta messziről is megismerni. A másik, hogy a kocsi utasterében, a műanyag kismotortól(2 db), a csokis papírokon, és a nejlonzacskókon túl, gyermekruhák, kiszórt játékok, benzinszámlák, parkolási cédulák, rothadt banánhéj, az épp nem aktuális nyári gumiszettből két darabig, egyszóval minden megtalálható. A két gyerek miatt, elég sokszor, hagyjuk nyitva is a kocsit. Sajnos eddig még semmit sem vittek el. Mikor betörtek hozzánk akkor is azok a holmik maradtak meg amiket a kocsiban felejtettünk. (Most egy picit ideges vagyok mert az asszony kitakarította a gyerekekkel, nevelési célzattal)
Valószínű, annak bontó lett vége.
A lakást rámolták, nem a kocsit
Hoppá, erre még nem válaszoltam!
Egyébként megadhatnád annak a bontónak a címét, mert ahova én járok, ott majdnem drágább a bontott alkatrész, mint az új utángyártott a boltban. Nem tudom hová jársz te alkatrészért de elég sok helyen hozzájutni töredék áron, szinte bármihez. Ha drágább lenne, akkor gondolkozz el azon, hogy miért a "népautókat" lopják/lopatják el?! Pont ezért!
Itt is van, a 2. rész eleje.
Értem már. Remélem nem lett nagy a kár, mert én is átestem ezen keresztségen.
Nálam már késő van, és szelektál az agyam, továbbá néha beüt egy egy hardverütközés is. (beleverem a fejem a monitorba )
Ez az! HD -ban milyen jó ezt nézni, és a macska feje is forog, mint mágneses viharban a radar.
Nekem mondhatjuk, hogy népautóm van, igaz, mikrobusz. Az egyik alkatrésznagykeres ismerősöm most akar váltani a Merciről a Fiat/Citroen/Peugeot típusokra, mert ezek olcsóbbak és így több is fut belőlük idehaza. Mondjuk az hazai sajátosság, hogy akinek Mercije meg Audija van, ha valami kell hozzá, akkor húzza a száját, hogy milyen drága és inkább megveszi az olcsó, olasznak hazudott török szemetet hozzá...
Szerencsére nálam rend is, van szó szerint, és most leszek meglepő, tudom mit hová raktam el.
Meg ne kérdezzétek mi a titkom, mert én sem jöttem még rá. Annyi biztos, az agyam durranna el, ha valaki nálam rendet csinálna.
Jómúltkor néztem vászonra vetítve. Kipróbáltam egy írásvetítő+LCD feltét kombót. Nem volt rossz.
Ez így is van, de a szegények meg csak népautót fognak venni, mert az olcsóbb fenntartani, és olcsóbb az alkatrész utánpótlása is.
Amúgy van ilyen ismerősöm. Nincsen saját családja, nem áll két lábon ( tehát anyucinál apucinál él), és BMW -vel furikázik. Persze nem gazdag csak autóbolond. Amikor hátsó lengőkart cserélni kellett, továbbá a féktárcsákat a kuplunggal együtt, húzta a száját, mert ugye egy BMW -be csak maga a lengőkar lett volna hozzá kétszázezer, és egy 60 -asból kihozta az egészet, ami az ő setében még erősen olcsónak is mondható. Igen, csak az onnantól nem BMW. Megmondta hogy ő nem fog beszállni egy buzukiba.
Egyszerre a kettő? Egymáson?
Ezt azért bővebben is leírhatod! Megakartál teremteni egy kis mozi filinget?
Mindenkinek jó éjt, mára kitettem magamból mindent, azthiszem.
Ez a szegény ember projektora. Így néz ki. Van rajta sok bemenet, nekem elég a VGA is. Ha meglenne hozzá a távirányító, az vezérelné az egérkurzort is. A Vaterán szereztem be, kb. feléért, mint egy használt projektor ára. Az írásvetítő se kell már manapság senkinek, az is olcsó volt. Az izzója persze rövidebb élettartamú, mint a projektoré (50 óra vs. 2000 óra), viszont jóval olcsóbb is. Órára lebontva kb. ugyanannyi, csak nem egyszerre kell 70000-et rálocsolni egy lámpára, hanem sokszor filléreket. Ami hátrány: az írásvetítő lámpája oldalt kivilágít és zajos a ventillátora. Előbbi megoldható ügyesen szellőző beburkolással, utóbbi pedig úgy, hogy felcsavarom a film hangerejét. Itt is igaz, hogy valamit valamiért. A vászon hozzá 200x150-es, baromi nagy a szobába és sajna nem rolós, hanem kézzel kell feltekerni óvatosan, mint egy szőnyeget.
Értelek, értelek. Nem rossz egy berendezés, de inkább úgy vagyok ezekkel a dolgokkal, hogy inkább LCD TV. Annak az üzemideje is baráti, és az ára is.
Ár értékarányban ezért többszörösen nyerő nálam az LCD TV. Sokan oda vannak a plazmáért, mert a kontraszt aránya 10000:1 . Igen csak nézzük meg az miért kapjuk cserébe. Egyrészt, ha TV -zel rajta, akkor a logó beéghet, vagy legalább is huzamosabb ideig ott marad. Továbbá a fogyasztása tetemes (ez zavar legjobban). Minimum 0,5kW a fogyasztása, holott egy szinte mindenben egyező, kivéve a kontrasztarányt, és válaszidőt, 0,1kW a fogyasztása az LCD -nek, ha maximumon használom a háttérvilágítását. Az írásvetítőnél/projektornál meg az a fránya üzemidő ne lenne olyan rövid. Egyébként már láttam Ládába eszkábálva egy LCD monitort, és egy 500W -os Halogén világította át az LCD panelt, és egy lencsével fókuszálta a képet a vászonra. Arra lennék kíváncsi, honnan lehet olyan lencsét beszerezni.
200x150-es méretben igencsak sokmillió lenne egy LCD tévé (250cm képátló, azaz 98"). Ebben a méretben a projektoroké a pálma. A TFT monitorból házilag barkácsolt dologba nem akartam belevágni. Eléggé időigényesnek tűnt, és a lencsék beszerzése sem látszik egyszerűnek.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |