Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   869 / 3607
(#) tungsram válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

Nem tudom de jócskán minusz alatt.Ilyenkor kénytelen vagyok bevenni a szerves inget (Egri rizling) a nejem legnagyobb örömére.
(#) tungsram hozzászólása Dec 20, 2009 /

Kollegák! Egy kérdésem volna, hogy lehet PDF-ből akár csak egy lapot is lementeni. Nekem mobil netem van és még átküldök egy könyvet addig lepetézek. A válaszokat előre is köszönöm:Tóni
(#) sprofan válasza tungsram hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

Van egy kis fényképezőgép ikon a menüsorban, arra katt, kijelölöd amit akarsz és elmenti a vágólapra képként. Vagy ha az egész oldal kell akkor szintén fényképezőgép ikon és duplán rákattintasz a kívánt oldalra. Ezután megnyitsz valami képszerkesztőt pl. paint és simán beilleszted.
(#) gg630504 válasza tungsram hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

Én a pdf állományt ráhúzom a gimp képszerkesztő programra. Kiválasztom az oldalt majd beállítom a felbontást ( pl. 150 dpi ). A beolvasott képet kimentem png, gif, jpg -ként, a minőség/tömörítés arányt megadva.
(#) Rober_4 válasza tungsram hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

Én ezt az oldalt használtam a múltkor doc-á konvertálásra. Feltöltöttem, és 10 perc múlva jött is. Persze nem voltak személyes infók, csak valami doksi. Jó mert nem kellett telepítgetni semmit.
Bővebben: Link

Nagyon szépen köszönöm a gyors és korrekt válaszokat. Sajna valamiről már lemaradtam, de ez a korommal is jár.
(#) DuMatyi válasza tungsram hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

A korom az igen alattomosan rakódik le a kémények füstjárataiba, néha nem árt kéményseprőt hívni, hogy megelőzzük azokat a bajokat, ami a korommal járnak. :hide:

Köszike!

Sikeresen kihasználtad a három smiley-lehetőséget :hehe:

Igyekeztem.
(#) beton cipő hozzászólása Dec 20, 2009 /

Ehh... Pár napig nem olvasom a topicot és máris 40 oldala elaradás
Más: Ismerősökkel arról tanakodtunk a múltkor, hogy van HE-s póló, bögre, toll, meg most már óra is, és miért nem lehetne csinálni HE-s feles poharakat is?
Szerintem nagy kereslet lenne rá
(#) bankimajki hozzászólása Dec 20, 2009 /

Kész van az egyik karácsonyi ajándék :yes: Már csak 3-at kell készíteni. Ami még nehezíti a dolgot hogy mindenki mást kap
(#) DuMatyi válasza bankimajki hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

Mondanám, hogy ctrl c-ctrl v, de... Figyelitek? Mióta fent van a 3 smiley-s korlát, azóta mindenki kihasználja...
(#) bankimajki válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

Ez igaz én sem használtam eddig 3-at, de most valamiért rászoktam
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

Jó reggelt mindenkinek! :kalap:

Csak hogy igazad legyen (bonk szmájli!)
(#) Ricsi89 hozzászólása Dec 20, 2009 /

Sziasztok.
PC gurukhoz szólnék. Nem tud valaki valamilyen programot, amivel le lehet tölteni datáról fájlokat úgy, hogy csak a linkeket szúrom be és letölti a fájlokat. Van egy játék, ami 16 giga és hát 100megás darabokban van felrakva. Gondolhatjátok, hogy akkor az hány darab. Mire én azt mindet berakosgatnám letöltésvezérlőbe....
(#) _ampervadasz_ válasza bankimajki hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

Hosszabb hozzászólásokban, bizonyos karakterszám felett azért több is engedélyezett lehetne akár.
Így szinte fölöslegessé válik az 136 (? most számoltam meg) emot ikon, és ráadásul fölöslegesen terheli szervereket, mert abból hozzászólásonként letölt 36 -ot (attól függően, hogy engedélyezve van e az átmeneti tárolás, nálam pl nem), és a további szmájliknál meg további 100 -at, ha egy ikont be akarsz bökni, kivéve, ha tudod az emot ikon nevét és beírod kézzel.
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

vannak ilyen letöltés vezérlők, és azok a rapid$ról is letudnak tölteni.

Azt hiszem a free$rapid is tudja kezelni a datás linkeket.

Látom a hardver mögött megnőtt a játékra is az igény.
Milyen játék az ami ekkora terjedelemmel rendelkezik?!
(#) zolee1209 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

Idézet:
„Milyen játék az ami ekkora terjedelemmel rendelkezik?!”

Terep2 -2010 Edition-
(#) hapro válasza zolee1209 hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

Én meg komolyan vettem, pedig ismertem az előzményeket... Bővebben: Link
(#) Ricsi89 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

Sajnos nincs benne datás plugin. :no:
(#) Stadi hozzászólása Dec 20, 2009 /

Nah, dél körül lapátoltam egy röpke órácskányit. Felszerelés: mackónadrág+rendes nadrág, MH katonai téli surranó (bélelt), télikabát, sál, sapka, napszemüveg (bármennyire jól esik ilyenkor a napsütés, a fehér felületről visszaverődő, erős fényt utálom; emellett a szemebe visszahulló porhó miatt sem kellett aggódnom), hólapát. Kb. 16 centis hó esett, mint az a képről is valamelyest leolvasható. Az egymásra rakott pázsitrácsköveken vicces hósapka alakult ki. Kutyám pedig élénken szimatolt a hótól megtisztított terepen. Meg persze modellt ült.

Ja igen, kipróbáltam még a részecskegyorsítómat is. Mit ne mondjak, a 8 baros sűrített levegő rendesen gyorsította a hópihéket. Nem is értem, miért nem jutott még senkinek eszébe sűrített levegővel havat takarítani.
(#) DuMatyi válasza Stadi hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

Jó ötlet a sűrített levegő. Apró kérdés, honnan van neked MH surranód? :hide: Na még egy smiley, hogy meglegyen a 3

Itt nálunk Miskolcon még az etnikumhoz tartozó gólyák (fekete varjú) is kezdenek leesni a fáról olyan hideg van. Az assszony most nézte meg -10Cfok van. Reggelre azt hiszem, hogy ki se mozdulok ha nem fontos a műhelyből.

Inkább jojózik a szemed, mert gépelsz, és ínhüvelygyulladást kapsz a sok gépeléstől, ezért állandóan felfele tartod a hüvelykujjadat...
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

Sejtettem én is.

Használd a Rapid Share letöltőt. Nekem az még letudta szedni a datás fájlokat, igaz, most már pár hónapja csak rapidos linkekről töltögetek.

Bocs , hogy ilyen későn válaszoltam, közben bele voltam mélyedve a kamerám tápcsatijának restaurálásába, mert az beadta az unalmasat.

A gépelést én már megszoktam bár még most sem tudok rendesen. A hüvelykujjra pedig reflektálva akkor volna grízes ha az lefele állna.....

Azt egy nőnemű lénynek kellene mutogatnod, ő talán, mondom talán teljesítené a benne foglalt mögöttes tartalmat!
(#) Ricsi89 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

Na ez így bejött. Szedi is lefelé. Csak le kellett külön tölteni hozzá egy plugin csomagot, amiben benne volt a datás plugin is.

No comment...
Következő: »»   869 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem