Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köszi a segítséget.
Viszont megrekedtem most. A gyorstárba kiterjesztés nélküli fájlok kerülnek be sajnos, webes elemek nem, ezért az flv fájlokat sem tudom kimenteni, amint azok letöltődtek. Amit ajánlottál plugint, azzal letudom tölteni a youtube -s videókat is? Ha igen hogy?
Lépj egy könyvtárszinttel feljebb, ha a YouTube videó letöltődött! Ott lesz egy tmp fájl, én most próbáltam, működik. Másolni viszont nem engedte a rendszer ezt a tmp fájlt, szóval lementeni nem tudtam. De már nem járunk messze!
Köszi megvan! Kiderítettem.
...úgy határoztam, nem mizériázok, és kerestem egy plugint erre a youtube flash videó letöltősire, és még a HD vagy normál verziója között is lehet választani. Még egyszer köszi mindkettőtöknek. Egyáltalán mi ez a mizéria, hogy a webes elemeket "titkosítja" ?
Egy ember lehetsz egy Du- képzővel az elején. tippeljek vagy találjak iziben?
No de nem is az a baj hanem, hogy mitől dagad?!
Nem is tudom hol kezdjem... Talán a bemutidnál: Tranzisztorkor hajnalán... (Fenyő, főpróba)
Ott a bizony a palackban 70Hz CW filter szóval vágunk keményen.
Ezt most nem érteni.
Nem vetted észre, hogy hízik - dagad a tűzróka?! (3.5 óta).
nem tudom miért teszi, de ha megnézed a feladatkezelőt bizony elég jól összeszedi magát...
A youtubos videókat én a tűzróka bővítménnyel Download helperrel szedem le. Pofon egyszerű kis cucc. Csak rákattintasz és jön is le az flv.
Ha pedig csak az MP3-ra van szükség akkor "youtube to mp3" a bővítményeknél ugyanúgy.
Na igen!
Nézzétek meg ezt a palit. ZackKim Azt hittem , hogy csak ő ilyen "beteg" de nem van még egy másik csóka is az is jól nyomja. Stanley Jordan
Épp most nagyon zenehallgatós youtube-os kedvem van. Azon agyaltam szabadna-e egy olyan (off)topic, hgy " így érzem magam, ilyen a hangulatom" egy amolyanféle állapotjelentés ki mit talát. -még nem volt bátorságom elindítani.
És még a zene is jó amit játszik. Én egyszer élőben egy francia pasit láttam aki 2 mikrofonnal tolta, olyan volt mintha 2 ember énekelt volna....
Értem most már.
Megnéztem a feladatkezelőben, és 30.91MiB a mérete. Azt mondod ennél kisebbnek kéne lennie? v3.5 verzióját használom, nagy hibája, hogy szinte semmilyen előzményt nem tud törölni, csak a csokikat, de nem számít, mert a Cclenaer -el meggyilkolom az összes előzményt. Ráadásul nem régen tértem át az IE$8 -ról. Korábban még jó(maradjunk a jobb kifejezésnél idézőjelben) volt, de jött az IE$7 és elsőre fagyott, majd javították, és jött az IE$8 ez sem volt jó, és ráadásul simán tud szemetelni. Beállítod neki, hogy legfeljebb 200MiB legyen a gyorsítótár mérete, és már volt arra is példa hogy 2,6giga állományt söpörtem le, de az is benne van a dologban hogy órákon át youtube -ztam. A másik dolog meg az, hogy direkt beleépítenek ezekbe a frissítésékbe újabb bugokat, hogy legyen munkája a májkroszoptnak, és egy újabb tapaszt adjon ki. Leginkább a böngészőjükre igaz! Bocsánat kirohanásomért, csak kimentem a WC -re.
Én is sokat hallgatok zenét az éncsövemen. Ez az Autumn Leaves kb 100 féle képpen meghallgatható. Most nem akarom mindet belinkelni. De akit érdekel úgyis egy perc allat rátalál a többire is. Egyébként egy Jazz standard.
Az Off topicban már sok zenét belinkeltem. Hogy éppen "így érzek" de nagyon eltérőek lehetnek itt a zenei ízlések. Valaki a Tuc-Tuc-t szereti. Valaki a Rock zenét. De még klasszikust is hallgatnak. Biztos vagyok benne. És nem igazán akarom másokra ráerőltetni a zenei ízlésem. Egyébként mennyi is most az idő? 3:20?
A kirohaás a WC-re kimenés?!
Nálam simán összekapja magát 3-400 kilo-ra secperc alatt. A legrosszabb, hogy kilépek majd vissza és marad a méret pedig beállítva, hogy kilépéskor csak a sütik maradnak (weboldal belépések miatt). verzió: 3.6 beta5. Egy megoldás hasznos lehet, kilépés helyett feladatkezelő, FF leállítása, olyankor úgy vettem észre 0-ról kezd kisgömböc lenni. IE-t sosem használtam így erről nem tudok nyilatkozni..
Talán az így érzek nem is igazán zenei lenne hanem amolyan... Tudod, sok topic indul úgy, hogy ezt láttam-azt láttam... érezni nem csak zenei kifejezéssel lehet. (nem akarom folytatni, aki tudja /akarja/ úgyis sejti miről van szó).
Most pl [annak ellenére, hogy alterrock párti vagyok a srác zenéit hallgatom], igen 3:25
A kirohaás a WC-re kimenés?!
Persze, mert a WC -n nincsen internet! Jajj csak vicc volt! Semmiből sem szeretem bétát, az egyszer biztos, és azzal hogy IE$ -t nem használtál, nem veszítettél sokat.
WIFI, antenna, egyebek... (mobil /nálam még RSS is játszik telóra/ , lapitopi, társai)
Igazándiból előtte nálam is 3.5 volt (semmi új a nap alatt a 3.6-al) de megtaláltam a legközelebbi elérhetőséget a legújabbhoz s próba alapon... Linux alatt nem is néztem zabál-e sokat, ott 3.5 megy. IE felejtős, egy baja van, MS termék.
Egy bizonyos dologhoz egy kéz kell, mindenképp, a laptophoz meg kettő.
Jóéjt minden bagolynak, megyek aludni, mert a kapacitásom véges. Az anódáram legyen veletek!
Mármint a mobilhoz kell egy kéz...
Még nincs de szerintem csak kis idő hogy kiadnak egy olyan Wifi-s WC papír tartót, hogy érzékeli a papír fogyását és E-mailt küld fogyóban a papír. Tessék vásárolni
Más: Nővéreméknél voltam látogatóban. A kisebbik lánya (6 éves) azza búcsúzott tőlem, hogy nem álljak szóba idegenekkel. Édespofa. De ha szófogadó lennék akkor most sem beszélhetnék veletek. Egyébként van egy Chat roulette nevű progi. Azzal kell beszélned aki kidob. (Angol tudás előny) Chat roulette Én még nem vettem rá magam mert ahogy olvasom a kommenteket 10-ből hat ember biztosan elme roggyant. De lehet olvasni siker sztorikat is.
Inkább megvárom az agyimplantátumot, de azt is majd akkor fogom telepíteni amikor már nem béta lesz, nem szeretnék agyhalott lenni.
Szerk.: mineral: azért helyesbitsünk: te most írsz, nem beszélgetsz. :hehe: Ennél már csak az lenne durvább, ha a WC -is visszabeszélne, kianalizálná a vizeletet, meg a barna mackó tartalmát, és étkezési javaslatokat adna, amivel javíthatod a bélflórád. Most már tényleg megyek: Battery low([I--------]>
Nem is tudom mit mondhatnék, már nem fog az agy.
Tulajdonképp beszélgetős témák a topic alcíme tehát nem ír az ember hanem beszél
Idézet: „Chat roulette” erre is majd ránézek, mikor kialudtam magam, mert nem hittem el amit ott láttam.
Nekem még fog, de érzem, hogy kezdek kuplungos lenni.
Warning! Battery Low ([---------]>
Kialudni magad? Ilyen korán? Le se feküdj. Főzd a kávét. Nemsokára kel a nap. Vársz még egy kicsit és már neki lehet állni a csomagbontásnak.
Bontani fogok, majd a sok sok bontatlan nyáklemezt amit még nem végeztem ki.
System OFF...
Hu-hallod, ez kemény. Nem bírtam el velük, később feladtam kemény magyar dumával.
Az idegeneket nem úgy értette hanem... Szóval mint parajelenséget. Jó éjt aki bír alunni.
Már létezik a hangfelismerős is
|
Bejelentkezés
Hirdetés |