Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Uniscan / Euroscan- Visa diagnosztikai illesztő
Lapozás: OK   9 / 19
(#) opeldiagnosztika válasza Elektromágnes hozzászólására (») Dec 1, 2009 /

A visa tökéletesen nekem CSAK DOS operációs rendszer alól működött még anno...
DOS alá meg tudomásom szerint nem adnak már a gyártók drivereket. Szóval sztem hiába pcmcia kártya, ha DOS driver nem lesz hozzá ....

üdv,
Zoli
(#) Hari1231 válasza opeldiagnosztika hozzászólására (») Dec 7, 2009 /

Szevasz Zoli! Ezt én is így gondoltam!.....de tévedtem! Ugyanis találkoztam olyan PCMCA kártyával amin 2db soros port vólt, és bizony a draiver lemezen DOS-os verzió is van! ( Csak a kártya ára !!!)
:eek2:
(#) Dudus válasza Hari1231 hozzászólására (») Dec 7, 2009 /

100 EUR -nál kezdődik és valóban létezik.
(#) Hari1231 válasza Dudus hozzászólására (») Dec 8, 2009 /

Úgy valahogy! ...a francba!!!
Figyusz Dudus nem tudsz valamit az UNISCAN 3 interfacesről? Esetleg kapcs.rajzot? Nekem megvan a 3.4-es progim. ...működik is, csak nemtalálok hozzá interfacest amivel működne. Van egy ECU-Raderem (TecnoTest) csak sajna hardverkulcsos és az nincs! (95e FT egy évre a kulcs!) :eek2:
(#) Hari1231 hozzászólása Dec 26, 2009 /

Szevasztok!
(....nem nagyon van itt élet.) Mindenki a bejgli pusztítással van elfoglalva. .... vagy pilled a TV előt.
Találtam az egyik régi notbukomon egy rajzot, - egy kicsit fura - de semmiféle leírást nem raktam mellé! A francba! (Soha ne mentsetek kapcsolási rajzot megjegyzés nélkül!)

Valaki nem ismeri fel véletlen?!
(#) Hari1231 válasza Hari1231 hozzászólására (») Dec 26, 2009 /

...ja és azthiszem még ez is hozzá tartozik.
(#) attle válasza molnarp hozzászólására (») Jan 22, 2010 /

Sziasztok!

Fel tudná tenni valaki az első hozzászólásban szereplő programot? Esetleg elküldené e-mail-ben? (attle@invitel.hu)

..."Itt egy magyar nyelvű vátozat a programról, a kicsomagoláshoz szükséges jelszó : hobbielektronika.
A setup menü jelszava : tec.
Bővebben: Link
"...

Sajnos nem tudom letölteni sehonnan.
(#) Piktor2 válasza attle hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Miért is nem jó azt onnan letölteni?
(#) attle válasza Piktor2 hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Sajnos a rapid-ról nem lehet letölteni, mindig hibát jelez...

..."Bővebben: Link"...

Ha valakinek megvan, kérem küldje el e-mail-ben, vagy tegye fel valahova!
Nagyon köszönöm!

Ajha!
Reggel néztem még működött. azért is kérdeztem hogy mi a baj vele?
(#) Piktor2 válasza Piktor2 hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

a server amin fennt van kicsit túlterhelt.
(#) attle válasza Piktor2 hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Srácok!

Legyen kedves, segítsen rajtam valaki!
Egész nap próbáltam a letöltést, de mindig túlterheltség miatt hibát jelzett.

(#) attle válasza Piktor2 hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

Nagyon köszönöm!
(#) R3mus hozzászólása Feb 1, 2010 / 1

Akinek nemmüködne a kapcsolás!

Az első hozzászólásban közzétett nyákrajz 1 helyen rossz, mégpedig az átkötés és a dióda(4v1) közös lábánál. A rajzon úgylátszik hogy közös pont pedig a kapcsolási rajz szerint különálló.
Megépitettem a kapcsolást és az L-line led folyamatosan világitot ha rádugtam persze nem ismert fel semmit mindig a connect ecu,check power felirat jött fel. Ha a kocsi nemhasználja a L-linet akkor nemhiném hogy gondlenne de sajna az én renaultomon csak a nyák módositása után ment.

Ha valaki kedvet kapna a megépitésében tudok segitséget nyújtani pl AVR és EEPROM felprogramozásában, igény esetén az egész kapcsolást megépitem.

Remélem tudtam segiteni akinek eddig nemment, további jó diagot, a bitek legyenek veletek
(#) R3mus válasza Hari1231 hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Ez a kapcsolás tulképpen az uniscan/euroscan csak nem 2 soros portal hanem 1com és 1lpt. Ha visszaolvasol ebben a topikban megtalálhatod a tapasztalatokat is vele szemben.
(#) R3mus hozzászólása Feb 4, 2010 /

Müködik a kapcsolás usb-n (win98/xp/vista/7)akár a hw kulcsos progival is. Ha van rá igény megosztom veletek.
(#) R3mus válasza R3mus hozzászólására (») Feb 6, 2010 /

egy kis módositás
1x ment usb-n.... azóta se.....
(#) Hari1231 válasza R3mus hozzászólására (») Feb 7, 2010 /

Szeva! Tudom, hogy Uniscan, csak egy kis változtatással - gondolom Szerjoskának ezek az alkatrészek szimpatikusabbak voltak - ....na látod ez a soros + párhuzamos csatlakozásra viszont nem is figyeltem!
Mik a tapasztalatok?! ...ha megtennéd, hogy segítesz legalább a hozzászólás számár írd meg.
Na mond! Milyen USB?! Milyen kapcsolás?!!
(#) R3mus válasza Hari1231 hozzászólására (») Feb 9, 2010 /

Folyamatosan agyalok hogy lehetne megoldani a 2 soros port problémát hogy 1 soros és még valami máson komunikáljon.

Az usb-s átalakitós dolgot kicsit elkiabáltam tulképp ugyan ez a kapcsolás csak usb-soros port átalakitóval. Rájöttem hogy azért müködött nekem 1x a kapcsolás mert amin kipróbáltam kocsin az csak a K vonalon komunikált és a K vonalnak megfelelő csatlakozó pont a rendes com porton volt. USB-n keresztül meg elfogadja a HW kulcsot csak épp nemképes a komunikációra így K-L kocsin egyenlőre esélytelen de a remény hal meg utoljára.

Gondolkodom ezen a soros+párhuzamos kapcsolás megépitésén is hátha nagyobb az esély valami jót kihozni belőle.
Folyamatosan fogok írkálni mik a fejlemények amúgy 2 soros porton az első hozzászólásban leírt kapcsolás müködik szépen.
(#) bmotor60 válasza R3mus hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Üdv!
Fiúk,megnéznétek a képeket hogy ebben az egyszerű felépitésű uniscanba mi mehet tönkre,mert semmivel sem kommunikál.
vagy melyik programmal próbáljam,crackkessel vagy nem?
semmit nem lát,f astrával és fiattal próbáltam.
Köszönöm.
(#) bbalazs_ válasza R3mus hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Az USB eseten levetted a valaszidot 1-2ms kore?
A csomagmeret is siman lehet 64 vagy 128.
(#) Hari1231 válasza bmotor60 hozzászólására (») Feb 14, 2010 /

Ez meg mi?! Ez miota Uniscan? Nem toom ....egy pár Uniscant láttam már , de ezt még nem! Legalább is igy első pislogásra .... rajza?!
(#) bmotor60 válasza Hari1231 hozzászólására (») Feb 14, 2010 /

http://www.hibakodolvaso.hu/index.php?productID=137

üdv4
innen van acsoda uniscan,irtam is neki csak választ nem kaptam.
teszek fel élesebb fényképeket

Köszönöm!!!
(#) R3mus válasza bmotor60 hozzászólására (») Feb 14, 2010 /

azt mondod ez egy "gyári"??
elég érdekes egy kapcsolás az tény mert hasonlóságot nemnagyon mutat az uniscanhez. Elsőre egy sima K-L csatolónak néztem de egy élesebb képet szivesen látnék a kacsolásról.
(#) bmotor60 válasza R3mus hozzászólására (») Feb 14, 2010 /

sajnos csak holnap tudom fényképezni,igyekszem
Előre is köszi!!!
(#) bmotor60 válasza bmotor60 hozzászólására (») Feb 15, 2010 /

itt vannak a fotók

uni 2.rar

(#) zoli134 hozzászólása Feb 19, 2010 /

Hali mindenkinek !
Egy kicsi segedelem kellene van egy uniscan-em
,tegnap volt nálam T4 transzporter rákötöm és kiirja ,hogy 02loop status,mi lehetne ez a kód ,de Co meg jó .Meg nincs valakinek magyar szoftvere hozzá ?
Jó lenne egy hibakód tábla is.
(#) Hari1231 válasza bmotor60 hozzászólására (») Feb 19, 2010 /

Ennek semmi köze az Uniscan - Visa interfaceshóz!
Nekem van egy "gyári" (Kinai) Uniscanom ami nagyon szuperul müködik! (Azért ez sem volt olyan sima ügy!) ...de a felépítése egyeltalán nem hasonlít az általad bemutatott kütyihez!
Következő: »»   9 / 19
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem