Fórum témák
» Több friss téma |
A visa tökéletesen nekem CSAK DOS operációs rendszer alól működött még anno...
DOS alá meg tudomásom szerint nem adnak már a gyártók drivereket. Szóval sztem hiába pcmcia kártya, ha DOS driver nem lesz hozzá .... üdv, Zoli
Szevasz Zoli! Ezt én is így gondoltam!.....de tévedtem! Ugyanis találkoztam olyan PCMCA kártyával amin 2db soros port vólt, és bizony a draiver lemezen DOS-os verzió is van! ( Csak a kártya ára !!!)
:eek2:
100 EUR -nál kezdődik és valóban létezik.
Úgy valahogy! ...a francba!!!
Figyusz Dudus nem tudsz valamit az UNISCAN 3 interfacesről? Esetleg kapcs.rajzot? Nekem megvan a 3.4-es progim. ...működik is, csak nemtalálok hozzá interfacest amivel működne. Van egy ECU-Raderem (TecnoTest) csak sajna hardverkulcsos és az nincs! (95e FT egy évre a kulcs!) :eek2:
Szevasztok!
(....nem nagyon van itt élet.) Mindenki a bejgli pusztítással van elfoglalva. .... vagy pilled a TV előt. Találtam az egyik régi notbukomon egy rajzot, - egy kicsit fura - de semmiféle leírást nem raktam mellé! A francba! (Soha ne mentsetek kapcsolási rajzot megjegyzés nélkül!) Valaki nem ismeri fel véletlen?!
...ja és azthiszem még ez is hozzá tartozik.
Sziasztok!
Fel tudná tenni valaki az első hozzászólásban szereplő programot? Esetleg elküldené e-mail-ben? (attle@invitel.hu) ..."Itt egy magyar nyelvű vátozat a programról, a kicsomagoláshoz szükséges jelszó : hobbielektronika. A setup menü jelszava : tec. Bővebben: Link"... Sajnos nem tudom letölteni sehonnan.
Sajnos a rapid-ról nem lehet letölteni, mindig hibát jelez...
..."Bővebben: Link"... Ha valakinek megvan, kérem küldje el e-mail-ben, vagy tegye fel valahova! Nagyon köszönöm!
Ajha!
Reggel néztem még működött. azért is kérdeztem hogy mi a baj vele?
a server amin fennt van kicsit túlterhelt.
Srácok!
Legyen kedves, segítsen rajtam valaki! Egész nap próbáltam a letöltést, de mindig túlterheltség miatt hibát jelzett.
Akinek nemmüködne a kapcsolás!
Az első hozzászólásban közzétett nyákrajz 1 helyen rossz, mégpedig az átkötés és a dióda(4v1) közös lábánál. A rajzon úgylátszik hogy közös pont pedig a kapcsolási rajz szerint különálló. Megépitettem a kapcsolást és az L-line led folyamatosan világitot ha rádugtam persze nem ismert fel semmit mindig a connect ecu,check power felirat jött fel. Ha a kocsi nemhasználja a L-linet akkor nemhiném hogy gondlenne de sajna az én renaultomon csak a nyák módositása után ment. Ha valaki kedvet kapna a megépitésében tudok segitséget nyújtani pl AVR és EEPROM felprogramozásában, igény esetén az egész kapcsolást megépitem. Remélem tudtam segiteni akinek eddig nemment, további jó diagot, a bitek legyenek veletek
Ez a kapcsolás tulképpen az uniscan/euroscan csak nem 2 soros portal hanem 1com és 1lpt. Ha visszaolvasol ebben a topikban megtalálhatod a tapasztalatokat is vele szemben.
Müködik a kapcsolás usb-n (win98/xp/vista/7)akár a hw kulcsos progival is. Ha van rá igény megosztom veletek.
egy kis módositás
1x ment usb-n.... azóta se.....
Szeva! Tudom, hogy Uniscan, csak egy kis változtatással - gondolom Szerjoskának ezek az alkatrészek szimpatikusabbak voltak - ....na látod ez a soros + párhuzamos csatlakozásra viszont nem is figyeltem!
Mik a tapasztalatok?! ...ha megtennéd, hogy segítesz legalább a hozzászólás számár írd meg. Na mond! Milyen USB?! Milyen kapcsolás?!!
Folyamatosan agyalok hogy lehetne megoldani a 2 soros port problémát hogy 1 soros és még valami máson komunikáljon.
Az usb-s átalakitós dolgot kicsit elkiabáltam tulképp ugyan ez a kapcsolás csak usb-soros port átalakitóval. Rájöttem hogy azért müködött nekem 1x a kapcsolás mert amin kipróbáltam kocsin az csak a K vonalon komunikált és a K vonalnak megfelelő csatlakozó pont a rendes com porton volt. USB-n keresztül meg elfogadja a HW kulcsot csak épp nemképes a komunikációra így K-L kocsin egyenlőre esélytelen de a remény hal meg utoljára. Gondolkodom ezen a soros+párhuzamos kapcsolás megépitésén is hátha nagyobb az esély valami jót kihozni belőle. Folyamatosan fogok írkálni mik a fejlemények amúgy 2 soros porton az első hozzászólásban leírt kapcsolás müködik szépen.
Üdv!
Fiúk,megnéznétek a képeket hogy ebben az egyszerű felépitésű uniscanba mi mehet tönkre,mert semmivel sem kommunikál. vagy melyik programmal próbáljam,crackkessel vagy nem? semmit nem lát,f astrával és fiattal próbáltam. Köszönöm.
Az USB eseten levetted a valaszidot 1-2ms kore?
A csomagmeret is siman lehet 64 vagy 128.
Ez meg mi?! Ez miota Uniscan? Nem toom ....egy pár Uniscant láttam már , de ezt még nem! Legalább is igy első pislogásra .... rajza?!
http://www.hibakodolvaso.hu/index.php?productID=137
üdv4 innen van acsoda uniscan,irtam is neki csak választ nem kaptam. teszek fel élesebb fényképeket Köszönöm!!!
azt mondod ez egy "gyári"??
elég érdekes egy kapcsolás az tény mert hasonlóságot nemnagyon mutat az uniscanhez. Elsőre egy sima K-L csatolónak néztem de egy élesebb képet szivesen látnék a kacsolásról.
sajnos csak holnap tudom fényképezni,igyekszem
Előre is köszi!!!
Hali mindenkinek !
Egy kicsi segedelem kellene van egy uniscan-em ,tegnap volt nálam T4 transzporter rákötöm és kiirja ,hogy 02loop status,mi lehetne ez a kód ,de Co meg jó .Meg nincs valakinek magyar szoftvere hozzá ? Jó lenne egy hibakód tábla is. |
Bejelentkezés
Hirdetés |