Fórum témák
» Több friss téma |
Én innen építettem az enyémet http://www.obddiag.net/allpro.html#Project_Overview Azt, hogy mennyibe fájt már nem tudom vannak hozzá még cuccaim, de tartok tőle hogy nem nagyon éri meg vele bajlódni. most olvasom, hogy ABS problémád van azt ezzel nem igen tudod orvosolni szerintem.
Szia!
Az MC33290 és MC33390-et hol tudtad beszerzni ?
Lassan már nem érdemes szerintem megépíteni,mert ha jól kifogod akkor már 10ezerért kapsz gyárit,meg a másik nem is tudom honnan lehetne szerezni elm ic-t,mert a pic-be égetendő progit még sehol nem tették közre.Azóta keresgéltem és amit találtam progi elméletileg daewoohoz jó lenne winaldl a progi neve.De sajnos ez angol és nem nagyon értem,max ha minden kötél szakad marad a szakszerviz.
Köszönöm a linket,ez a elm327nek a forráskódja??
18f8x8x Itt vagyon:Bővebben: Link még atmelos verzió is van.
Eredeti elm327 bin-t nem fogsz találni;ugyanis jogvédett és nem tudod kiolvasni a pic-et sem. Az itthon kapható -olcsó- gyári olvasók 90 %-a is csak klón(kínából). Ezek nem olvassák az obd-1-es dolgokat. Ha mindenáron építeni akarsz akkor a jozsi66 által ajánlottat építsd meg. A kínai klón is ehez hasonló (pic18f258).
Köszi szépen a sok információt,meg a linkeket.Valamelyiket megépítem,a daewoo meg megy szervizbe a vag-com-ot kezdtem el tervezgetni,de sajna nem nagyon haladok még vele,ha már daewoot nem tudok olvasni legalább a volkwagenekkel boldoguljak
Szia.Az igazi ELM támogatja a sima OBD-t is???
Am ezek a klónok is jók nem?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van olyan áramkör szimuláló program, ami ismeri a MAX232, SI9241-es ic-ket? Mert hogy anélkül nem tudom, lepróbálni mielőtt megépíteném valamelyik OBD csatlakozót, hogy az valóban jó-e. Multisim, circuit maker nem is meri mind a 2.
Sziatok !
Honnét lehetne megtudni, hogy milyen OBD protokol van az autómban ? Opel astra f 16v X14XE 1997.
Sziasztok!
Csatlakoznék az előző kérdéshez én is! Astra G X17DTL 1998 Köszi!
Gyártóspecifikus OBDI van benne. ( Ha jól emlékszem KW82)
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy egy 2004 es opel combó Km számlálója 140000 km en ál, víszont szerintem vissza lett állítva. Ki lehet ezt valahogy deríteni? 13as közösnyomócsöves diesel CDTI. olyan hibák jönnek elő rejata ami állítolag tipushiba csak jóval később szokott előjönni. Céges kocsinak kaptam, és nagyon érdekelne, hogy mennyi lehet a valós!
Előre is köszi mindenkinek!
AB-COM -mal, vagy más opeles eszközzel ki tudod olvasni az ECU -ból a kilométerállást. Ő külön számolja magának.
Szia! Haezt megépítem azzal menni fog?
Persze, ezzel mennie kell, bár nem vagyok benne biztos, hogy a rajz hibátlan-e. Az L vonal nem az RTS-ről van meghajtva, és le is kéne terhelni 510 ohmon.
Ettől még mehetne szerintem, mert úgy néz ki, hogy a "K" -ról van meghajtva. Dee, újabb Opelek már nem használnak L-t. Ki kell próbálni, ha nem jó nézz szét, itt van fennt pár rajz. Én a "Blafusel" félét építettem meg, az tök jól szuperál.
Erre gondoltál? És azt a progit amit te használsz honnan lehetne letölteni?
Igen, nekem ez van meg, csak SI9243 -mal.
A progit viszont passzolom.
Hello
Volna egy ill. 2 kérdésem: Van egy 1,2-es Fábia 2004-es, Ehhez milyen interfacet ajánlotok?? És milyen progit?? Vagy körülnéztem és van USB-s OBD2 a neten 20 euróért az jó lenne rá?? Mert most volt szerviszben és ott a vag-com programot használták com porton keresztül. Letöltöttem a vag-com demót és ott an olyan funkció h alapbeállítások na ott miket lehet vele állítani?? a válaszokat előre köszi. ÜDV Zoli
Sziasztok! MC33290-re van infótok, hogy honnan lehetne? Illetve OBD dugó szintén...ami nem horror összeg.
Köszi a választ.
Melyik illesztőt építsem meg hozzá ? Midegyikhez az van írva, hogy obd2, jó az az obd1 -hez is? Nekem 16 lábú csatim van.
Sziasztok.
Suzuki Grand Vitara '98-as csatlakozó kiosztása nincs valamelyikőtöknek? Elsősorban az kellene, melyik lábak összezárásával lehet kivillogtatni a hibát...
Szia! Ezt a tipust 3féle motorral is szerelték így most a G16A motorkódúhoz probálok feltenni:
Üdv!
Az is lényeges, hogy autómata, vagy manuális váltó! Írj motorkódot, MT ill. AT! Üdv!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |