Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Ha jól emlékszem papiron megvan.Ebben van GU-50?
Sziasztok!
Lenne egy kérésem egy TFT/LCD monitor kapcsolási rajzát illetően. AG Neovo F-317 lenne ez a szerkezet, de sehol sem sikerült fellelni hozzá rajzot. Külső tápos, (19V/2.5A). (Be tudom indítani, ha adok még egy +5V-ot is a kijelzőpanelre, (valahol elveszett ez a táp), de túl nagy áramok folynak, így csak rövid ideig lehet vele szórakozni). Köszönök minden segítséget ezzel kapcsolatban.
Ebben bizony, az egész meg a GAZ -ban
Oké, hétvégén feltúrom.
Tápom meg kábelem van hozzá,az tuti.
Hoppá, ezt Papimanónak szántam
Már néztem ezt a topic-ot, de itt nincs semmilyen kapcsolási rajz amire szükségem lenne.
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni? Goerz, UNIGOR 6e multiméter kapcsolási rajzra lenne szükségem. Előre is köszönöm.
Sziasztok,
Egy Phonic 740 Powerpod Deluxe 2x220w Powered Mixer-hez keresek kapcsolási és robbantott rajzot. Előre is köszönöm.
Tessék! Bővebben: Link
Köszönöm mégegyszer! (Ha ittjár egy Moderátor, megkérem jutalmazza válaszod)
Szia!
Valami sassziszámot vadássz a panelekről, mert így nehéz.
Szia! Köszönöm.
Már megcsináltam a monitort, működik, és nagyon örülök hogy nem lett alkatrésznek szétdobálva ez is. (Az LCD monitor probléma) topikban írtam róla.
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni? Goerz, UNIGOR 6e multiméter kapcsolási rajzra lenne szükségem. Előre is köszönöm.
Egy használatim van, benne tömbvázlattal...
Köszönöm Tisztelt Sebi!
Már az is sokkal több a sötétben tapogatózásnál. Megkérhetnélek, hogy egy másolatot feltegyél ide? Előre is köszönöm.
Üdv!
Codegen 300 watt-os tápegységhez keresek kapcsolási rajzot! Köszönöm előre is!!!
Üdv!
Van egy YST939-es digitális am/fm tunerem, ebből szeretnék építeni egy rádiót. Sajnos a neten nem találtam róla semmit.Szeretnék segítséget kérni.Kapcs rajz, stb. Köszönöm!
Sziasztok
Egy 27MHz vevőhöz keresk kapcsolási rajzot. Tud valaki segíteni nekem ebben
Üdv mindenkinek.
Egy Hitachi HTD - K 150E házimozi rendszer kapcsolási rajzára lenne szükségem, ha tudna valaki segiteni. Köszönöm.
Keresem Electronica
Model: DARCLEE 5 Tip: S 643 A3 kapcsolási rajzát (román csöves rádió)
Szia küldtem az emailod-ra 7,2mb remélem jó lessz
Sziasztok. Szeretnék építeni egy számlálót, amivel nagyon rövid, kb 10-100 mikroszekundumos impulzusok hosszát lenne képes lemérni kb 1% pontossággal. Valami TTL számlálóra gondoltam digitális kijelzővel. Tudnátok segíteni?
Sziasztok,
Alap analóg körös elemkkel (kapcsolók, relék) szeretnék megoldani egy feladatot, egy DC motor vezérlését egyetlen monostabil lábkapcsolóval. A feladat az lenne, hogy ha erre a lábkapcsolóra rálépek a motor elkezd fecsévélni áttételen át egy kötelet, aztán azt szeretném, adott hossz feltekerése után egyből visszatekerné a kiindulási helyére. Tehát jön a jel, elindul egyirányba, adott fordulat (feltekert kötélhossz) után pedig visszamegy az eredeti helyére. Jó lenne, ha a monostabil kapcsolóra csak egyszer kellene rálépni, és nem kellene nyomvatartani. Én valamilyen végálláskapcsolórendszerben gondolkodom, csak nem tudom, hogyan lehetne megoldani. Van ötletetek? Üdv.: Bálint
Üdv!
Dyras ALDS-430 típusú erősítőhöz kérnék egy kapcsoási rajzot, vagy a mély hangszóró erősítőjének a típusa kellene. Google a barátom nem mondta meg a választ, ezért írok ide. Ha ez megvan, abban szeretnék segítséget kérni, hogy mire lehetne ezt kicserélni, mert elég gyenge szegény, és hamar elkezd torzítani.
Hello, javaslom, hogy ezt a kérdést a "kapcsolási rajzot keresek " topikban tedd fel.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |