Fórum témák
» Több friss téma |
analogx proxit telepíted rá, adsz neki egy hálózatot (10.0.0.0) és azonnal menni fog. Leírása röviden, érthetően leírja. Bővebben: Link
Ahhoz a szétégéshez inkább az anyagtakarékos forrasz és a használat tesz hozzá. Gagyiból legalja a Li1705 és társai, azokról nem hittem el, hogy menni fognak egy évet. A mai napig üti-vágja pár ügyfél, akik pont arra vették, hogy occsó, és kit érdekel, ha eldöglik.
Működik Köszi
Köszönöm az infót!!!
Újabb elakadás a változatosság kedvérét. Ezútal megosztás. Látom mind 2 gépet, egy tartományban vannak. Látom a megosztott meghajtókat is, be is tudok lépni, de mikor megnyitnék egy mappát, kiírja hogy --> mellékelt képek.
hiba az win 7 hiba2 az xp Most vettem észre, hogy a megosztott mappába be enged. Csak a vinyókba nem. Tud valaki segíteni?
Helló mindenkinek!
Belefogtam egy régi (kb. 12 éves) számítógép összeszerelésébe, mert egy ismerősöm elvinné kb. 5000-ért műhelybe, ha minden része működik. Én úgy emlékeztem, hogy amikor 5 éve félreraktuk, még működött. Azóta persze kiszedtünk belőle egy-két dolgot: floppy meghajtó, IDE kábelek, CD meghajtó, amit használtunk tovább az új géphez. Amikor elővettem, rögtön letört a videókártyájáról a hűtő, nem volt kedven szenvedni vele, vettem használtan 500 Ft-ért egy S3Trio64-et, meg kábeleket, floppyt. Viszont most ha elindítom, felpörög a wincseszter, a CD meg az AT táp hűtője (proci hűtő nincs, elég hozzá a hűtőborda is), meg hallatszik, hogy a vinyó csinál valamit kb. 2 másodpercig, de más nem történik. Nem sípol, nem kapcsol be a monitor, nem reagál semmire. Olyan mintha az alaplap nem kapna áramot, de a táp csatlakozóin megvannak a feszültségek (5 -> 4.98 V, 12 -> 12.36 V), és a processzor, meg a videó kártya azért érezhető, hogy melegszik. Sajnos az alaplapról semmit nem tudok (nincs rajta típusszám), a processzor Intel Celeron, ha jól emlékszem 500 MHz-es (de ez nem biztos), PC133 jelű 128 megás RAM van benne.
Kivettem az elemet, rámértem, terheletlenül 2.64 V, de terhelés alatt már csak 1,76 V a feszültsége (elég ha az ujjammal megfogom mindkét oldalát, már attól leesik a feszültség). Ez kevés?
Igen, cseréld ki az elemet, de kicsi az esélye, hogy ez a baja az alaplapnak.
Bocs,hogy beleszólok de nekem aksi van bent!
...inkább úgy értem,hogy érdekes.
Egy 500MHz-es celeronra azért én nem hinném, hogy elég a hűtőborda..
Akár mehet venti nélkül is, egy nagy bordával, az Intel szerint egy 566Mhz-es processzor csak 12W-tal fűt, és 90fokig melegedhet. Bár az tény, hogy minél kisebb hőmérsékletre kell törekedni a stabil működéshez.
Ezt a kalapácsos módszert ne próbálja ki senki sem. A belső nagyobb alkatrészek felszakítják a panel fóliáját, a rázkódástól. Trafó nagyobb kondik stb.
Most épp ott tartok , hogy nem tudom megcsinálni , beindul , de rögtön meg is áll. Felmegy 20V-ra egy pillanatra.
Az elem szerintem is okozhat ilyet. Én már jártam úgy p1 es alaplappal hogy mindenféle hülyeségeket írt ki pl hogy nem jó a cpu meg néha mást és nem bootolt be vagy még a bootig se ment el hanem az első képernyőnél megakadt, más azt mondta a tujalnak hogy dobja ki, én procira gondoltam (amd K-akármi volt amiről terjedt hogy szeret elszállni), de nem volt kedvem jumperelni új procihoz, nem volt meg a könyve se a gépnek, így egy elemcserét megpróbáltam és megjavult...
te,figyu,azt hiszem nekem is ez a bajom a gépemmel.valami kék kép jelenik meg valami rövid szöveggel mint ami a képen van???
Sziasztok,akkor megkérdezem.
Létezik olyan,hogy egy alaplapban nem gombelem, hanem tölthető aksi van? Köszi a választ!
Létezik. De akkor az nem is gombelemként néz ki.
Értelek, de én a gombelem méretű aksira gondolok.
Úgy hallottam,hogy az aksit akkor tölti amikor megy a gép.
Szerintem lithium ion akksi ami 3Vos .Ha elem lenne kifolyna ,meg nem is lehet tölteni.
Köszi!
Egyenlőre jónak tűnik de biztos,hogy új vásárlásnál magammal viszem ha haldoklik.
Köszi.
sziasztok
Az miért van, hogy most telepítettem újra egy NT-t egy dell pc-n, minden ok, de leállításkor nem kapcsol ki, csak "shut down in progress" felirat, van. Mitől van ez? Piszokul idegesítő.
Huuu volt már ilyenem de nem ugrik be pontosan mit is tettem.
De szerintem az biztos ,hogy az eszközkezelőbe kell menned, és a nézet menüben a rejtett eszközöket kell megnézni.
Nem számolom, mennyi dobozt nyitottam így fel, de valamit akkor nagyon erőszakkal csináltál. Nekem sose szakadt ki így alkatrész, a legdurvább annyi volt, hogy az alufólia deformálódott enyhén. Rázkódnia sem szabad, nem a dobozt éri nagy G-s erőhatás, az alá van támasztva. ha leáll, VCS nem üzemel, vagy a segédtáp nem indul be. Trafó, primer segédtáp puffere példul.
Egy szervizcsomag verziót tudnál legalább írni? NT4 alatt nem volt még APM, ezt az SP4 hozta magával, de az is elég felemás, foltozni kellett sokat. PPNTAPM.sys jelen van a system32/drivers mappában? Ha igen, akkor add ezt hozzá a regisztrációs adatbázishoz (jegyzettömbbe beilleszted, akarmi.reg néven elmented, duplakatt):
3,6-3,7V a cellafesze a Li-Ion-nak. 3V-os nem lehet. Az már majdnem mélykisült. Régi gépekben Ni-Mh akkuval rakták ki a szükséges értéket, egy darab cella nagyon ritka volt, ha egy darabból áll, akkor elem lesz az. És nem, nem feltétlen folyik ki.
Egyszerű fájlmegosztást használsz? Annak be kéne engednie jól.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |