Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1162 / 3607
(#) DuMatyi válasza szabi83 hozzászólására (») Máj 5, 2010 /

Naná, aztán megavastodik a F-secure, lejár a szavatossága.
(#) radocziandras válasza szabi83 hozzászólására (») Máj 5, 2010 /

Dobd ki az avastot és tegyél fel nod 32-t vagy Kasperskyt. Idáig nekem ezek voltak legjobbak.
(#) gydanee válasza radocziandras hozzászólására (») Máj 5, 2010 /

Hihetetlen, de nekem mióta nincs vírusirtóm sokkal jobban bírja a gépem... már 2 hónapja bírja a windows, amikor avast volt fent, akkor havonta telepíteni kellett. Bár rizikós így a dolog, nehogy valami vírus befészkelje magát.
(#) gydanee hozzászólása Máj 5, 2010 /

Most kezdtem el az SGU 12. részét nézni, és meglepődtem az elején. Eddig ilyen részekkel nem találkoztam egyik Stragate részben sem.
(#) szamóca válasza gydanee hozzászólására (») Máj 5, 2010 /

Pár rész a görényfejűek, és az emberek harcáról szól a végzetért.
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Máj 5, 2010 /

Ciki ha nem értek ebből semmit? Szívesen beszélek nektek a reference könyvtárról és a tájékoztatási eszközökről, amely előadástt holnap fogok tartani 9. osztályos lurkóknak. 45perc könyvtárból nekem is sok néha, hát még nekik. Lesz ám nemulass. Könyvtárhasználati óra címen amit én fogok tartani. Átjött este Hamlet és egy Tyrannosaurus Rex. Volt ám dínóm-dánom...
(#) Attila86 válasza gydanee hozzászólására (») Máj 5, 2010 /

Persze hogy nem, ez nem véletlen jobb mint az SG-1 és az Atlantis!
A Battlestar Galactica mond valamit? Na abból koppintottak egy csomó dolgot, hála Istennek jól sikerült és a sorozat hasznára vált.
(#) gydanee válasza Attila86 hozzászólására (») Máj 5, 2010 /

A Battlestar Galactica-t nem ismerem, de tetszik ez a zenés álom dolog.
(#) tatabike válasza gydanee hozzászólására (») Máj 5, 2010 /

Ehe, Ti biztos a sógornőm rokonai vagytok, Ő kajálja ezeket...
Én két sorozatot nézek, illetve a Szökést csak néztem, mert vége, úgyhogy maradt az Odaát. De szigorúan csak eredeti hanggal, semmi szinkron...
(#) tatabike válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 5, 2010 /

Nem ciki... Én sem vágom, csak sejtettem, hogy valami filmekről van szó. Aztán beugrott. Én is szeretem a 'sicificit', de csak olvasni.
Na, és mi lett a dán királyfival, meg a dínóval? Egyik megette a másikat? Vagy elfutottál...?
(#) DuMatyi válasza tatabike hozzászólására (») Máj 5, 2010 /

És? megszöktek?
(#) Attila86 válasza gydanee hozzászólására (») Máj 5, 2010 /

A Battlestar Galactica tele van ilyenekkel. Sőt, sokkal jobbakkal. Kész audiovizuális orgazmus!
(#) Norberto válasza gydanee hozzászólására (») Máj 5, 2010 /

Az én Windows-om másfél éves és olyan stabilan működik, mintha 1-2 hetes lenne. A sok száz egymás melletti, össze nem akadó program egyes komponensei icipicit belassítják a betöltést, de még teljesen tűrhető határok között van. Vannak olyan trükkök és fogások, amiket az emúlt 6-7 éves XP-s tapasztalat alakított ki. Az eredménye az immár másfél éves működőképes XP. Nem támogatom, illetve nem ajánlgatom, sem nem reklámozom ezt az OP-rendszert, ezek csak tények, itthon, nálam. Nem kiáltom ki a legkirályabbnak, de a gyakori karbantartás megérződik hosszútávon. Nem telepítek mindent összevissza, csak meghatározott rendszer szerint, és sokat olvasgatok, utánanézek mindig az egyes szoftvereknek, hogy mikkel vannak esetleg összeférhetetlenségi tüneteik, stb. Másfél év alatt egyszer volt kékhalál, a saját hibámból, és ezt 100%-ig el is ismerem, s ez nem olyan fajta volt, ami megölte volna a rendszeremet. Az a fajta volt, ami biztonsági okokból, a károsodások megelőzésének érdekében állítja le az XP futását. Adatok és egyebek nem vesztek el. Az egyik trükk, illetve fogás, hogy nincsenek a gépen 15 GB-os játékok.

Inkább hetente, kéthetente karbantartom rendesen, minthogy újra kelljen telepíteni. Nem is tudom, hogy viselném el manapság pl. az ilyen gyakori és időpazarló telepítési folyamatokat, teljesen elszoktam tőle.
(#) gydanee válasza tatabike hozzászólására (») Máj 5, 2010 /

Általában filmes vagyok inkább, sorozatból csakis Stargate. De abból viszont minden részt láttam, és az Atlantis minden részét kétszer. A szökést néztem én is régebben, de csak néha. Van nekem is olyan filmem, amit azt mondom, hogy csak szinkronnal. (pl.: I am Legend)
(#) tatabike válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 5, 2010 /

Naná, egy raklapnyi szökés volt, kivéve az első évadot, akkor csak tervezték... Nekem azért tetszett, mert nagyon jó fordulatok voltak benne, minden szereplő megismerte mindkét oldalt, rendőrből ugyanolyan sittes lett, mint akiket előtte üldözött, aztán szövetkezett azokkal, akik ki akarták nyírni, szóval a forgatókönyvírók nagyon jók voltak...
(#) gydanee válasza Norberto hozzászólására (») Máj 5, 2010 /

Sajnos ez a windows SP3 valami maszek cucc. Át van írva a telepítője, hogy csak egyszer kell szinte kattintanom, és végigmegy. SP3 előtti verziók nem futnak el a gépemen sajnos, mert ez egy kicsit több mint féléves laptop, és ez már inkább a Vistát támogatja... én meg az XP-t. Bár én azért nyúzom úgy ahogy az elővan írva, van rajta néhány nagyobb játék is, tele van filmel, stb. A másfél év bizony elég hosszú idő, te már tudsz valamit! Régen a rekordom kb fél év volt, nem tuningolt SP1-es windows-al. A gyakori telepítést meg lehet szokni, főleg ilyen windowsal mint ami nekem van, hogy feltelepíti magát.
(#) radocziandras válasza Norberto hozzászólására (») Máj 5, 2010 /

Nem is gyártanak még 15 gigás játékot. Hacsak fel nem találták a kétoldalú dupla rétegű dvd-t Idáig a legnagyobb amivel találkoztam, az a 7,9 gigás wolfenstein volt.Nemtudom a crysis mekkora, de az is jó nagy.Én a telepítést úgy kerülöm el, hogy olyan programok vannak fent, amik, ha nem megy a böngésző, azokat a fájlokat és mappákat tömörítik-takarítják, amelyek éppen nincsenek használatban.
(#) Norberto válasza gydanee hozzászólására (») Máj 5, 2010 /

Réges régen, amire már csak feljegyzésekből emlékszek , nekem is volt olyan korszakom, hogy hetente-havonta telepítettem újra az XP-t, ha valami nem úgy sikerült, mint azt terveztem. Aztán lassan-lassan kezdtem megunni ezt a folyamatot, és hogy egy csomó időm nem a használatra, hanem a felkészítésre ment el. És akkor még nem volt beállítva semmi konkrétum, egy rakat program vissza + azok minden mentett beállítása, egyéb fontos paraméterek és átmeneti/tárolt adatok. Meguntam, és inkább belemélyedtem a dolgok működ(tet)ésébe, és a tüneti kezelést megpróbáltam mindig konkrét okokra visszavezetni. Ezért tarthatok most jelenleg másfél évnél, s egyelőre nem is tervezem pl. a Win7-re való átállást.
(#) valve válasza radocziandras hozzászólására (») Máj 5, 2010 /

Itt van a Half-Life - The Orange Box ami 22-30 Gb...

- Közben egy kérdés, hogy valaki használ már Photoshop CS5-öt? Nekem egy ilyen hibaüzenetnél elakad...
(#) gydanee válasza radocziandras hozzászólására (») Máj 5, 2010 /

De bizony van! Bővebben: Link Haverom mesélte, hogy ehhez viszont kell ennyi!

2007.12.02 telepítés SP2-vel.
(#) Norberto válasza szamóca hozzászólására (») Máj 5, 2010 /

Na, akkor mán te is tudsz valamit.
(#) gydanee válasza szamóca hozzászólására (») Máj 5, 2010 /

Taníts mester!
(#) szamóca válasza Norberto hozzászólására (») Máj 5, 2010 /

Már a ventik fele beadta a kulcsot, de az XP még fut.
Tele egy 250GB-os meghajtó, és múlt héten tettem bele + egy 640-est.

Ó, neeem. Én kívül-belül rendbentartom a sajátomat, ventiket már korábban kicseréltem Lomex-esekre, mert a gyáriak kipurcantak hamar.

Norbi már megmondta, nem kell játékokkal tömni a gépet.
Nekem csak egy "komoly" 300MB-os Unreal T. 1 van felrakva.

Nekem az a bajom hogy mindegyik ez a keret nélküli hűtőbordába süllyesztett ami nem nagyon kapható.

Azt hiszed, én ugyanolyannal pótoltam? Hát tévedsz.

Ugyanis a felrögzítésnél a jól bevált, megfelelő helyre beakasztott és befűzött zománcozott 1-es rézhuzalok voltak segítségemre! Aztán egy laza összetekerés fogóval, rászorítás, csippentés és esetleg forrasztás. :yes:
(#) nagy hoho hozzászólása Máj 5, 2010 /

Tungsrammal mi van? Rég hallottam ill. olvastam.

Én is tettem 40-es keretest az alaplap északi híd helyére,(be is halt) de a képkártyára nem lehet mert nem fér oda, ugyanis mind az 5 PCI foglalat foglalt.
Következő: »»   1162 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem