Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Na várjál csak...! Láttam olyan nunust amikor azt kívántam, hogy inkább mumus legyen, mert az meg merném simogatni.
Idézet: Valahogy ez ismerős. Ugye, Szamóca? „...felnézett rám az orrára csúszott szemüvege felett...”
Igen HemüMaty. De Te még jó hogy nem mondtál akkor semmi nunát, illetve csúnyát.
Holnapután lesz Bp.n a Magyarok a marson robotverseny. Én holnap 10 óra magasságában indulok Hajdúszoboszlóról a 4es főűton Pestre. Van 4 szabad hely a kocsiban, ha valakit érdekel a verseny, vagy a pénteki "szabadedzés" szívesen elviszem. Részletek privátban vagy mailben.
Ahogy sikerült Neki, inkább ZseniMaty.
Zsenuszkusz Matyenkusz Hungarikusz Kuszkusz.
Péntek szabadedzés, gyakorlás, szombat 10től verseny.
Hellosztok.
Honnan tudnám letölteni az AmCap nem demó változatát?
Nana, az államvizsga nincs még meg. Sem a "különadó" formájában szedett nyelvvizsga.
Ezt nem is katonai szemszögből kell nézni. Bár lőnek is benne.
Építs egy kemencét én most azt csinálom.
Kár, hogy nem a felesége van a képen. Annak milyen szőrös pumája lehet.
Én is ott leszek néha, de sajnos csak "nézőként".
Nálunk a társasház pincéjében van 3 macskakölyök, olyan 5-6 hetesek lehetnek. Ha el tudod kapni, elviheted...
Ha ezek után bárki azt mondja, hogy nekem mindig a szexen jár az eszem, továbbá perverz vagyok, akkor megmutaom neki ezeket a hozzászólásokat. Ha fórum beli, akkor átlinkelem.
Hali!
Kaptam egy szép Casio EF-302-es karórát. A jobb oldali mutatón ahol mutatja hanyadika van, szerintetek a 30 napos hónapoknál mit csinál? Átugorja a 31-et vagy mindig be kell állítani?
Köszi a választ!
Ettől féltem, hát jó nagy marhaság volt a Casio részéről ezt a funkciót belerakni Sebaj, kárpótól a szép kék színű óralap szerk.: most nézem én írtam a 2500. oldal első hozzászólását
Milyen durva: Traktorkerék
Februárban még azt is tudnod kell, hogy szökő év van-e. Na de nehéz olyan fogaskereket gyártani, aminek egyik hónapban 31 foga van a másikban meg 28. Vagyis a kínaiak tudnak olyat, csak fordítva nem. Mármint hogy egyik hónapban 28 a másikban 31.
Pedig szerintem legalább 30 éves.
Ugyanmár... Azért valahogy megoldhatták volna, mondjuk ha nem 31 napos a hónap akkor egy kis elektronika "lök" egyet (vagy többet) a fogaskeréken
Vagy egy egyszerűbb megoldás: az óra meggörbíti a teret és féregjáratot nyit.
No meg az sem mindegy hogy délelőtt, vagy délután állitod be
Szerintem jobbak a digitális órák, viszont ez olyan szép
Ezzel vitatkoznék. Nekem van egy nagyapámtól örökölt minimum 70 éves doxa zsebórám. A mai napig működik. Láttál te olyan digitálisat ami mondjuk 20éves és még jó?
Most hirtelen nem tudok mondani, de a 6 éves Q&Q órám (amit kb. 2002-ben gyártottak) még mindig überpontos, azóta nem kellett állítani rajta semmit és elem se lett cserélve benne, bár a multkor megnyomtam rajta a világítást és újraindult
Ja és elégé használatba volt, volt úgy hogy hetekig jártam vele úszni :yes: Én még digitálisba nem láttam pontosabbat ennél a Q&Q-nál
Hűű!
Egyébként az egyik haverommal ugyan ez történt, csak neki tárcsázás közben Mutatta is a törött féltengelyt amin nem is kicsi anyaghibára utaló nyom látszódott. Kb a 3/4-e hibás volt
A 6 és a 70 között van némi különbség. Több, mint 10-szeres. Ma semmit nem gyártanak hosszú távra. Sajnos. gydanee küldött egy képet, hogy el nem hiszem mit vitt haza az apja. Egy orsós magnó volt. Erre én fogtam a sajátom, befűztem egy szalagot (negyed sávos monó), és levideóztam. Volt ám csodálkozás, hogy nem kazettával megy, és több, mint 35 éves felvételek szólnak rajta... Egyépként szép az órád. Vigyázz rá nagyon.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |