Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Bővebben: Link
Én már egy ideje letöltöttem, a szükséges dolgokat, a nézéshez.
Én úgy csináltam meg, hogy feltelepítettem ezt a lejátszót. És letöltöttem a 2db videó kép mellett lévő winamp nevű link által mutatott fájlokat, és ezeket megnyitom a VLC lejátszóval, amit linkeltem.
A technika ördöge. A hangot majd figyelheted, hogy van valami probléma vele, szakadozik, és ismétlődik. Gondolom hogy 2 pálya van, az kever bele, vagy csak technikai gikszer. De lehet, hogy nálam van a hiba, ahogy nézem..
De be ám! Még be kéne szereznem egy airbrush készletet és hozzá egy kis légsűrítőt- kompresszort. Tudod, hogy már régóta "művészkedek" (Bővebben: Link) és szeretnék kiteljesedni. Mivel elektronikát is tervezek a mod-ba (a festés és a szobrászkodás mellett) elég komplex lesz a végeredmény. A honlapomra teszek majd fel fényképeket.
De ugye Frankye képét nem fújod át vele...?
VLC lejátsza a pizzát is, ha befér az olvasóba... Vagy a söralátétet...
És ha kiteljesedsz Vic, majd készítel egy ilyen képet a mocimra?
Neked bármit! Még kutya fülét is fújok ha azt kéred! Azért a weboldalamon lévő farkas sem rossz, ugye?
Nem ám! De az angyalos az olyan korai Boris V. Az milyen technika?
Kezdeti szárnypróbálgatás a DAZ 3D karakteranimációs programmal. Az utómunkálatok pedig PhotoDraw-val készültek. A tetkót kézzel rajzoltam majd ráforgattam.
Hali!
Idézet: „A ***Kft. oldalain feltüntetett vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár,” Sose tudom... akkor ez most az ÁFA nélküli ár?
A nettó ár az ÁFA nélküli. A bruttóban pedig benne van az ÁFA is.
Aki még nem unta meg a magyarok a marsont, annak figyelmébe ajánlom, a kettes pályán éppen készülő csapat járgányát! Első ránézésre elég érdekes a roverük.
Vagy simán selejtes cső.[OFF]De majd a csöves topicban megmondják.
Ja. Aztán jönnek az ufok és majd szépen megkérjük őket, hogy ne igázzanak le minket... Tárgyaltál már Goa'uld-dal? Na ugye, hogy ugye!
Erről mi a véleményed?http://i3.ytimg.com/vi/fP3r2L8CaB4/default.jpg Bocs ez kicsire sikerült.
Nézd meg a Yikebike.com-ot
Ebbe maximálisan egyet értünk.
Ennél kisebbre nem tudtam.
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy a mellékelt ábrán lévő, URH frekvencián működő oszcillátor hogyan működik. Pontosabban fogalmazva, mi képzi a pozitív visszacsatolást, amitől az oszcilláció fennmarad?
A Miller kapacitásnak köszönhetően --- Cdg --- parazita visszacsatolás lép fel, és attól gerjed. Munkaellenállás a fojtótekercs.
Köszönöm!
Mint már tavaly említettem túrákat vezetek a Tisza-tavon.
Mostanában ezzel a hajóval járok persze nem mint utas.
Na és melyik vagy te a fényképen? [OFF]Csak nem aki a gépet tartja?
Én fotóztam, de legközelebbin én is rajta leszek, hogy hihetőbb legyen.
Igen, őt én is láttam! De ha jól értettem, akkor ő nem ért el helyezést, nem sikerült pontot szereznie. Amúgy valami probléma volt az internet kapcsolatukkal napközben is, és most meg különösen. Szóval a hiba nem az ön készülékében van!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |