Fórum témák
» Több friss téma |
Szerintem nem jókat nézel, a listában lejjebb van egy csomó forgókondi, azok tutira nagyobbak, mivel AM-re (is) vannak gyártva. Arra nem esküszöm meg, hogy 500 pikósak, de általában 200 felett szoktak lenni.
Pl. ez.
Én annyira nem vagyok otthon ebben, kapcsolóval boldogulnék.
Nem találom mire gondolsz: a Lomexben 6 jegyűek a raktári kódok, azt add meg pls !(12-34-56 formátumú)
Szia!
Példának okáért: 45-01-00 ez 14*30*33mm (szélesség*hosszúság*magasság) A 45-03-10 pedig 15*21*25,6mm. É ezt a kettőt találtam, ami jó lenne, csak mindkettő túl nagy, kissebb kellene.
Ilyenem (csak duplás) van itthon, tényleg hatalmas jószág. Szerintem jobban járok, ha csinálok egy kis billenőkart és nem keresgélek.
Azért köszönöm a fáradozásod! Ha meg már amúgy is írok ide, akkor a következő alkatrész, amit keresek a csatolt képen látható tápcsatlakozó (Asus a2500l laptop tápcsati), amit ki kellene cserélnem.
Tudja valaki, hogy hol kapható a képen látható, vagy ahhoz hasonló csatlakozó?
Haliho!
Ki tudja hol lehet beszerezni tgi 500/16 tirátront ( thyratron)?
Itt szétnéztél?
Sziasztok.
Hipersil vasmagot keresek mégpedig egy olyat ami a képen van, mivel külön nem igen van így kéne nekem egy pár tehát 2db. Nem tudom boltban lehet e ilyet kapni vagy valakinek van e eladó, de szükségem lenne legalább egy félre de inkább egy párra.
CSő
Azt szeretném kérdezni,h miben található szervómotor ami kb olyan 200-500 w teljesítményű? Ugy tudom, h van olyan kocsi amiben a kormányzást elektromos szervóval oldják meg (Opel Corsa)
Szerintem itt nálam kívül mindenki idősebb nállad és cső helyett egy Üdv is megtenné.
Szerintem minden autóban megtalálod
jó de nem okyan kis ****** gondolok ami pl van a nyomtatóban vagy a kocsinak a klimájában hanem komolyabbat
Vacakra...pl..köb..
Jó, de nem olyan kis teljesítményűre gondolok, ami pl. van a nyomtatókban vagy a kocsiknak a klimájában, hanem kicsit komolyabbat.
Itt nézd meg.Bővebben: Link
Idézet: „Jó, de nem olyan kis teljesítményűre gondolok, ami pl. van a nyomtatókban vagy a kocsiknak a klimájában, hanem kicsit komolyabbat.” A nyomtatóban nincs szervomotor. Ott léptetőmotor van. (A szervomotor +-45° vagy +-90° elfordulásra képes, a bemenetére adott 1-2 ms széles impulzusnak megfelelően. A léptetőmotor néhány fokos lépésekben akárhányszor körbefordítható, a tekercseire megfelelő sorrendben kapcsolt áramok hatására.) Szervomotort általában a modellezők használják olyan oldalakon nézz körül. De itt a keresőbe beírod a "szervomotor" vagy a "léptetőmotor" szavakat, több találatot kapsz olyan fórumokról, ahol részletesen kitárgyalják a kérdést. A beszerzési lehetőségen kívül még az alkalmazáshoz is kaphatsz segítséget. (Egyébként lehet, hogy az autókban lévő sem szervomotor, csupán az alkalmazásának az elnevezése: kormány-szervo = kormány rásegítő)
Ez így van. A kormányrásegítés motorja egy egyszerű állandómágneses egyenáramú motor.
Köszi a segítséged! Sajnos ők csak beszereléssel együtt árulják, úgy meg 16+fa...
No és ez? Bővebben: Link
Vagy ez?Bővebben: Link Ezen az oldalon van még néhányféle. hátha itt segítenek neked.
Akkor senki se tud ajánlani egy vasmagkereskedést? Sehol sem lehet kapni hipersil vasmagot?
Hát itt nem találtam semmit még a lapot szerkesztik is ráadásul. Esetleg valaki nem tudja használtan hol lehet beszerezni?
Hát jó persze méh telep csak nem olyan könnyű ott szerezni. (Egy akkutöltőből származik ez a vasmag is csak egyik része meg van ütve így csak a 3/4-e jó.)
Nekem valaki tud segíteni?Bővebben: Link
Szia Zoli. Lomexnél nézd át a tápcsatlakozókat. Szerintem a 43-10-48 cikkszám jónak tűnhet.
Köszönöm. utánanézek.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |