Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1248 / 3599
(#) radocziandras válasza Action2K hozzászólására (») Júl 13, 2010 /

Végülis... Ampi:erre való a villanyrezsó,de tüzet is rakhatsz a szoba közepén, az is ugyanolyan jó :yes:[OFF]és a macska is gyorsabban megszárad a tűz mellett, mint a mikróban
(#) radocziandras válasza Action2K hozzászólására (») Júl 13, 2010 /

Én soha nem iszok egy kortyot sem.Csak és kizárólag vedelek Variszabi: ami azt illeti, már most szomjas vagyok
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Júl 13, 2010 /

Persze, ha jól főz miért is ne?! Az a sok bla bla, hogy tilos, azzal nem is foglalkozok, ha egyszer éhes vagyok.

Azért eszik mogyorót, mert az sós, így legalább szomjas lesz nem éhes. Követem a példát, már csak Dumbó számát keresem, 0690... .
Nézzétek el nekem, ebben a melegben nagyon pihent vagyok
(#) (Felhasználó 4577) válasza radocziandras hozzászólására (») Júl 13, 2010 /

Készítsd a vizet.
Nálam a szobámban most is két karton ásványvíz van. A nyári melegben naponta elfogy 1-2 üveg.
Mindig van egy üveggel az asztalomon és az ágyam mellett, ha éjszaka megszomjazok, még fel se kell kelnem.
(#) radocziandras válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 13, 2010 /

Nekem meg ide a szomszéd szobába soksok köbméter csapvíz van bevezetve, és abból mindíg jon, kivéve kis időszakokat. Itt majsán volt egy vállalkozó, csirketelepet épített, fúratott egy 80 méter mély csőkutat, beküldte a vízmintát az ántsz-hez, ott megnézték, nem jó.Beküldött a csapvízből, megnézték , nem jó.Ezek után gyam meg azt a vizet?Persze egyből jó volt mindkét minta, miután néhány Deák Ferenc átballagott az ántsz-es zsebébe.Ennyit a csapvízről.Nem szeretem sokáig tárolgatni az ásványvizet, mert ha elszökik a bubi, akkor rossz ízű lesz.A bubimenteset meg alapból nem szeretem.

Most rágtam át magam a kérdésen, és már harapható állapotban van a sütemény, amit nem kell sütni.

01010057.JPG

(#) Action2K válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 13, 2010 /

Ma megint kizavartak egy boltból. Ki van írva a bejáratnál, hogy lángolt kolbász 900Ft. Erre én megkérdeztem, hogy miért ilyen olcsó, netán nem csak lángolt, hanem le is égett?
(#) Action2K válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 13, 2010 /

Ez övön aluli volt így éjfél fele! Legalább azt mond meg, ugye finom?
(#) radocziandras válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 13, 2010 /

Azzal a panellal daraboltad fel ami ott a háttérben látszik?Érdekelne a technológia lemásolás és későbbi sorozatgyártás céljából.
(#) (Felhasználó 4577) válasza radocziandras hozzászólására (») Júl 13, 2010 /

Én nem szeretem a szúrósvizet.
Egyszer vittem üvegbe csapvizet. Amikor inni akartam belőle olyan büdös klórszag volt a tetején... Azóta nem iszok csapvizet, maximum ha nincs más, vagy elmegyek előtte, meglátom és megszomjazok, de akkor is pár kortyot.
(#) (Felhasználó 4577) válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 13, 2010 /

Fú, ezt most nem kellett volna. Egyből összefutott a nyál a számban.

Nekem nagy kedvencem az a sütemény, aminek most meg nem tudom mondani a nevét, de olyan, hogy puding, keksz, puding, keksz és hagyni állni egy darabig és nagyon finom.

Milyen áramkör van a háttérben?
(#) (Felhasználó 4577) válasza Action2K hozzászólására (») Júl 13, 2010 /

Ezt szívesen megnéztem volna.

Tudom! Kiengesztelésül itt van ez a szép természet fénykép.
(#) Action2K válasza radocziandras hozzászólására (») Júl 13, 2010 /

Nálunk meg ásványvíz folyik a csapból: Link (a cikk utolsó mondata). Előzmény. RTL klub is beszámolt.
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 13, 2010 /

Ugyan azt a süteményt készítettem, annyi különbséggel, hogy puding helyett, tejfölt használtam, cukorral ( szoktam szörppel elegyíteni de most épp nem volt itthon), és ettől olyan íz van mint a túrós sütinek. :finom:

Az az áramkör, egy USB -s kártyaolvasó modul ami egy IC1210 típusú IC -re épül. Tud CF, SD MMC MstickDuo Mstick Pro Duo, stb., háttértárakat olvasni és írni.

Azóta már megvalósult a vízmű?
(#) (Felhasználó 4577) válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 13, 2010 /

Jujj én pont most vettem egy kártyaolvasót. Mini SD-t vagy mikro SD-t szerettem volna olvasni/írni (partícionálni). Vaterán találtam egyet, "all in one", a leírásban szerepelt a mini és és a mikro is, amit kaptam 990, az viszont nem olvasta. A srác rendes volt, visszaküldte az ár felét, 495Ft-ért vettem egyet, olvas SD-t, CF kártyát és XD-t, ennyiért a hülyének is megérte, nem méghogy nekem.
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Nem semmi.
Egy kis átalakítással ez is tud olvasni MicroSD -t.
Van egy SD adapterem, ami MicroSD -re alakít át, így azt is tud már olvasni.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Júl 14, 2010 /

Jó éjt mindenkinek! Örülök, hogy veletek offolhattam, majd akkor holnap, leszek úgy mint régen.
(#) (Felhasználó 4577) válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Vicces lenne. A mikro SD-m egy mini SD - mikro SD adapterben, az pedig egy SD - mini SD adapterben.
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Valóban.

Neked is jó éjt! Ha nem tudnál elaludni, akkor számold meg az IC -iden a lábakat, ha esetleg nem tudsz elaludni ebben a nagy melegben.
(#) Action2K válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Igen, és nagyon finom!
(#) (Felhasználó 4577) válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Köszönöm az ötletet. Egy ilyenen már van mit számolni.
Jó éjt!
(#) (Felhasználó 4577) válasza Action2K hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Az ásványvízről egyből eszembe jutott, amit mondtál: Dömös, Rám-Szakadék. :yes:
(#) Action2K válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Van pár forrás is a kanyonban, nagyon finomak.

Ne is mondd. A források és halkan csörgedező hegyi patakok a gyengéim.
A Mátrába szinte minden forrásból ittam, ami kiépített és csőből folyt a víz. Jobb bármelyik ásványvíznél a nagy melegben a friss "hegyi víz".
(#) Action2K válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Nekem is csak az első forrásig van itthoni víz a kulacsomban.

Én viszont elköszönök, már kezdek álmos lenni.
Jó éjt mindenkinek!
(#) zenetom válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Jó neked. Itt az Alföldön sajnos ritkák a források, illetve van egy pár termál-forrás, de azzal a melegbne nem sokra megy az ember
Következő: »»   1248 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem