Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1278 / 3599
(#) (Felhasználó 4577) válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Vasárnapra és hétfőre már 30 fokot mondott a köpönyeg.

Igazából nagyon meg van bolondulva az idő. Ez az árvíz is durva volt. A nyáron jó időnek kellene lennie és csak pár napig rossz időnek, eddig többet volt rossz idő, mint jó idő.
Szerencsére nem lakunk olyan helyen, ahol fenyeget az árvíz, több, mint 15 éve lakunk itt eddig kétszer volt a pincénkben víz, egyszer 5cm jó régen, és egyszer most, 70-80cm...

Erről eszembe jutott egy ismerősöm.
Elvitte a kutyust a város szélére sétáltatni. A kutya belefeküdt a "nagydologba". Azt mondta, na így nem jössz be az autóba. Szépen lassan hazamentek úgy, hogy az autó ablakán kilógatta az övet.
A vízóraaknájuk színültig volt vízzel és ott fürdette meg, beleengedte a kutyust nyakig, kivette, sampon, megint bele és kész. Pedig a kutya még nem is ellenkezett.

A miénk kifejezetten szereti a vizet. Puli keverék, jó hosszú szőre van. Annyira okos, hogyha fürdetem mindig megvárja, amíg távolabb megyek és csak akkor rázza meg magát.
(#) (Felhasználó 4577) válasza wifiman hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Mmmmm!
Ez túl szomorú.
(#) hapro hozzászólása Júl 28, 2010 /

Ha valakinek a 90-es években volt a lábában a bugi az biztos értékeli ezt a zene válogatást http://dl.dropbox.com/u/5597203/90%27s%20Dance%21.rar sajna csak 192kb/s-ba van tömörítve, de élvezhető így is.
(#) Frankye válasza Action2K hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Idézet:
„Kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét!”

... vagy moderátorát.
(#) Ricsi89 hozzászólása Júl 28, 2010 /

Jelentem az eső változatlan intenzitással megállás nélkül több, mint egy napja esik folyamatosan.
(#) hadnagyakos válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Nálunk süt a nap.
(#) zenetom válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Nálunk is
Az időképen se írnak sok jót. Szerintem ennyi volt a nyár
Legalább akkor az eső ne esne .
(#) klemo86 válasza Frankye hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Igen, ezt akartam pont írni, csak rengeteg dolgom volt, és el kellett mennem…
(#) (Felhasználó 4577) válasza zenetom hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Az időkép szerintem hülyeség, naponta lecseréli és átszerkeszti az egész 30 napos előrejelzést, különben sem lehet biztosan megmondani, hogy 30 nap múlva milyen idő lesz.
Eső előtt Köpönyeg.hu.
(#) Action2K válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Én mindig az Eumetsat képét figyelem. Itt egy infrakép a jelenlegi állapotról:
(#) (Felhasználó 4577) válasza Action2K hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Hol lehet ezt a képet megnézni?
Ez sem rossz megoldás.
(#) Action2K válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Ja, az alja lemaradt, animált gifből vágtam ki. Itt a Link
(#) zenetom válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

No igen, van benne valami. Egyébként én ezt szoktam nézni: Bővebben: Link bár ez is az eumetsat.
Az időképen csak az 1-2 napos előrejelzést nézem, bár nem sok értelme van, mert ha megnézzük a műholdképet, abból nagyjábból ki lehet találni hogy milyen idő lesz.
(#) (Felhasználó 4577) válasza Action2K hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Köszönöm!
(#) (Felhasználó 4577) válasza zenetom hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Én mindig megnézem, hogy milyen idő van a Mátrában, mielőtt elmegyek.
Itt Kékestetőn és az északi oldalon. Most ott jó nagy köd van.
(#) zenetom válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Ilyenkor lehet mégis csak jobb az alföldön... egy pár fokkal talán "melegebb" van :yes:
(#) Ricsi89 hozzászólása Júl 28, 2010 /

Úgy néz ki, hogy elcsendesedett az eső és elállt. Remélem így is marad.
(#) Action2K hozzászólása Júl 28, 2010 /

Köbzoliéknál megint nincs áram? Vagy épp van és a füvet nyírja? Hi-Hi-Hi.
(#) (Felhasználó 4577) válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Idézet:
„Nálam nincsen már fű, csak nyakig érő gaz, de úgy is marad, mert a szomszéd méhei, nem engednek ki..”

Kérj mézet, amiért nem nyírhatod a füvet.
Vagy menj ki porszívóval füvet nyírni és a cső végére tegyél egy nagy tölcsért.
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Akkor lesz sok finom mézecske. Azért csak ad belőle, hisz egy részét nálad legelték.
(#) Frankye válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Vigasztaljon, hogy a méhcsípés jót tesz a reumatikus és ízületi megbetegedésben szenvedőknek, szóval a derekad tartsd oda nekik!
(#) vicsys válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Idézet:
„Arról nincs videó mikor fújod?”

Csak neked, csak most!
Bővebben: Link
Megnöveltem a Suzukim árát.
(#) Ricsi89 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Kerítsd körbe a portádat szúnyoghálóval. Akkor senki és semmi nem megy se ki, se be.
(#) Frankye válasza vicsys hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Nekem egy "Good by Kitty"-t festhetnél...Bővebben: Link
(#) Frankye válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Bocsánat, csak a pontosság kedvéért: a vérmodi, az deguss barátom, én a hóhérmodi volnék...
(#) szamóca válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Moszkvai kollégának hála, megismertetett az új lemezükkel. Igényes hangmérnöki munka.
(#) klemo86 hozzászólása Júl 28, 2010 /

Basszus, én ilyet még nem láttam! Az új szomszédok (akik talán 2 hete költöztek be) flexxel (!) vágják ki az utcán (!) a két hatalmas szétterülő tuját… Valami azt súgja, hogy nem az eszükért fogjuk őket szeretni De legalább tudjuk, hogy van flex (kérdés, hogy meddig ).
Kezdtem örülni, hogy nem nyírja senki a füvet, erre ezek elkezdtek állatkodni Amúgy nem is a kultúrált megnyilvánulásaikért fogjuk őket szeretni, fogalmazzunk világosan, alpári! Legalábbis a csávó… Különben bemutatkozni még nem volt kedvük, jó, ha köszönnek. Engem nagyon nem zavar. Na mindegy. Aki látott vagy tapasztalt már hasonlót, írjon, hogy el tudjam dönteni, hogy sírnom kéne ezen, vagy nevetnem… Talán elvonulok Family Guy-t nézni!
(#) mate_x válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Ez a méhes dolog elég rosszul hangzik .
Mondd meg a szomszédnak, hogy vigye a méheit valami tanyára.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Idézet:
„'Itt ugyanis birtokháborításról is szó van, ugyanis a birtokháborítás egyik esete a birtoklásban való zavarás, amely nem vonja el a dolog feletti hatalmat a birtokostól, de akadályozza abban, hogy a hatalmat zavartalanul gyakorolja. Akit a birtoklásában zavarnak, az a jegyzőtől kérheti a zavarás megszüntetését. A jegyző a birtoksértőt e magatartásától eltilthatja (jelen esetben arra kötelezheti a méhesgazdát, hogy olyan helyen helyezze el méheit, ahol az az utcában élőket -- különös tekintettel az allergiás kislányra -- nem zavarja). A jegyző döntését sérelmező fél a kézbesítésétől számított 15 napon belül bíróságtól kérheti a határozat megváltoztatását.”

Erre hivatkozz a jegyzőnél.
(#) klemo86 hozzászólása Júl 28, 2010 /

Ja, mondtam már, hogy ez mennyire jó játék?
Pedig azóta nem is játszottam vele… A vicc az, hogy már megint kihúztam véletlen a szélére, annyira figyeltem a többit

a jegjobb.jpg

Következő: »»   1278 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem