Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1286 / 3599
(#) zoly15 válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Nem, nem pont azt kapom. Csak a képet linkeltem. Egyébként a szkóp rendben van. Nem nem volt széthajtva, keveset használt. Nagyon jól néz ki! Valamint az eredeti gépkönyvével kapom
(#) DuMatyi válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

A gépkönyvre nagyon vigyázz. Beszerezhetetlen, mert üzemekben az az első, ami elkallódott, így nagyon ritkán maradt meg.
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Kb ez van nálunk is. Múltkor megvettem két telefont szinte ingyen, amit most jól megcsinálok és eladom. Erre jön anyám, hogy mit vettem már. Megmutatom neki és azt mondja: Mi ez a sza@r őskövület. Amikor 40 ezret ér darabja.
Szerk.: Boldog vagyok, találtam kapcsolási rajzot a hibás laptopomhoz. Most jön lefelé, remélem hasznos lesz. Ja és van még sok-sok géphez rajz, ott, ahonnan ez jött. le is szedem mindet, sosem lehet tudni mikor fog kellene belőle valami.
(#) zolee1209 válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Értem. Csak annyit szerettem volna tudni, hogy azt kapod-e, vagy nem! De ha nem, akkor nem aktuális a dolog...
(#) zoly15 válasza DuMatyi hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Vigyázni fogok rá. Főleg azért is mert van benne kapcsolási rajz.
(#) zoly15 válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Rendben! De miért számított volna az hogyha azt kaptam volna meg?
(#) zolee1209 válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Nem mondom meg! :beka3:
(#) zenetom válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Igen, de én olyat akartam pont ami a videón van és olyanba csak 22µF-os volt. Egyébként meg az 1mikrós ott volt előttem, milliószámra vannak már az ilyen gyakori alkatrészek bontva, csak hát ugye ezeket nem fél méteres lábakkal forrasztják be a panelba
(#) titi válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Tudod, olyan nagy és barna és rendkívül barátságtalan. Vagyis nem a TV-maci.
Szóval az egyik helyen, ahol megszálltunk, a maci meg szokta látogatni a szemeteskukát. Na nem azért, mert rokonok, vagy ilyesmi, hanem mert élelmet keres benne.
Szóval késő este, mikor lefeküdtünk, még semmi, aztán reggel kiderült, hogy megint kirámolta az "etetőt".
Reméltem, sikerül lencsevégre kapni, de hát ha álmos az ember...
(#) kadam hozzászólása Júl 31, 2010 /

Hali! Kérdeztem egy olyan topicban ahol 2 hónapja nem járt senki. Nem vagyok észnél igaz? M az esélye, hogy választ kapok?
Költői kérdések.
(#) Norberto válasza mineral hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Örülök, hogy tetszik.

Mondom, nagy szerencse, hogy az MR2 - Petőfinek van ilyen élő, netes playlist-je, mert egyébként hagyományos rádióban hallottam a csajról tegnap délután, s onnan rá nem jöttem volna, hogy ki, teljesen ismeretlen volt eddig a csaj neve előttem (meg persze be sem mondtak semmi információt, egyszercsak jött ez a zene is a többi közt).

A Republikos Jó reggeltet ismerem, szerencsére "megszerettették" velem egy gólyatáborban. Az első alkalommal vicces volt, azon felül, hogy erre a hangos zenére keltünk fel. 3. és 4. napokon már mindenki nyűgösebben viselte.
(#) kadam válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Ez gyors volt. Mire rájöttem, hogy amibe írok az a lista tetejére mászik és észreveszik arra már nem tudtam innen kidobni a hsz.-t.
(#) Norberto válasza titi hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Idézet:
„a maci meg szokta látogatni a szemeteskukát. Na nem azért, mert rokonok”

Nem rossz szöveg.
(#) titi válasza Norberto hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Mi is jót mulattunk, amikor a főnök mesélte, hogy a szálloda konyhájának hátsó ajtaját egyszer kívülről a maci, belülről meg a szakács támasztotta. Mondta is, hogy még jó, hogy hátul nem fotocellás az ajtó, mint elől, mert kergethetnék a macit a recepció körül.
(#) Action2K válasza titi hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Óóó... Hát miért nem kapta el az a szakács azt a macit, s csinált volna belőle jó kis medvelábszár pörit.
(#) titi válasza Action2K hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Szerintem a macinak több esélye lett volna, szakácslábszár pörit csinálni, ha nincs köztük az ajtó...
(#) wifiman hozzászólása Júl 31, 2010 /

Esti zene
(#) kadam válasza wifiman hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Pár napja belinkeltem egy számot, azóta minden este jön valaki és zenéket mutogat nekünk. Szeretném azt hinni, hogy ezt én indítottam el, de biztos már előttem is linketgettek számokat.
(#) wifiman válasza kadam hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Szerintem Te indítottad el Nem rossz dolog ez szerintem

Akkor nem csak a hülyeség ragályos.
(#) wifiman válasza kadam hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Hálistennek nem

Sulim béli banda. Nekem tetszik. Bővebben: Link
(#) saraha válasza wifiman hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Ez nagyon jó kis andalító muzsika.Le is töltöm valahonnan.
(#) mineral válasza Norberto hozzászólására (») Aug 1, 2010 /

Jazz, Blues, Bossa nem állnak tőlem távol ezek a zenék. Valahol muzsikus lélek vagyok. Édesapám oltott be a zene szeretetével még csepp koromban. Voltam Rokker is Yeah! De ma már a könnyebb zenéket szeretem. A zene hallgatási szokásaim oda fejlődtek (fajultak) , hogy a rádióm 3 éve!!! nem volt kikapcsolva otthon. Mr2 konkrétan. Néha eltekergetem a Radió cafe-ra, Jazzy-re.
Azt mondják , hogy a jó zene függőséget okoz akár a drog. Nos én bevallom zene függő vagyok. Egy időben gitározni is tanultam. Idő hiány miatt most szünetel. Most pl azon töröm a fejem, hogy beiratkozok egy dob suliba, hogy a ritmus érzékemet kicsit fejlesszem.
(#) Iszkakof István válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 1, 2010 /

Ne haragudj, kérlek, de a kemencéd nem kemence alakú. A kemencének van egy jellegzetes kemence alakja.
(#) mineral válasza Iszkakof István hozzászólására (») Aug 1, 2010 /

Az autónak is van jellegzetes alakja. Négy kerék, ajtók , szélvédő elől hátul... De van millió egy fajta. Sport, Kupé, cabrió és a márkákat, évjáratokat ide sem vettem. De autó mind.

Kemencéből is van millió egy fajta. És mind kemence. Szerintem igenis jól néz ki nagy hoho kemencéje. Kap még egy tetőt az majd sokat dob rajta.

Főleg azért mert saját kezűleg. Hobbiból építette.

Bővebben: Link
(#) bencikusz válasza Action2K hozzászólására (») Aug 1, 2010 /

Weird Al Yankovic:
Bővebben: Link
(#) Norberto válasza mineral hozzászólására (») Aug 1, 2010 /

Szerintem csak baráti piszkálódásból írta ezt Iszkakof István az előbb, a felhasznált szavak sorrendjéből legalábbis ezt veszem ki.
(#) idlob válasza kadam hozzászólására (») Aug 1, 2010 /

(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 1, 2010 /

Sziasztok Pákászok!

Ezen nagyot nevettem!
Idézet:
„Bal kezemben a forrasztópáka, jobb kezemben kezemben a vers! Az önök szerencséje most az, hogy ezúttel a verset olvasom fel!”
Következő: »»   1286 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem