Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Egy kis andalgató zene: Amish Paradise.
![]()
Egy azoknál a szomszédéknál is van, ahol az egész kert be van vetve a fűvel, csak nem használják
![]() ![]()
Nem tán az Ebay-song kapcsán jött fel a Weird Al Yankovic?
![]()
Ha már a paródiáknál tartunk: The eBay Song
Szerk: Ő izé, ez volt már ma ![]()
A tetőre még rakom a zsindelyt de előbb a kémény fedlapot kell kiönteni, hogy ne kenjem össze a tetőt. A csatorna vastól az ereszig minden házilag készül. Kenyeret 6.-án szeretnénk sütni azt még nem mertem. Ki kell ismerni a kemencét aztán már bátrabb leszek.
Nem tudom, nagyon-nagyon régen mamámék kertvég-szomszédjának a hatalmas fehér falát dobáltuk mindig össze nagy földgöröngyökkel
![]() ![]()
Hozd el a nyákodat majd befűtünk. Egyébként nyákot hónapok óta nem láttam.
Ma jó vagyok
![]()
De hajlákony vesszővel dobáltátok a sárgombócot? Én egyszer átröpítettem vele volt osztálytársomék szomszédfalára. Az egész ház egy fehér tömb volt kb. Mondjuk nem volt annyir afeltűnő, de kb 3-4 évig én mindig nevettem ha arra jártam
![]() De ez még kb. általános alsóban volt. Azok a régi (szép?) idők.... ![]() nagy hoho: sajnos még filces technológiával csinálom a nyákokat, szóval inkább valami finomabbat viszek ![]()
Ja, tudom már, mi az
![]() ![]() ![]()
Milyen "Anti-Neighbour" vagyok mostanában (ez tök jó, levédetem!!) Tanyára kéne költöznöm
![]()
Aztán meg hiányozna a hajnali fűnyíró/flex zaja
![]()
Ja, aki hajnali fél nyolckor kel, és ez zavarja a világon a legjobban
![]() ![]()
Mi lenne ha szomszédok lennénk?
![]() Szokásom akkor elővenni a fűnyírót és fűvágózni vele 2 órahosszat (jó nagy a 'kertünk'), amikor a legnagyobb az utcában a csend. Hehe, jókis benzines fűnyíró ![]()
Én is akkor szoktam, de ez a Hajdú centrifugamotor nem csap akkora zajt, pláne így burkolat nélkül
![]() ![]()
Nekünk van: barack, körte, dió, birsalma, szilva fánk + eper, málna, szeder, pöszméte bokor. Mindenből egy kicsi :yes:
És igen, ez is zavar, hogy így elverte a jég, úgy elmosta a víz, és minden gyüminek meg gabonának emelik az árát (meg nyilván a belőlük készült termékekét)! Mekkora kamu már! Tele van a szárító búzával (is), a francnak se kell… A népet meg megint jól átverik, és majd sajnálják a termény 10%-át, amit a belvíz miatt nem tudnak betakarítani
![]()
Milyen dekorkertet lehetne csinálni
![]() ![]() ![]()
Szerintem nem lenne hülyeség, ha lenne bennem elszántság, tuti bevetném a kert egy részét mindenféle finomsággal :yes:
szerk.: én a kerti tót medencének hívnám és a rizs/ nádas közt elúszgálgatnék néha ![]()
Tót=tavat. Bocsi este van és nem lehet már szerkeszteni a hozzászólást, közbe lassan megyek, még meghallgatom kb. 15-18x ezt az új zenét (hála klemo86-nak), ja persze kicsit más verzióban Bővebben: Link
![]()
My God
![]() ![]() Estére megfontolandó: Az idő pénz. Pénz beszél, kutya ugat. Amelyik kutya ugat, az nem harap. Ebből következik, hogy: Az idő nem harap. De akkor minek van neki vasfoga?
Te Tomi! Mi van felétek, hogy már klemo-t is be akarod szervezni szomszédodnak?
![]() ![]()
Ezt most találtad ki?
![]() Jó látni hogy nekem csak nekem vannak ilyen agymenéseim ![]() zolee1209: csak ironizálni akartam (vagy hogy kell leírni..) egyébként meg ha áttérek AVR-re (is), akkor megnőnek az irántad intézett kérdéseim száma, eléggé exponenciális görbén ![]()
Neeem, ehhez nem vagyok most elég fáradt, de mégis
![]() Ezt valahol régen olvastam, és szeretem elsütni pihent emberek pihentetésére ![]()
Ironizálni=vasalni?
![]() Na, tényleg lépek, mert szemtengely-kancsalságom lesz már a skubizástól ![]() ![]()
Akkor komolyan belefogtál a kemenceépítésben. Azt hittem így marad olyan bitumenes dologgal a tetején, aminek a neve most nem jut az eszembe.
Ha gondolod, tegyél fel fényképet a kenyérről. ![]() ![]()
Attól félek, hogy az az exponenciális görbe inkább egy négyszögjel felfutó élére fog hasonlítani! :wilting:
Én is szeretem a házi dolgokat, azért is örülök, hogy ez a hobbim
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |