Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Egy kis andalgató zene: Amish Paradise.
Egy azoknál a szomszédéknál is van, ahol az egész kert be van vetve a fűvel, csak nem használják Néha begyújt, hogy látszódjon a kéményen a korom, azt annyi (Ő mondta, hogy nem szokták használni). Biztos nem bírnám ki, hogy ne süssek benne pizzát, meg zsömlét. Nem vagyok egy konyhatündér, de erre biztos rászoknék! Szép lesz
Nem tán az Ebay-song kapcsán jött fel a Weird Al Yankovic? A 'Jurassic Park' még egy hatalmas paródia!
Ha már a paródiáknál tartunk: The eBay Song
Szerk: Ő izé, ez volt már ma Csak úgy jutott eszembe a Coolio paródia.
A tetőre még rakom a zsindelyt de előbb a kémény fedlapot kell kiönteni, hogy ne kenjem össze a tetőt. A csatorna vastól az ereszig minden házilag készül. Kenyeret 6.-án szeretnénk sütni azt még nem mertem. Ki kell ismerni a kemencét aztán már bátrabb leszek.
Nem tudom, nagyon-nagyon régen mamámék kertvég-szomszédjának a hatalmas fehér falát dobáltuk mindig össze nagy földgöröngyökkel (Először nyilván csak kicsikkel, de aztán - természetesen megint én - egyre nagyobbakkal is.) Utána szépen lemosta az eső, vagy tatám, és kezdhettük elölről
Hozd el a nyákodat majd befűtünk. Egyébként nyákot hónapok óta nem láttam.
Ma jó vagyok Viszont a "játékban" 180s fölé nem tudtam menni, szerintem mert már este van, holnap még megpróbálom… Az a 277s-es nagyon lezsibbasztotta az ujjam…
De hajlákony vesszővel dobáltátok a sárgombócot? Én egyszer átröpítettem vele volt osztálytársomék szomszédfalára. Az egész ház egy fehér tömb volt kb. Mondjuk nem volt annyir afeltűnő, de kb 3-4 évig én mindig nevettem ha arra jártam
De ez még kb. általános alsóban volt. Azok a régi (szép?) idők.... nagy hoho: sajnos még filces technológiával csinálom a nyákokat, szóval inkább valami finomabbat viszek
Ja, tudom már, mi az Neeem, mi a másik szomszéd vályogfalából húzgáltuk ki a szögeket Kicsit már toldozgatni kellett, gondolom nem véletlen volt benne… Szép, hosszú, vastagnak kevésbé mondható (fele vastagra rohadtak) szögek. Elértük végülis a célunkat, a melléképületet 3-4éve építették újjá, aztán most eladták, és az egészet ledózerolták. Erre mondják, hogy teljes siker
Milyen "Anti-Neighbour" vagyok mostanában (ez tök jó, levédetem!!) Tanyára kéne költöznöm Házőrző ukránokkal - a mai világban nem árt vigyázni…
Aztán meg hiányozna a hajnali fűnyíró/flex zaja
Ja, aki hajnali fél nyolckor kel, és ez zavarja a világon a legjobban (Csak vicceltem, persze hogy nem ez zavar a legjobban, csak ha én azt elmondanám, kitiltanának )
Mi lenne ha szomszédok lennénk?
Szokásom akkor elővenni a fűnyírót és fűvágózni vele 2 órahosszat (jó nagy a 'kertünk'), amikor a legnagyobb az utcában a csend. Hehe, jókis benzines fűnyíró
Én is akkor szoktam, de ez a Hajdú centrifugamotor nem csap akkora zajt, pláne így burkolat nélkül Ma megunjuk a dolgokat, egy Trabant motorjából építünk fűnyírót, és egy nagy tölcsért is hegesztünk az egészre - de nem kéne ám rá auspuff, csak épp egy méteres cső… Meg persze mi is bevetnénk a kertet fűvel Áhh, nem tudjátok Ti, milyen kimenni a kertbe, pár cső kukoricát letörni, és bevinni, megfőzni, és a saját kukoricádat elfogyasztani… Nem minden import szutykot, meg tekert szárú dinnyét, meg olyan motyókat, aminek a mérete a lényeg (mert ugye általában súly alapján teszik rá az árcédulát).
Nekünk van: barack, körte, dió, birsalma, szilva fánk + eper, málna, szeder, pöszméte bokor. Mindenből egy kicsi :yes:
És igen, ez is zavar, hogy így elverte a jég, úgy elmosta a víz, és minden gyüminek meg gabonának emelik az árát (meg nyilván a belőlük készült termékekét)! Mekkora kamu már! Tele van a szárító búzával (is), a francnak se kell… A népet meg megint jól átverik, és majd sajnálják a termény 10%-át, amit a belvíz miatt nem tudnak betakarítani Mert mindenki elhiszi, amit mondanak a TV-ben, meg "fent". Jellemző.
Milyen dekorkertet lehetne csinálni Ilyen amikor hülye vagyok: a fák közé 1-1 sor krumplit, borsót, babot, meg mondjuk répát/hagymát vetni! Milyen jól nézne ki! És mindenből lenne egy kevés… Várjál, ha van kerti tó (ha nincs, legyen!), a szélére lehetne rizst! Egyik oldalon egy kis nádas, a másikon egy kis rizs
Szerintem nem lenne hülyeség, ha lenne bennem elszántság, tuti bevetném a kert egy részét mindenféle finomsággal :yes:
szerk.: én a kerti tót medencének hívnám és a rizs/ nádas közt elúszgálgatnék néha
Tót=tavat. Bocsi este van és nem lehet már szerkeszteni a hozzászólást, közbe lassan megyek, még meghallgatom kb. 15-18x ezt az új zenét (hála klemo86-nak), ja persze kicsit más verzióban Bővebben: Link
My God Én is LécElek, me fáj má a szemikém… Mostanában sokat szenvedek itt, holnap kutyázás lesz
Estére megfontolandó: Az idő pénz. Pénz beszél, kutya ugat. Amelyik kutya ugat, az nem harap. Ebből következik, hogy: Az idő nem harap. De akkor minek van neki vasfoga?
Te Tomi! Mi van felétek, hogy már klemo-t is be akarod szervezni szomszédodnak?
Ezt most találtad ki?
Jó látni hogy nekem csak nekem vannak ilyen agymenéseim zolee1209: csak ironizálni akartam (vagy hogy kell leírni..) egyébként meg ha áttérek AVR-re (is), akkor megnőnek az irántad intézett kérdéseim száma, eléggé exponenciális görbén
Neeem, ehhez nem vagyok most elég fáradt, de mégis
Ezt valahol régen olvastam, és szeretem elsütni pihent emberek pihentetésére
Ironizálni=vasalni? Vagy az nem az?
Na, tényleg lépek, mert szemtengely-kancsalságom lesz már a skubizástól Jó éjtzakát mindenkinek, reménykedjetek, hogy holnap nem lesz ilyen szóF.O.S.ásom (gy.k.: F.O.S. = from outta space)
Akkor komolyan belefogtál a kemenceépítésben. Azt hittem így marad olyan bitumenes dologgal a tetején, aminek a neve most nem jut az eszembe.
Ha gondolod, tegyél fel fényképet a kenyérről. Én nagyon kíváncsi vagyok. Szeretem az ilyen házi dolgokat.
Attól félek, hogy az az exponenciális görbe inkább egy négyszögjel felfutó élére fog hasonlítani! :wilting:
Én is szeretem a házi dolgokat, azért is örülök, hogy ez a hobbim Nincs is jobb dolog egy olyan erősítőnél, amibe a saját igényeid szerint pakolászod a dolgokat, úgy alakítod ki a belét, ahogy akarod, és olyan külsőt csinálsz neki, amilyet szívesen nézel hosszú évekig, és más is
|
Bejelentkezés
Hirdetés |