Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1281 / 3599
(#) zenetom válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Sárpuskáztál már?
(#) Action2K hozzászólása Júl 28, 2010 /

Egy kis andalgató zene: Amish Paradise.
(#) klemo86 válasza nagy hoho hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Egy azoknál a szomszédéknál is van, ahol az egész kert be van vetve a fűvel, csak nem használják Néha begyújt, hogy látszódjon a kéményen a korom, azt annyi (Ő mondta, hogy nem szokták használni). Biztos nem bírnám ki, hogy ne süssek benne pizzát, meg zsömlét. Nem vagyok egy konyhatündér, de erre biztos rászoknék! Szép lesz
(#) klemo86 válasza Action2K hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Nem tán az Ebay-song kapcsán jött fel a Weird Al Yankovic? A 'Jurassic Park' még egy hatalmas paródia!
(#) Action2K válasza Action2K hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Ha már a paródiáknál tartunk: The eBay Song

Szerk: Ő izé, ez volt már ma Csak úgy jutott eszembe a Coolio paródia.
(#) nagy hoho válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

A tetőre még rakom a zsindelyt de előbb a kémény fedlapot kell kiönteni, hogy ne kenjem össze a tetőt. A csatorna vastól az ereszig minden házilag készül. Kenyeret 6.-án szeretnénk sütni azt még nem mertem. Ki kell ismerni a kemencét aztán már bátrabb leszek.
(#) klemo86 válasza zenetom hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Nem tudom, nagyon-nagyon régen mamámék kertvég-szomszédjának a hatalmas fehér falát dobáltuk mindig össze nagy földgöröngyökkel (Először nyilván csak kicsikkel, de aztán - természetesen megint én - egyre nagyobbakkal is.) Utána szépen lemosta az eső, vagy tatám, és kezdhettük elölről
(#) nagy hoho válasza zenetom hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Hozd el a nyákodat majd befűtünk. Egyébként nyákot hónapok óta nem láttam.
(#) klemo86 válasza Action2K hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Ma jó vagyok Viszont a "játékban" 180s fölé nem tudtam menni, szerintem mert már este van, holnap még megpróbálom… Az a 277s-es nagyon lezsibbasztotta az ujjam…
(#) zenetom válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

De hajlákony vesszővel dobáltátok a sárgombócot? Én egyszer átröpítettem vele volt osztálytársomék szomszédfalára. Az egész ház egy fehér tömb volt kb. Mondjuk nem volt annyir afeltűnő, de kb 3-4 évig én mindig nevettem ha arra jártam
De ez még kb. általános alsóban volt. Azok a régi (szép?) idők....

nagy hoho: sajnos még filces technológiával csinálom a nyákokat, szóval inkább valami finomabbat viszek
(#) klemo86 válasza zenetom hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

Ja, tudom már, mi az Neeem, mi a másik szomszéd vályogfalából húzgáltuk ki a szögeket Kicsit már toldozgatni kellett, gondolom nem véletlen volt benne… Szép, hosszú, vastagnak kevésbé mondható (fele vastagra rohadtak) szögek. Elértük végülis a célunkat, a melléképületet 3-4éve építették újjá, aztán most eladták, és az egészet ledózerolták. Erre mondják, hogy teljes siker
(#) klemo86 hozzászólása Júl 29, 2010 /

Milyen "Anti-Neighbour" vagyok mostanában (ez tök jó, levédetem!!) Tanyára kéne költöznöm Házőrző ukránokkal - a mai világban nem árt vigyázni…
(#) zenetom válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

Aztán meg hiányozna a hajnali fűnyíró/flex zaja

Ja, aki hajnali fél nyolckor kel, és ez zavarja a világon a legjobban (Csak vicceltem, persze hogy nem ez zavar a legjobban, csak ha én azt elmondanám, kitiltanának )

Mi lenne ha szomszédok lennénk?
Szokásom akkor elővenni a fűnyírót és fűvágózni vele 2 órahosszat (jó nagy a 'kertünk'), amikor a legnagyobb az utcában a csend. Hehe, jókis benzines fűnyíró

Én is akkor szoktam, de ez a Hajdú centrifugamotor nem csap akkora zajt, pláne így burkolat nélkül Ma megunjuk a dolgokat, egy Trabant motorjából építünk fűnyírót, és egy nagy tölcsért is hegesztünk az egészre - de nem kéne ám rá auspuff, csak épp egy méteres cső… Meg persze mi is bevetnénk a kertet fűvel Áhh, nem tudjátok Ti, milyen kimenni a kertbe, pár cső kukoricát letörni, és bevinni, megfőzni, és a saját kukoricádat elfogyasztani… Nem minden import szutykot, meg tekert szárú dinnyét, meg olyan motyókat, aminek a mérete a lényeg (mert ugye általában súly alapján teszik rá az árcédulát).

Nekünk van: barack, körte, dió, birsalma, szilva fánk + eper, málna, szeder, pöszméte bokor. Mindenből egy kicsi :yes:
(#) klemo86 válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

És igen, ez is zavar, hogy így elverte a jég, úgy elmosta a víz, és minden gyüminek meg gabonának emelik az árát (meg nyilván a belőlük készült termékekét)! Mekkora kamu már! Tele van a szárító búzával (is), a francnak se kell… A népet meg megint jól átverik, és majd sajnálják a termény 10%-át, amit a belvíz miatt nem tudnak betakarítani Mert mindenki elhiszi, amit mondanak a TV-ben, meg "fent". Jellemző.

Milyen dekorkertet lehetne csinálni Ilyen amikor hülye vagyok: a fák közé 1-1 sor krumplit, borsót, babot, meg mondjuk répát/hagymát vetni! Milyen jól nézne ki! És mindenből lenne egy kevés… Várjál, ha van kerti tó (ha nincs, legyen!), a szélére lehetne rizst! Egyik oldalon egy kis nádas, a másikon egy kis rizs

Szerintem nem lenne hülyeség, ha lenne bennem elszántság, tuti bevetném a kert egy részét mindenféle finomsággal :yes:
szerk.: én a kerti tót medencének hívnám és a rizs/ nádas közt elúszgálgatnék néha
(#) zenetom válasza zenetom hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

Tót=tavat. Bocsi este van és nem lehet már szerkeszteni a hozzászólást, közbe lassan megyek, még meghallgatom kb. 15-18x ezt az új zenét (hála klemo86-nak), ja persze kicsit más verzióban Bővebben: Link

My God Én is LécElek, me fáj má a szemikém… Mostanában sokat szenvedek itt, holnap kutyázás lesz
Estére megfontolandó:
Az idő pénz. Pénz beszél, kutya ugat. Amelyik kutya ugat, az nem harap.
Ebből következik, hogy: Az idő nem harap.
De akkor minek van neki vasfoga?
(#) zolee1209 válasza zenetom hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

Te Tomi! Mi van felétek, hogy már klemo-t is be akarod szervezni szomszédodnak?

Ezt most találtad ki?
Jó látni hogy nekem csak nekem vannak ilyen agymenéseim

zolee1209: csak ironizálni akartam (vagy hogy kell leírni..) egyébként meg ha áttérek AVR-re (is), akkor megnőnek az irántad intézett kérdéseim száma, eléggé exponenciális görbén

Neeem, ehhez nem vagyok most elég fáradt, de mégis
Ezt valahol régen olvastam, és szeretem elsütni pihent emberek pihentetésére

Ironizálni=vasalni? Vagy az nem az?
Na, tényleg lépek, mert szemtengely-kancsalságom lesz már a skubizástól Jó éjtzakát mindenkinek, reménykedjetek, hogy holnap nem lesz ilyen szóF.O.S.ásom (gy.k.: F.O.S. = from outta space)
(#) (Felhasználó 4577) válasza nagy hoho hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

Akkor komolyan belefogtál a kemenceépítésben. Azt hittem így marad olyan bitumenes dologgal a tetején, aminek a neve most nem jut az eszembe.
Ha gondolod, tegyél fel fényképet a kenyérről. Én nagyon kíváncsi vagyok. Szeretem az ilyen házi dolgokat.

Jó éjt!
(#) zolee1209 válasza zenetom hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

Attól félek, hogy az az exponenciális görbe inkább egy négyszögjel felfutó élére fog hasonlítani! :wilting:
(#) klemo86 válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

Én is szeretem a házi dolgokat, azért is örülök, hogy ez a hobbim Nincs is jobb dolog egy olyan erősítőnél, amibe a saját igényeid szerint pakolászod a dolgokat, úgy alakítod ki a belét, ahogy akarod, és olyan külsőt csinálsz neki, amilyet szívesen nézel hosszú évekig, és más is
Következő: »»   1281 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem