Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Mi nehogy fordítva legyen? Hogy a tulaj "üdvözöl2 először?
![]()
Ugyanúgy folytatom a tevékenységemet, föstölök
![]()
Jogos, de valamitől függeni kell
![]()
Vagy a csajok
![]()
A városi csajokról inkább nem beszélek...
Van errefelé sok kis község
![]() ![]()
Valamelyik modi adjon Zolynak 50 pontot
![]()
Pedig csak elvi tapasztalatokra alapoztam
![]()
megnyugtatlak, hogy már nem csak a városiak. A községekben élők is kezdenek el ...-sodni. Csak rá kell nézzek húgomra.
![]()
Még "csak" 15, de néha úgy öltözik, mint egy utcasarki, aki kínálgatja magát... Persze a minden reggel fél órás fürdőszobai sminkelés, a fél kiló vakolat az kell a hét minden napján, akkor is, ha egész nap ki sem mozdul a házból(bár ilyet még nem tapasztaltam).
![]() Jah mindehhez hozzátársul a mai divatbeszéd, stb is...
Érdekes lehet
![]() ![]()
Hát érdekes is. Főleg az, hogy senkinek sem engedelmeskedik. Szülők szavát szó szerint lesz.rja, ha azt mondják neki, hogy 10-re legyen itthon, akkor lesz abból éjfél is. Általában délután 1 körül elhúzza a csíkot és este 9-ig nem is látjuk. Azt sem tudjuk, hogy hol jár. És ez csak egy falu.
Múltkor meg beállít valamelyik barátnőjének az apja, hogy jött tesómért, mert megbeszélték, hogy ott alszik náluk. Persze itthon senki semmit nem tudott és tesóm sem volt itthon szokásához híven. Faterom felhívta, ő meg lerakta a telefont. Utána hazajött és amikor megmondták neki, hogy nem mehet még ő volt megsértődve. ![]()
No ez már jellemző. Meg vannak szabva a feltételek, nem teljesíti. Aztán mikor jön a bünti vagy a számonkérés még ő van megsértődve..
![]() Idézet: „bár ilyet még nem tapasztaltam” Én már igen, és nekem nővérem van ![]() Más: Viszont haver 9600GT-jével is szellemképes az LCD monitor, mindjárt kimetszek a kábelből egy 2méteres darabot ![]()
Valaki tudna nekem egy olyan kis programot, ami egy ftp kapcsolaton át egy ott lévő txt fájl tartalmát megjeleníti?
![]() ![]()
Akkor a nővéred egy kicsit idősebb korosztály. A mostani tizenévesek kissé máshogy viselkednek.
Például, amikor én bekerültem a gimibe(6 éve), akkor szinte mindenki normálisabb ruhában járt, nem volt mindenkin fél kiló vakolat és nem voltak ennyire kényesek. Az évek során mindig láttam az újonc elsősöket és mindig egyre jobban kirívó ruhákban, egyre több sminkkel jelentek meg és persze egyre kényesebbek lettek. És mára már ez az általános számukra.
Ezért inkább lemegyek a boltba veszek egy üveg sört és eliszogatom, aztán arra gondolok, hogy de jó, nincs nő nincs annyi probléma. De akadnak kivételek, amikor azt mondom, hogy a fenébe, de jó lenne. Amúgy kicsit megfordult a világ, manapság a nő gondol egyet, és van barátja, a férfi meg csak les ki a fejéből, de jó lenne ha...
Kilőve, mert ez egy szervergép, amit csak ftp-n tudok elérni, és egy ott lévő log fájlt kellene itthon megtekintenem. A total commander-t kellene egyszerűen lecserélni ,mert itt több kattintás a feladat. Nekem meg egy egyszerűen kezelhető progi kellene.
Nekünk a buli a billiárd volt péntekente, 3 dl boroskólával hármunknak. Az akkori barátnőmmel szó nélkül mentünk nagyon nagy túrákra, normálisan öltözött (nuku smink), nem látszott ki a melle és a hasa, nem nyafogott, nem ment félre, nem dobott el, kedveskedni is tudott nem csak elvárni mindent. Például megvárt hazafelé a busznál, h úgy volt ő foglalt helyet. És nem az a csúnya b...... volt az elsődleges.
![]()
Ebbe a mai világba már sajnos nem erről szól a bulizás.
![]()
Használ FileZillát. Jobb gomb -> Szerkesztés/megtekintés és már látod is a txt fájlt!
Pedig jól éreztük magunkat, akinek volt néhanap elhozta a barátnőjét is, az még jobb volt, látni hogy nem tudnak billiárdozni, de azért sokszor engedtünk. Anno annyira profik lettünk hogy két óra alatt sok sok meccset lezavartunk. Amiért abbamaradt az a kasszíliaiak megjelenése, na oda bennszülött nem ment le többé, a tulaj egy év mulva be iis zárta.
A k.......ásodás az kb 2005 körül kezdett érződni rendesen, akkor volt az első osztálytalálkozó, emlékeim szerint nem én szedtem fel a csajt, és kiderült csak 16 éves, annyira még nem hőköltem vissza mai napig se mint akkor ![]()
Mondjuk itt azok a nagy lányok akik már a 90-es években születtek, ők már most nagyon el vannak engedve. És a poén, hogy sok mai srác le van nézve mert nincs pénz nincs lakás se autó, tehát senkinek nézik. Én már nem járok bulizni mert anno kaptam egy beszólást a csaj vagy 12-12 lehetett én akkor olyan 20 körül, és egyből jött a beszólás, hogy mit keresnek itt ezek a vén f... innen nem folytatom.
No igen.
Egy több fiatal érzi, hogy "bulizniuk kell". A bulizásban egyre jobban megy le az életkor, lassan azt vesszük észre, hogy megszűnik a "bulizás" mint fogalom, és szórakozási lehetőség. De hát a fejlődés húzza magával ezt a is. ![]()
Viszont ha majd a mai fiatalság eléri azt a kort, amikor már ott lesz a gyerek, az lesz a kérdés, hogy vajon 5 évesen el fogja-e engedni a gyereket bulizni. Vagy ilyen laza lesz a nevelés.
El kellene őket vinni egy pár hét nyári "munkatáborba" mondjuk szőlőt mecceni, és csak is abból mehetnének bulizni. Első héten hat óra munka szokja a szántást második héten már nyolc óra harmadikon pedig tíz óra. Aztán megérdemelt pihenő két nap egy tábortüzes bulival.
Még mielőtt jogvédés lenne ![]() A mai 90 és utánna születetteknek a szájába tesznek mindent a szülők, tisztelet a kevés kivételnek. Ebből pedig társadalmi probléma lesz, már most van nálunk diplomás gépmunkás, nem ülhet mindenki az irodába. Valakinek termelnie is kell, a baj ezt lenézik, nem fizetik meg. Ezért senki sem akar termelni, ha nem termel senki előbb a színvonal megy le, ekkor lehet bárkiből bármi csak csinálja. Ha már az a kevés is elfogy akkor pedig muszály lesz a szakembereket megfizetni. De kérdem én addig miből legyen autója, háza egy fiatal kétkezi munkásnak? |
Bejelentkezés
Hirdetés |