Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Á nem hiszem, hogy holt ág kellene ampinak elég közel lakik a Dunához lehet az már van is neki.
Neki olyan mütyür kellene ami a szomszédnak számlázná az Ő vízfogyasztását . ![]()
Megoldható
![]() ![]()
Most értem haza, reméltem hogy lett vagy 3 oldalnyi olvasnivaló, erre meg teljesen megállt az élet.
Most hogy hazajöttem, elfelejtettem hogy kintmaradtak a ruhák, amiket délután mosattam a mosógéppel (mondtam anyunak, hogy majd én beszedem a ruhákat, de a fene se gondolta hogy majdnem 11kor érek haza [havernál win telepítés]). Szóval ahogy megyek ki hátra a kertben, láttam mocorog valami, hát egy nyúl volt. ![]() szerk.: egyszer meg hajnalban egy őzt láttam átfutni a Fő úton. ![]()
Ha vadász lennél, meglenne holnapra az ebéd.
![]()
Ritkítják a hozzászólásaimat, vagy csak szimplán nem küldi el a cuccos?
![]()
Win-t telepítettél? Figyeld meg, holnap mehetsz RESET gombot cserélni!
![]()
Hozzászólt valaki?
![]() ![]() ![]()
A múltkori morbidokat törölték, mielőtt kérni akartam… De azóta írtam már párat, aminek nyoma sincs
![]() ![]() ![]()
Mintha ezt a helyes csajt láttam volna az AAÉT-en, létezhet ez?
![]()
Nem kell azt nyomni, újraindul az magától.
![]()
Tyüüű! Nem is tudtam, hogy Ilyenünk is van. :szeret:
Ilyen szép kék kép kíséretében.
![]() Ma már 3szor láttam. Haldoklik a HDD, de persze csak win alatt. ![]() ![]()
A helyes görkoris lány Pécsről. Vagy Szegedről?
![]() Valamelyik fiatalt szerettük volna összeboronálni vele anno. ![]()
Én is szeretnék fiatal lenni!!!
![]()
Timemasin?
![]()
Jó éjt a tisztelt közösségnek! Mára (vagy tegnapra??) nekem ennyi.
![]()
Minden lefelé esik (hülye gravitáció), minden összefelé törik… Ma este igencsak destruktív vagyok
![]()
Szépen megállt itt az élet,
jó éjszakát akkor Néktek! Én még kicsit fent maradok, mert aludni nem akarok. ![]() Akkor lennék marha hálás, hogyha lelnék még ma ÁLLÁST... Addig azzal nyerek tendert, hogy verem itt szét az ENTERT. ![]() Kicsit odakoccoltam a buksimat, bocs!
Jó vagy
![]()
[OFF]Még mindig? Akkor már megérte felkelni...
![]()
Mit ittál? :eek2:
![]()
Ajjaj
![]()
Legmélyebb tisztelettel jelentem, hogy 5327 napja nem fogyasztok alkoholt. A vicces porokat meg világ életemben kerültem!
![]() ![]()
Nehéz ügy, még itt a székes fővárosban is. A helyzet szomorú - de reménytelen.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |