Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Lehet hogy rosszul kentem be.
Értem én, hogy mi a baja Köbzolinak! Hiányzik a Te billentyűzetedről a kérdőjel...
Helyesen: Lehet, hogy rosszul kentem be? Szerintem pedig: Elképzelhető, hogy nem megfelelően kentem fel a hővezető pasztát a procira? ![]() Idézet: „persze Palma De Majorkán a luxusvilládban folynak, a mesedélutánok.” Lehet, hogy közel vagyok hozzá? Ezeket a sirályokat ma reggel, a ködös napfelkeltében fotóztam. Még mondja valaki, hogy Esztergom nem tengerparti város. ![]()
Nagyon durva!
![]() ![]() Pl. a Táj2.jpg képről meg nem mondanánk, hogy ez nem egy tó, hanem szántóföld. :eek2:
Nos, mikor eljöttünk, az összes gazdátlan, de még használhatónak ítélt dolgot összeszedtük, és Norberto magához vette őket. Köztük a vágódeszkádat is. Persze nem tudtuk, hogy a Tiéd.
![]()
Mindenkinek az albumában ott van, az a durva
![]()
Akkor Zoli egymaga több ember cuccát hagyta szanaszéjjel.
![]() ![]()
Még hogy "rámpirított" Errefelé ez azt jelenti hogy "rámvert, rám ütött" stb
![]()
Honnan tudod, hogy nem volt az asszony kezében a sodrófa?
![]() ![]()
Végül is lehet hogy igazad van
![]() ![]()
Felétek a tésztát is vágódeszkán nyújtják? Eléggé energiatakarékosak akkor arra az emberek.
![]()
Hogyne! Kicsi tészta - kicsi deszka...
![]()
... kicsi ember(ek).
![]() ![]()
Nem! Csak a két dolog (sikálófa és vágódeszka) közötti távolságot töltöttem ki és mondatba öntöttem
![]() ![]() Idézet: „Errefelé van gyúródeszka” Amit mifelénk nyújtódeszkának hívnak... ![]() ![]()
A kínai kávéfőzőktől mentsen titeket az elektronika szelleme.Most cseréltem kapcsolót benne. Ami gyárilag a vizet kapcsolja hogy gőzként vagy kávéként jöjjön ki és annak a MŰANYAG tengelyén van egy pöcök ami megnyom egy kapcsolót
![]() ![]() ![]()
Ahány hely, annyi szokás vagy szólás
![]() ![]()
Na jó, de van olyan hely a Földön, ahol épp most van reggel. Ezt a kakas is tudja és mindenkit ébreszteni akar.
Ez egy globális kakas. ![]()
Biztos valaki a környékben esti műszakos…
Lehetséges. Ampervadasznak el kéne postáznom a kakast
![]()
Elképzelhető, hogy rövid úton szárnyas ízesítésű macskatáp lenne belőle.
![]()
De legalább nem nekem kell összepréselnem
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |