Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1392 / 3614
(#) nagy hoho válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 11, 2010 /

Ezt akár Zoli15 is írhatta volna. Nem értem egy ilyen okos ember mint Te miért akar könyvtáros lenni. Benned egy tüzeléstechnikai szakember veszett el.
(#) mineral válasza sooty hozzászólására (») Okt 12, 2010 /

"két korsó Leffe"

Te aztán tudsz élni! Megjött a kedvem egy kis sörözésre. Már van célja a mai bevásárlásomnak.
(#) mineral válasza nagy hoho hozzászólására (») Okt 12, 2010 /

Szép lett a kemencéd! Valami hasonlót tervezek építeni én is. Az egyik barátommal beszélgettünk róla ő már meg is építette. Sőt sütöttek is benne. Igaz más jellegű az ővé. Egy Kombó változat. Bal oldalán bográcsban lehet főzni. Én maradok annál a verziónál amit te is építettél.
(#) Gafly válasza mineral hozzászólására (») Okt 12, 2010 /

Hogy lehet a bal oldalon bográcsban főzni? Van beépitve valami akasztó?
(#) Action2K válasza klemo86 hozzászólására (») Okt 12, 2010 /

Már én is. Kiegészíteném azzal, hogy fizetnek is, meg nem is.
(#) Action2K válasza tiggersoft hozzászólására (») Okt 12, 2010 /

Idézet:
„Nem csak másik burkolatot kapottm mert rozsdásodott...”

Ez nagyon tetszett.
Erről a főnököm jut az eszembe. Kint volt nála az építési atyahóbelefranc egyéb okból, s megkérdezte, hogy kicserélték a tetőt? A válasz: igen!
Erre, kaptak egy jó kis, summás bírságot. Mivel, hogy fő tartó szerkezetet (ebbe tartozik a gerendázat is) csak építési engedéllyel építhető át. Majd jött a kiskapu:
Igen, kicseréltük, de csak a cserepeket.
(#) DuMatyi válasza Action2K hozzászólására (») Okt 12, 2010 /

Fizetnek is meg nem is, tudod így van ez, a fizetés engem bolonddá tesz...
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 12, 2010 /

Idézet:
„a fizetés engem bolonddá tesz...”

Egy megfelelő fizetésért bolond leszek, de nélküle ne nézzenek bolondnak. Bár megtehetik, amíg ... de ezt már nem ide való.
(#) tiggersoft válasza Action2K hozzászólására (») Okt 12, 2010 /

Én erre azt szoktam mondani, hogy "amíg úgy csinálnak mintha fizetnének, én úgy csinálok mintha dolgoznék".
(#) DuMatyi válasza tiggersoft hozzászólására (») Okt 12, 2010 /

Akkor ezért nem kaptam meg azt a sok szerelmeslevelet, amit az évek során írtak a lányok...
(#) DuMatyi hozzászólása Okt 12, 2010 /

Ma vettünk mentateát. Alig bírtuk levenni a polcról, mert mindig el menta tea az ellenkező irányba. Node hová menta tea? A polcok alá menta doboz tea be. Menthetetlen, akarom mondani mentáthatatlan - gondoltuk mi. Mentesítő, de inkább mentásító hadjáratunknak köszönhetően becserkésztük. Itthon feltettem a teafőző lábasba egy kis vizet forrni, rögtön belementa teafilter. Mentőöv, akarom mondani mentaöv gyanánt a madzagot, ami a menta tea tasakról lógott le, a lábas oldalán támasztottam meg. nem sokára belementa tea a bögrébe. Onnan hová menta tea és hova menta tea ki, a mentás, vagyis inkább mentális fantáziátokra bízom. Volt egy kellemes ötórai tea a könyvtárban, de felvetődött bennem, akkor hová menta teadélután vége után a sok ember?
(#) vicsys válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 12, 2010 /

Néha olyan érzésem van, hogy el menta zeszed. (csak viccelek, nehogy komolyan vedd!)
(#) DuMatyi válasza vicsys hozzászólására (») Okt 12, 2010 /

Otta pont, vagyis ott a pont.

Mint a menta fent a fán,
Az úttörő oly vidám... :bohoc:
(#) DuMatyi válasza vicsys hozzászólására (») Okt 12, 2010 /

Atya úristen, ilyen hatással vagyok az emberekre... Egyébként mókus ment a menta mintafán, az útburkoló oly vidám. Én azt a verziót hallottam.
(#) zolee1209 válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 12, 2010 /

Nem értem, min csodálkozol Matyesz, ezzel a menta dologgal lefagyasztod az emberek gógyiját...
(#) DuMatyi válasza zolee1209 hozzászólására (») Okt 12, 2010 /

Viktorét épp nem, ő inkább überelte. Node hol van itt a mentalista? Ez a nagy kérdés.

Itt! :nezze: :hehe:
(#) DuMatyi válasza zolee1209 hozzászólására (») Okt 12, 2010 /

Ez nem egy szakadt smiley, hanem egyenesen három. Erre azért Viktornak is kell reagálni valamit.
(#) sooty válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 12, 2010 /

Jó kávét akartam venni, ígyhát a szlogen alapján választottam: "Jacobs a lefőzhetetlen kávé" (ééérted lefőzhetetlen...)
(#) DuMatyi válasza sooty hozzászólására (») Okt 12, 2010 /

Te is megjöttél? Csak sikerül összetrombitálni egy kisebb társaságot. Nagy volt a csend az offban.

Viktor úgy fog reagálni, hogy kapok egy elakadásjelzőt, mert haszontalan (?!) dolgokkal terhelem a szervert...

Mit mondott Gurney Hallec, amikor teázott és megkérdezték látta-e Thufir Hawatot? "Én csak ittam a mentát, amikor itt a Mentát ment át." "Asszonták a Mentátok rátok ment átok, mert rossz volt a mentátok" (Frank Herbert: Dűne)
(#) DuMatyi válasza sooty hozzászólására (») Okt 12, 2010 /

Nem olvastam, de ezek szerint nincs már új a nap alatt... Ezt sem én találtam ki basszus

El ne hidd már, hogy ezt írta bele a Frank Herbert inkább olvasd el, egy darabig kikapcsol az a 3000 oldal a folytatásaival....

Menta, ment a, menta Volga mentán,
Élt egy kislány, Menta a neve.
Kinn a fronton harcol a szerelme,
Menta miatt könnyes két szeme. ...
(#) tiggersoft válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 12, 2010 /

Csak a te érdekedben...mert mint tudjuk egy jó postás mindent tud! Csak nem árulja el!
Az asszony mit szólt volna ha kiveszi azt a sok parfümös csili-vili levelet(meglátva a feladót)?
Csakis a testi épséged érdekében...
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 12, 2010 /

Momentán?
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 12, 2010 /

(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 12, 2010 /

M mint Matyi?
Következő: »»   1392 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem