Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ezt akár Zoli15 is írhatta volna. Nem értem egy ilyen okos ember mint Te miért akar könyvtáros lenni. Benned egy tüzeléstechnikai szakember veszett el.
"két korsó Leffe"
Te aztán tudsz élni! ![]() ![]()
Szép lett a kemencéd!
![]()
Hogy lehet a bal oldalon bográcsban főzni? Van beépitve valami akasztó?
Már én is. Kiegészíteném azzal, hogy fizetnek is, meg nem is.
![]()
Idézet: „Nem csak másik burkolatot kapottm mert rozsdásodott...” Ez nagyon tetszett. ![]() Erről a főnököm jut az eszembe. Kint volt nála az építési atyahóbelefranc egyéb okból, s megkérdezte, hogy kicserélték a tetőt? A válasz: igen! Erre, kaptak egy jó kis, summás bírságot. Mivel, hogy fő tartó szerkezetet (ebbe tartozik a gerendázat is) csak építési engedéllyel építhető át. Majd jött a kiskapu: Igen, kicseréltük, de csak a cserepeket. ![]()
Fizetnek is meg nem is, tudod így van ez, a fizetés engem bolonddá tesz...
![]() Idézet: „a fizetés engem bolonddá tesz...” Egy megfelelő fizetésért bolond leszek, de nélküle ne nézzenek bolondnak. Bár megtehetik, amíg ... de ezt már nem ide való.
Én erre azt szoktam mondani, hogy "amíg úgy csinálnak mintha fizetnének, én úgy csinálok mintha dolgoznék".
Akkor ezért nem kaptam meg azt a sok szerelmeslevelet, amit az évek során írtak a lányok...
![]() ![]() ![]()
Ma vettünk mentateát. Alig bírtuk levenni a polcról, mert mindig el menta tea az ellenkező irányba. Node hová menta tea? A polcok alá menta doboz tea be. Menthetetlen, akarom mondani mentáthatatlan - gondoltuk mi. Mentesítő, de inkább mentásító hadjáratunknak köszönhetően becserkésztük. Itthon feltettem a teafőző lábasba egy kis vizet forrni, rögtön belementa teafilter. Mentőöv, akarom mondani mentaöv gyanánt a madzagot, ami a menta tea tasakról lógott le, a lábas oldalán támasztottam meg. nem sokára belementa tea a bögrébe. Onnan hová menta tea és hova menta tea ki, a mentás, vagyis inkább mentális fantáziátokra bízom. Volt egy kellemes ötórai tea a könyvtárban, de felvetődött bennem, akkor hová menta teadélután vége után a sok ember?
Néha olyan érzésem van, hogy el menta zeszed.
![]()
Mint a menta fent a fán,
Az úttörő oly vidám... :bohoc:
Atya úristen, ilyen hatással vagyok az emberekre...
![]() ![]()
Nem értem, min csodálkozol Matyesz, ezzel a menta dologgal lefagyasztod az emberek gógyiját...
![]()
Viktorét épp nem, ő inkább überelte.
![]() ![]() ![]() ![]()
Jó kávét akartam venni, ígyhát a szlogen alapján választottam: "Jacobs a lefőzhetetlen kávé"
![]() ![]()
Te is megjöttél?
![]() ![]()
Viktor úgy fog reagálni, hogy kapok egy elakadásjelzőt, mert haszontalan (?!) dolgokkal terhelem a szervert...
![]() ![]()
Mit mondott Gurney Hallec, amikor teázott és megkérdezték látta-e Thufir Hawatot? "Én csak ittam a mentát, amikor itt a Mentát ment át." "Asszonták a Mentátok rátok ment átok, mert rossz volt a mentátok" (Frank Herbert: Dűne)
Nem olvastam, de ezek szerint nincs már új a nap alatt...
![]() ![]()
El ne hidd már, hogy ezt írta bele a Frank Herbert inkább olvasd el, egy darabig kikapcsol az a 3000 oldal a folytatásaival....
![]()
Menta, ment a, menta Volga mentán,
Élt egy kislány, Menta a neve. Kinn a fronton harcol a szerelme, Menta miatt könnyes két szeme. ... ![]()
Csak a te érdekedben...mert mint tudjuk egy jó postás mindent tud! Csak nem árulja el!
Az asszony mit szólt volna ha kiveszi azt a sok parfümös csili-vili levelet(meglátva a feladót)? Csakis a testi épséged érdekében... |
Bejelentkezés
Hirdetés |