Fórum témák
» Több friss téma |
Ez meg nyílt warezolás, gratulálok. Ha sokallod az árát, akkor van ingyenes alternatíva a CreativeDocs személyében, de még talán a Gimp is alkalmas lehet arra, amire neked kell.
Ja, bocs, neked Xpro kell. Windows Movie Maker nem lehet alkalmas a feladatra?
LED-ek hogy állnak a routeren-modemen, mikor vacakol? TPlink ritkán döglik, de azért van statisztika. Tápokat, belső tápegységeket megnézted, azok kizárható okok mindkét routernél, és a modemnél? Modem, másik router mifélék?
Megfogom építeni, jó kérdés, hogy milyen átviteli frekvenciákra képes működi és hogy a panaszkodik távirányítókat szereti e, mert csak az van.
A Technics távokat vitte...Az ugye "majdnem" Panasonic... a TSOP34838, ill a TSOP1736 os vevőkkel is... De én személy szerint ajánlom a 34838-ast írja is az adatlap hogy tovább javították a zavarérzéketlenségét, valami hasonlót tapasztaltam, bár másik a régebbi se rossz, illetve ez nem csak 4.5..5V ig jó hanem vagy 2,7Vtól 5Vig...
udv mindenkinek!
Az lenne a problemam h van egy DVD combom es csak a CD-t olvassa be a dvd-t nem. Mi lehet a problema vele? ASUS a markaja.
Kuka.
Két külön lézer van a cd és a dvd olvasásához. Lehet hogy a dvdjé nem jól működik.
Vagy az áramgenerátor, ami a lézert hajtja és azt javítani nem lehet.
Tulajdonképpen 1 kutya. Teljesen mindegy. Ebből már nem igen lesz dvd olvasó.
Szia!
Amint már azt írták 38KHz-en mindenevő.Ha megépítetted és nem indul akkor írj az ezzel kapcsolatos oldalra és majd segítek ,illetve segítenek.De ha mégsem menne akkor biztos van a környezetedben egy használaton kívüli távirányító.(régi videó player vagy bármi)Az a lényeg hogy az elektronikát csináld meg.(Javaslom a 7805 tel lévőt)
Sziasztok. Egy olyan problémémám akadt, amit nem tudok megoldani és ebben a topikban szeretnék megvitatni. Moderátori kérésre.
Windows tűzfala ki van kapcsolva? Routered nincs útközben? Egyéb termék nincs telepítve, ami blokkolhatja? uTorrent sem lát kifelé?
Szia!
Meg tudtam nyitni, de üresnek mutatta az összes meghajtót.
Szia didyman.
Routert nem használok ezért. Windows tűzfal ki van irtva, uTorrentet nem használok, egyedül egy forgalom alakító programot használok cFospeed.
Szia !
Próbálj meg rátenni egészen csekély fájlokat (egy-egy kép) majd vissza olvasni róla.Ha így működik, akkor rá ereszthetsz valamilyen vissza állító programot.(PL: Pandora) Ha nem lát semmit, a recovery program, akkor sajnos valahogy sikerült formázni a meghajtókat és az adataid elvesztek de a meghajtók jók. De ha nem tudsz se ráírni. se lelolvasni róla, akkor valószínűleg sérült.
Szia
Én is próbáltam a cFospeed-et, de számottevő sebesség kölönbséget nem tapasztaltam, csak a gépet bootolást és a működést lassítja. Ha nincs router és kikapcsolod a tűzfalat és semmi más program nem használja a portot akkor annak mennie kell. Azt hogy mi használja a portokat meg tudod nézni ha a parancssorba beírod: netstat -ano . A PID alapjána a feladatkezelőben meg tudod nézni, hogy melyik program az. (a nézet menüben meg kell jeleníteni a PID et).
Udv!
Az lenne a problemam h bizinyos jatekok pl: Most Wanted vagy Carbon akadozik amikor teljes felbontasra teszem(1024x768). Mi lehet a gond? shuttle mv42 alaplap, 768 mb ddr 333 mhz ram, 1.4 ghz pentium proci, 128 mb geforce fx 5200 videokartya, es az agp slotom universal 4x de a kartya ha jol tudom 4x-8x os. csatoltam kepet is.
Szerintem olvasd el a játékok gépigényét. Az 5200-as már az Underground-hoz is kevés volt!
a most wanted-hoz azt irja h elg 32 mb videomemoria es geforce 2 mx 400 eleg mar neki.
nem hiszem h a kartya nem birna. szted a kartya lenne gyenge? vagy az adatatvitel keves?
Viszont az alaplai 64 mb-os kartyaval megy teljes felbontasoncsk nem teljes grafikan
ellenben az 5200-val meg gyenge grafikan sem megy 1024-en, vagyis megy csak akadozva.
Az igaz, hogy a GF2-vel is megy de csak 640x480-on. 1024x768-hoz az 5900 amit ajánlanak 3GHz-es procival. Nekem annó a 6600gt-vel is meg-megakadt 2.8-as(HT-s) procival 1Giga rammal.Vagy érd be kisebb felbontással és gyengébb grafikával(élsimitás és egyebek nélkül) vagy fejlessz...Fogyasztói társadalom!
Szia
Próbáld ki az utorrentet, mert a legtöbb tracker (torrent oldal) blokkolja a bitcomet kommunikációját, mert voltak olyan verziók belőle, amivel lehetett csalni a feltöltéssel.
Ha az alaplapi kártya memóriabusza nem 64 bites, mint az FX5200-é, akkor meglehet, hogy jobban fut rajta.
Sok esetben többet nyom a latba, hogy a busz szélesség 128 bites, mint az, hogy a memória 64, vagy 128 MB. Az FX 5200-on lévő 128 MB RAM a keskeny sávszél miatt ma már nem él meg...
Hali! Legegyszerűbb, ha felhívod a szolgáltatódat, hogy nyissanak egy portot ha nincsen, mert nekem is külön kellene havi egy 1000-est leraknom, hogy nyissanak 1db portot. Nekem mikrohullámú net van.
A GetDataBack nevű programot próbáld meg hogy az mit lát, hátha vissza lehet hozni vele a fájljaidat...
Melyik az elsődleges kártyád? Onboard vagy AGP.Talán át kellene állítanod.
Az az érdekes, hogy amikor az oldalak nem töltődtek be, akkor multiplayer játék ment rendesen ,tehát net az elvileg volt. ledeket nem néztem, mert befelé van fordítva a modem és a router is, hogy a vezetékei hozzáférhetőek legyenek. A másik routerem egy philips SNB5600-as a modem pedig a szokásos D-link DSL-360R. Most azt csináltam ,hogy a Philips ruoter van rákötve a modemre, és ez meg a TP-link-re. Így Jó a net, behozza az oldalakat. A philips routerben ki van kapcsolva a wifi, és a TP-linkről veszem a jelet. A Philips "tárcsázik" a Tp-Link meg osztja a netet wifin keresztül. Az msn még mindig dobált, viszont most felvettem a "maximum idle time"-ot 20000 percre. Volt mindkét routeren teljes reset is már.
Szia!
Akkor ha jól értem, le kellene törölni az összes fotót, ami rajta van? A kamerán meg lehet nézni az összeset, csak a számítógép nem ismeri fel a memória kártyát és/vagy olvasót. Szerinted?
Sziasztok az lenne a kérdésem hozzátok,hogy egy lehetséges ftp szerverem 50/50 Mbit-es sávszéllel hány embert tudna ellátni? Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!
Nem.
Tehát a kártya az jó csak a PC nem ismeri fel?Az lemezkezelőben látja a PC a kártyát? |
Bejelentkezés
Hirdetés |