Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Csak picit túl vannak hajtva szegény csövek... Mindenesetre GG erősítője is valami hasonló szörnyeteg lesz! :beka3: (ha nem durvább! )
Én tudnék talán egy embert aki hasonló produkcióra volt képes: Muri Enikő X-factor 2010 Rajta kívül még Janicsák Veca volt aki hasonló tehetséggel van megáldva, mindketten más stílust képviselnek, de a maga stílusában mindenki ,,topon van" (ez csak az én véleményem)
Haldoklik AZ öreg Kohn. Mondja a feleségének:
- Asszony, ha meghalok, minden vagyonomat temesd el velem! Pár nap múlva a temetés után áll a sírnál Kohnné és a barátnője. Azt Mondja a barátnő: - Ugye, nem voltál olyan hülye, hogy minden vagyonát eladtad, vettél Egy nagy gyémántot, és betetted abba a kis dobozba AZ urad mellé!? - Ó, barátném, én mindig engedelmeskedtem AZ uramnak. Eladtam Minden vagyonát, betettem a számlámra, írtam neki egy csekket, ha beváltja, beváltja, ha nem, nem...
A túlhajtás az egyik probléma. A másik az, hogy az eredeti (1955-ös) modell, már ha azt építette meg, s nem változtatott rajta, akkor ez a szörnyeteg koránt sem mondható audiofilnek, de még Hi-Fi-nek sem. Ugyanis a frekimenete 25-15000Hz.
Egyébként, a vég-tetródák az 1000W-ot csak C-osztályban 4kV-os anódárammal képesek leadni. B osztályban már csak 126W. Arról nem is beszélve, hogy nem is lineáris a végcső cső. Még jó, hogy a vicces topikba tették be.
Pedig a feltöltő szerint: "The final tubes are QB3,5/750 and they are operating in class B, 50mA unmodulated, 250mA fully modulated, at UB=3000V. The six MV rectifiers are DCG4/1000,..."
Az mindenesetre biztos, hogy 55-ös és az eredeti konstrukció. Kár amúgy, hogy nem a saját hangja hallatszódik ezen a videón.
Kohn megkérdi Grüntől, mi az a tőzsde.
Grün: - Nézd Kohn, nem könnyű elmagyarázni, hogy te is megértsd. Tegyük fel, hogy veszel egy tyúkot, ami aztán tojást tojik. Aztán a tojásból kikel a csibe, a csibéből tyúk lesz, az megint tojást tojik, abból tyúk lesz, ami megint tojik. És egyszer csak jön az árvíz és minden tyúkot elvisz! És akkor azt mondod: "A k***va életbe! Kacsát kellett volna venni!" Na látod, ez a tőzsde!
Az a butaság pattant ki a fejemből , hogy:
Milyen az elektronikai strici ? Ónt futtat ...
Jaaaj , ehhez késő van már nekem. Nem kéne aludnod?
De lassan megyek. Apa is leszedi már a fejem..
Nézzük a dolgok jó oldalát. (Legalább tud írni.) Amúgy ez nem vicc, de itt talán elfér: Azt tudtátok hogy az internet az információtár pöcegödre. És azért kell tanulni. (Iskolákban, egyetemeken) Hogy ebből az információhalmazból ki tudjuk választani azt, aminek tényleg van igazságtartalma. (Ezt nemrég ecsetelte az egyik oktatóm.) És annyira megtetszett ez a megfogalmazás hogy gondoltam leírom, hátha valaki nincs tisztában ezzel.
Alacsony költségvetésű traffipax.
Bővebben: Link
Szerintem egy nagyon ügyes mester, és jó szakember lehetett!
Ma nem biztos, hogy tudnánk embert szerezni egy ilyen munkára. De legalábbis nem ennyi pénzért (Persze lehet, hogy csak egy Rejtő karakter)
Papír könyvért azért vagyok hajlandó fizetni, ha ott van a "Műszaki Kiadó", "Magyar Tudományos Akadémia", illetve a "Lektorálta:..." szöveg. * Érdekes, hogy az áltudomány a tudomány eredményeit használja hülyítésének terjesztésére.
A feleség a tükör előtt illegeti magát, és a férjét nyaggatja:
- Ugye drágám, sokkal fiatalabbnak látszom a koromnál? A férj leteszi AZ újságot, szemügyre veszi AZ asszonyt: - Nos, a bőröd olyan húsz évesé. A hajad akár egy tizennyolcasé. Az alakod meg... olyan 25 évesnek tippelem. A feleség teljesen elolvad: - Jaj, olyan kedves vagy. A férj azonban lehűti: - Várj egy kicsit, mindjárt összeadom.
Kósza gondolat folytán, gondoltam felnézek a maxim honlapjára. (Már tudom hogy nem ez.) Mit találtam: Maxim Végül is el fogadnék egy pár ilyen jellegű IC-t.
Rendeltél termékmintát?
ebből nem lehet ingyenes darabokat rendelni ?
Lehetni, lehet... De mi van ha barátnőd/feleséged veszi át a csomagot? (Mit mondasz? Bocs drágám, most megyek, bedugom a pákám, mert forrasztani akarok??)Bővebben: Link
Hú gyerekek, egy darabig nem leszek, megjött a termékminta a Maximtól.
-Tudod, hogy hogy lehet egy Trabant árát megduplázni? A válasz : Tele kell tankolni.
A budapesti állatkert gorillája meghal. Egy munkanélküli jelentkezik , hogy szívesen beöltözne gorillának . Fel is veszik. Jól megy a színjáték, a gorilla ide oda ugrála ketrecben , míg egyszer csak véletlen átugrik az oroszlánhoz. El kezd sikoltozni, az emberek megrémülnek. Oda megy az oroszlán hozzá: Hé, kussolj már, mert mind a kettőnket kirúgnak.
Ezt a számlát egy sváb templom festő készítette ezért van ez a furcsa nyelvezet. Ami nagyon tetszett:
Szent Orsolyának azt a hátsó nagy repedést begipszeltem.
Ez valószínűleg paródia, nézd meg figyelmesebben, vesd öszze az első két sort, és a számlát.
Jövőre 2012....Jön a Világvége......Aki túl akarja élni, jöjjön Magyarországra....mi 50 évvel le vagyunk maradva!!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |