Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Csak picit túl vannak hajtva szegény csövek... Mindenesetre GG erősítője is valami hasonló szörnyeteg lesz!
![]() ![]()
Én tudnék talán egy embert aki hasonló produkcióra volt képes: Muri Enikő X-factor 2010 Rajta kívül még Janicsák Veca volt aki hasonló tehetséggel van megáldva, mindketten más stílust képviselnek, de a maga stílusában mindenki ,,topon van" (ez csak az én véleményem)
Haldoklik AZ öreg Kohn. Mondja a feleségének:
- Asszony, ha meghalok, minden vagyonomat temesd el velem! Pár nap múlva a temetés után áll a sírnál Kohnné és a barátnője. Azt Mondja a barátnő: - Ugye, nem voltál olyan hülye, hogy minden vagyonát eladtad, vettél Egy nagy gyémántot, és betetted abba a kis dobozba AZ urad mellé!? - Ó, barátném, én mindig engedelmeskedtem AZ uramnak. Eladtam Minden vagyonát, betettem a számlámra, írtam neki egy csekket, ha beváltja, beváltja, ha nem, nem...
A túlhajtás az egyik probléma. A másik az, hogy az eredeti (1955-ös) modell, már ha azt építette meg, s nem változtatott rajta, akkor ez a szörnyeteg koránt sem mondható audiofilnek, de még Hi-Fi-nek sem. Ugyanis a frekimenete 25-15000Hz.
Egyébként, a vég-tetródák az 1000W-ot csak C-osztályban 4kV-os anódárammal képesek leadni. B osztályban már csak 126W. Arról nem is beszélve, hogy nem is lineáris a végcső cső. Még jó, hogy a vicces topikba tették be. ![]()
Pedig a feltöltő szerint: "The final tubes are QB3,5/750 and they are operating in class B, 50mA unmodulated, 250mA fully modulated, at UB=3000V. The six MV rectifiers are DCG4/1000,..."
Az mindenesetre biztos, hogy 55-ös és az eredeti konstrukció. Kár amúgy, hogy nem a saját hangja hallatszódik ezen a videón.
Kohn megkérdi Grüntől, mi az a tőzsde.
Grün: - Nézd Kohn, nem könnyű elmagyarázni, hogy te is megértsd. Tegyük fel, hogy veszel egy tyúkot, ami aztán tojást tojik. Aztán a tojásból kikel a csibe, a csibéből tyúk lesz, az megint tojást tojik, abból tyúk lesz, ami megint tojik. És egyszer csak jön az árvíz és minden tyúkot elvisz! És akkor azt mondod: "A k***va életbe! Kacsát kellett volna venni!" Na látod, ez a tőzsde!
Az a butaság pattant ki a fejemből , hogy:
Milyen az elektronikai strici ? Ónt futtat ... ![]() ![]()
Jaaaj
![]() ![]()
De lassan megyek. Apa is leszedi már a fejem..
![]()
Nézzük a dolgok jó oldalát. (Legalább tud írni.)
![]() ![]()
Szerintem egy nagyon ügyes mester, és jó szakember lehetett!
Ma nem biztos, hogy tudnánk embert szerezni egy ilyen munkára. De legalábbis nem ennyi pénzért ![]() (Persze lehet, hogy csak egy Rejtő karakter)
Papír könyvért azért vagyok hajlandó fizetni, ha ott van a "Műszaki Kiadó", "Magyar Tudományos Akadémia", illetve a "Lektorálta:..." szöveg. * Érdekes, hogy az áltudomány a tudomány eredményeit használja hülyítésének terjesztésére.
A feleség a tükör előtt illegeti magát, és a férjét nyaggatja:
- Ugye drágám, sokkal fiatalabbnak látszom a koromnál? A férj leteszi AZ újságot, szemügyre veszi AZ asszonyt: - Nos, a bőröd olyan húsz évesé. A hajad akár egy tizennyolcasé. Az alakod meg... olyan 25 évesnek tippelem. A feleség teljesen elolvad: - Jaj, olyan kedves vagy. A férj azonban lehűti: - Várj egy kicsit, mindjárt összeadom.
Kósza gondolat folytán, gondoltam felnézek a maxim honlapjára. (Már tudom hogy nem ez.) Mit találtam: Maxim Végül is el fogadnék egy pár ilyen jellegű IC-t.
![]()
Rendeltél termékmintát?
![]()
ebből nem lehet ingyenes darabokat rendelni ?
![]()
Lehetni, lehet... De mi van ha barátnőd/feleséged veszi át a csomagot?
![]()
Hú gyerekek, egy darabig nem leszek, megjött a termékminta a Maximtól.
![]()
-Tudod, hogy hogy lehet egy Trabant árát megduplázni? A válasz : Tele kell tankolni.
![]() A budapesti állatkert gorillája meghal. Egy munkanélküli jelentkezik , hogy szívesen beöltözne gorillának . Fel is veszik. Jól megy a színjáték, a gorilla ide oda ugrála ketrecben , míg egyszer csak véletlen átugrik az oroszlánhoz. El kezd sikoltozni, az emberek megrémülnek. Oda megy az oroszlán hozzá: Hé, kussolj már, mert mind a kettőnket kirúgnak. ![]()
Ezt a számlát egy sváb templom festő készítette ezért van ez a furcsa nyelvezet. Ami nagyon tetszett:
Szent Orsolyának azt a hátsó nagy repedést begipszeltem.
Ez valószínűleg paródia, nézd meg figyelmesebben, vesd öszze az első két sort, és a számlát.
Jövőre 2012....Jön a Világvége......Aki túl akarja élni, jöjjön Magyarországra....mi 50 évvel le vagyunk maradva!!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |