Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
No ezt nevezik pofátlanságnak! Én biztos követelném hogy csengesse ki a kárt! Ha nem, fejébe húznám azt a teherautó pótkereket
![]()
Az a minimum. De mi van, ha nem oszlopnak ment, hanem másik autónak és otthagyta aztán néhány hét múlva rajtam akarják leverni a kárt.
Valóban, erre nem is gondoltam
![]() ![]()
Na de akkor hogyan cserélte volna ki a gumit?
![]()
Ady Endrének is nehezére esett kimondani, ezért inkább versének "Góg és Magóg fia vagyok én" címet adta.
![]()
Néha túlszárnyalod magad.
![]()
Lett sperlemezem, meg ha minden összejön, ma a nővérem hozza az alkatrészeket a hangszínszabályzóhoz.
![]()
Feladom!
![]() Hogy jön ez az Off-ba? ![]() Beszélhetsz a tehenekről, a sulis dolgokról, a világ megmentéséről, lányokról, kajáról, moziról, és még sorolhatnám, de az alkatrészekről, hangszínszabályzóról nem kellene.
Kezdőbe nem mehet, mert nem kérdés. Ki mit be nem mert nem építettem még semmit, s nem az a neve, hogy ki mit fog. Így azt hiszem, hogy ide váló, mert Pihenő pákás vagyok.
![]()
Hja, értem. Tehenek büdik, sulival kapcsolatban annyit mondok, hogy beteg vagyok, tehát mellőzöm, világ megmentéséről nem gondolkoztam, lányokat mellőzöm, mert multkor is átvertek, egy 3 hónapos kapcsolat után, most épp almás kalácsot ettem, moziban régen voltam, az eredetet néztem utoljára, közben csipeszeztem meg citromos gössert ittam ( tudom nem nekem való, de szeretem, na meg csak 2 %-os
![]() ![]()
No amit off-ként jelöltél be, az az ami nem off itt.
![]()
Hát úgy, hogy Gugli és Maugli fia vagyok én.
![]()
Egyszerűen invertálni kell a színeket. Ennyi.
![]()
Szép napot!
Gondoltam 'beírok' ide is.Holnap előadást tartok majd.Kissé izgulok,meg még főzünk is.(Mármint suliban,mi ezt 'Fazekas hét'-ként jelöljük meg)Tavaly gulyás levest főztünk,de inkább főzelék lett,mert a krupli jól szétfőtt.Hát nem marhahúst adtak?! (Jó,jó persze abból kell csinálni,de mi sertést kértünk!) Máté.
Az igazi gulyás marhából (Gulya a marha speciális többesszáma, gyűjtőnév.) van, és a hússal kezdjük a főzést. Utána bele a zöldség. Ti hamis gulyást csináltatok.
Szóval a lényeg: "Kelts fel egy igényt és elégítsd ki!"
Akkor felkelteni az asszonyt és..... Értem! ![]()
Vagy ha nincs más, keltsd fel magadat, és...
![]() ![]()
Mindegy! Na, de látom a moderátorok el is tüntették ezt a csúnyaságot.
![]()
Neked tényleg kell a negyedik, utolsó figyelmeztetés?
![]()
A figyelmeztetést azért kaptad mert itt vagy?
![]()
Lehet, hogy egyszerűen csak szürkével írta, az offban meg feketével
![]() (Hogy ma milyen összevisszaság van ebben a topikban! Csatlakozom az előttem szólóhoz, minden jó magyar kajának a pörkölt az alapja: pl mákostészta. Nomeg a gogle és mauglit én is akartam mondani csak lekéstem, de így jártam) |
Bejelentkezés
Hirdetés |