Fórum témák
» Több friss téma |
Ha wah pedálhoz kell, Etronic Shop, de nem olcsó!
ahhoz kell igen
kössz Rád is vonatkozik a nagybetűs mondatkezdés, és az írásjelek használata! szamóca
Szia! A277D-t tudsz venni az autóbontóban.Trabant átfolyásméröben,és a 4 ütemü wartburgok ledes müszereiben van.
Hi urak
Én ehhez a Topi féle neonhoz keresek az írásban szereplő INVERTER TRAFÓT ,hol lehet ilyet kapni?? Mert Szegeden nem.Bővebben: Link
HT 48R 50A-1 (dip) ic-ét keresek Észerü határokon belül bármegyit is megadnák érte. Mo lehetetlen a beszerzés
szinte mindenhol probáltam Szegedtöl Györig Hátha vala kinek van egy tipje a beszerzésre vagy van a kincseslá dájában.
A programja a birtokodban van? Mert ez egy mikrokontroller. A szoft nélkül semmit sem ér. És azt a programot bele is kell tudni tölteni. :yes:
Üdv mindenkinek!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hol tudnék beszerezni 100 és 120mH-s induktivitást? Nyákba ültethető kellene, lehetőleg radiális. Ahol eddig néztem, ott csak 33mH volt a felső határ. Előre is köszi. Ballage
Utána jártam Állitolag nem kell hozzá szoftver mert ez már megirt szoftvert tartalmaz
Szia!
Nem hinném, hogy mindegyik HT48R50A-1 mikrovezérlőbe gyárilag beleégetnek egy futópad-szoftvert. A vezérlő felprogramozásáról Neked kell gondoskodnod. A legjobb az lenne, ha a futópad gyártóját vagy forgalmazóját keresnéd fel a problémáddal.
Ja, és ha lehet, akkor ne 4-500 Ft/darab áron, mint az FDH-nál. (Bár lehet hogy rá leszek kényszerülve. )
Probáld meg az SOS elektronikát náluk sok minden van igaz nem a legolcsobb ...de... nem rossz
Nem tudja valaki hogy hol lehet venni nagy dobozos forrasztó pasztát? 500gr-os kiszerelésre lenne szükségem.
A legnagyobb amit találtam az 100gr volt.
Börzén láttam kilósat fluitint, az eladó rám nézett és nem nézte ki belőlem, hogy ki tudnám fizetni, mikor kérdeztem, mennyibe kerül. Azt mondta, hogy tudod mennyi a boltban egy ekkora? Mondom, hogy 10 körül van, azt mondja ja igen jóval a fölött, na és ez is akkor olyan árban van. Aztán hátat fordított és beszélgetett tovább.
Engem csak azért érdekelne mert kaptam egy ajánlatot hogy 2-3 dobozt megkapok 5000/db-ért, de nem tudom hogy az drága-e, ezek szerint nem Valami Shenzhen electronic gyártja, kipróbáltam szóval nem valami gagyi cucc
Az baromira nem drága, egyszer nézelődtem, és találtam kilós kiszerelésű fluitint, és bőven-bőven tíz fölött volt.
Bővebben: Link Bővebben: Link
Az elég olcsó, de a szavatosságát nézd meg, illetve nem mindegy, hogy azon az időn belül tudod-e hasznosítani?
Azta, tényleg jó ára van Az a gáz hogy csak 2 vagy 3db-ot kapok különbem szívesen adnék is el belőle, de hát ilyen az ember szerencséje. A szavatossága még jó, és érdekes módon hűtőben tartják, nem is tudtam hogy ott kell/lehet. Vagy lehet az flux, nem tudom mert egyforma dobozban van.
Amit mi gyártáshoz használunk, azt 2 és 8 Cfok között kell tárolni, különben szétválik a folyasztószer az óngolyóktól. Szobahőmérsékleten 7 napig tartható, kibontás után 3 napig tárolható. Levegőn max 24 óra.
500Grammos kiszerelés, zöld tégely. Egyébként sok fajta van, mind viszkozitásban, mind minőségben, vagy árban eltérnek.
Sziasztok!
Erősített szárú mini fúrót keresek, régebben még a Nóniusz Kft-től vettem 2db-ot de mára feladták, ahogy a Nóniusz is (?). Tudtok valami helyet ahol kapható, rendelhető, nem 10esével, és nem 3ezer egy darab? (Nóniusztól anno 600Ft körül volt azt hiszem, mikor vetem...) Kössz!
Itt az apróban nézz körül, van valaki aki árul.
Köszi!, Sajna ő nem árul 0,5-öset, pedig az is kéne nekem... Amúgy Nóniuszról valaki nem hallott mostanság?
Szerk: valami szerveren megtaláltam a honlapjukat, ami maradt belőle, ott az van, hogy megszűntek az üzleteik...
Igen ,becsődölt !
Jött nekem valami E-mail ,hogy "ki vette át" ,de sajna letöröltem Ha megtudok valamit jelzem itt ! Üdv
Hello!
én 4 pólusú 2,5mm-es jack anyát szeretnék lengő kivitelben. ha valaki tud valamit, kérem ne tartsa vissza! kössz!
Sziasztok.
A következő IC -ket szeretném beszerezni, de eddig nem igen jártam sikerrel. Egy tornádó kerékpár elektronikát kéne megjavítanom amiben ezek az integrált áramkörök ( is ) szerepelnek: MC 33039 P ( fő motorvezérlő ) MC 33035 P ( sebesség vezérlő ) IR2103 ( meghajtó híd) Előre is köszönöm a segítséget.
Köszönöm a segítséget.
Hali.
Én 470µF/100V-os kondit keresek axiális kivitelben. Aki tud segíteni hol lehet kapni az kérem jelezze.
Ilyen nem jó? Amúgy a lomexben 450V-ig válogathatsz.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |