Fórum témák
» Több friss téma |
Az attól függ milyen az áramköri környezete.
Ha nagyságrenddel nagyobb ellenállással terheled, akkor nagyjából mindegy. Ha összemérhető, akkor fura lesz a karakterisztika. Nagyon szép diagramokat lehet csinálni tekerési szög vs. ellenállás/feszültség...
Forrasztóállomás vízszintes panelon van a műveleti erősítő mellett a mért hőmérsék és a kivánt hőmérséklet beállítását lehet kalibrálni.
Szerintem vizslasd meg az áramkört, mit is csinál az a 3k3 poti... Ha simán osztóként van benn, és nem számít az ellenállása, lehet tök mindegy 2k vagy 5k
Sziasztok.
Olyan gyújtó transzformátort keresek aminek kizárólag 3-6 ohm a primer tekercs ellenállása, ès 6-10kohm a secundere. Van egy IGBT-s gyújtóegysègem ès annak a specifikációja ezt kèri. Kèt darab kellene.
Sziasztok!
A képen látható potméterre nem tud valaki valami forrást? 20mm a tengely hossza. 3db is megadta magát.
Ezt megtaláltam, de rövid a tengelyhossz. Az alin találtam majdnem megfelelőt ("csak" 5mm rövidebb mint amilyen kellene), onnan rendeltem.
Hali.
Kellene egy kis segítség. A gyerekeknek vettem rollert sajnos nem figyeltem eléggé. Az indításhoz rá kell lépni egy gumilapra és lökni kell nekik a rollert. Viszont ez a gomb elég megbízhatatlan. Lényegében egy opto és egy gumi lap csúszik közé. Ezt a vezérlést szeretném áthelyezni a kormányra. Nem tudtok valami kormányra szerelhető nyomógombot? Nem kell nagy dolog on off aztán ennyi. Gyári is csak ennyit tud. Nem igazán biztonságos ez a megoldás jelenleg megállás szempontjából. Egyszerre menne a motor de fékeznek is. Megbillen véletlenül a gyerek és a fékről lelép máris elszabadul mint a 100w és el is esik mert a billegés mellé még ránt is egyet rajta. A bekötés szerencsére nem nehéz mert csak egy YY csatlakozó kell a lábkapcsoló és a gyári kábel közé.
Sziasztok!
Ma úgy döntött a 3D nyomtatóm, hogy csinál egy hatalmas dugulást, s kinyírja a fejen lévő NTC-t. Elvileg ez 100k NTC, de se a lomexben nem találok olyat, amit oda tudnék rakni, se a hq-ban, incompban. Mivel nincs kedvem heteket várni az alis megrendelésre, ezért egy magyarországi forrást tudnátok mondani, ahol akár hétfőn tudnék venni cseredarabot? A hozzászólás módosítva: Júl 28, 2024
Oh basszus most látom hogy jött rá válasz. Valami egy gombosra gondoltam de azt sehol sem találtam még. De jobb megoldás nem lévén marad a kűrt feliratos.. Köszi
Szia!
Ez nem egészen az, ami kell bele (1%-os van benne). Az aliexpressen megtaláltam, de hetek, mire ideér, ezért keresek magyar boltot, ahol talán hétfőn meg is tudnám venni... A hozzászólás módosítva: Júl 28, 2024
Asztali műszer vásárlásához melyik oldalt favorizáljátok? A temun nem láttam, a többit nem ismerem.
Mire gondolsz, mint "asztali műszer"? (nem hordozható, nagy kijelzős etc.?)
Van olyan aki Fejér megyei vagy közeli és szokott rendelni innen? Mert akkor őt bíznám meg vele. Persze fizetem a részt.
Szerintem nem kell az Neked annyira, inkább fizessed ki előbb a szomszédnak a zautót.
Jobban jársz, ha saját magad rendeled meg a holmikat és nem másokat bízol meg vele. Nem agysebészet egyáltalán.
Az Alin bárki megrendelheti akár a te címedre is...
Sziasztok!
Szerintetek az országban hol kapható ilyen, a képen látható biztosíték? 1A 187C°-os, a test hossza 9mm, átmérője kb 2mm. Sajnos ettől nagyobb méret nem fér be a helyére.
Biztos, hogy 2 mm átmérővel rendelkezik? Kb. 4 mm a szokványos. Igaz, ha speciális/régi gépben van, kb. minden elképzelhető.
Sőt,nincs is egész 2mm. Egy autó klíma kuplungjában van. Legalábbis a tulaj így hívja.
Láttam már ilyen vékonyat, de kapni csak a vastagabbat lehet.
Nálam szerencsére befért a vastagabb.
Sziasztok!
Hol lehet venni, vagy hogy kell keresni ilyen, lemezjátszó-földelő csavart?
Gyaníthatóan nincs "lemezjátszó-földelő csavar" kategória, könnyen lehet, hogy direkt a géphez gyártott csavarról van szó. Első ránézésre olyan, mint egy illesztőcsavar. Nincs képed oldalnézetből?
A legegyszerübb és többnyire mindenhol kapható egy csavaros ( müszer) banánhüvely. Még csavarhuzo sem kell hozzá. S ha kell vannak különlegesebbek is (pl 2 mm-s banándugokhoz).
A hozzászólás módosítva: Aug 6, 2024
|
Bejelentkezés
Hirdetés |