Fórum témák
» Több friss téma |
Sok sikert. Várjuk a szép képeket.
Na kipróbáltam, állati jó
Most szárad, majd még fújok rá zománcot és jövök a fotókkal.
Nagyon örülök.
Lefújtam egy réteg festékkel, Trilakk matt fekete akrillal. Még nem használtam, remélem jó lesz.
Így lefestve láthatóvá váltak a gittelési hibák, tiplik, élek, stb-k, de már mindegy... legközelebb ügyesebb leszek Íme:
Én ilyen jó hangszórót tuti nem rontanék el egy rutse-val. Abba sokkal igénytelenebb nyomó is megteszi.
Hello mindnekinek bocsi a zavarásért azt szeretném kérdezni hogy egy mélysugárzónál mit kell nézni milyen eredményeket vagy esetleg milyen eredményeket tudjon kb előre is köszönöm
Mire kell.. Utána ennek tudatába, hogy mettől meddig visz át (Hz) az a legjobb ha van freki átmenet róla, érzékenység (minél több annál jobb, tudj mihez viszonyítani a 98dB/1w/1m az már elég jó azalatt PA-ba ne nagyon foglalkozz a ládával) és a teljesítmény az se elhanyagolható. Illetve a márka amiből azt lehet megállapítani, hogy szoktak-e hazudni az adatokba. Illetve ha nagy terembe kell illetve kültérre akkor tölcsér, bentre bass refi vagy valamilyen rövidebb tölcsér esetleg band pass.
Fontos az egyenáramú ellenállás. Re.
Érzékenység.:Ha kell jó mélyátvitel akkor a 90-92 dB környékén kell nézelődni.Ha TOP ba lessz akkor legyen érzékeny. QTS : Teljes jóság: 0.3 körül refelexesbe ,0.7 körül zárt. (nem szentírás) átvitel: legyen lineáris abban a tartományban ahol használva lesz.(+-3dB) De legjobb betölteni egy szimuátorba az öszes T/S paramétert ,és megnézni teljesíti-e az elvárásokat.
Hello kinéztem két hangszórót is egy kicsit nagyobb helyet szeretnék vele behangosítani és hogy meg felel e a célnak ez a három hangszóró vagy melyiket javasoljátok tudom a somogyit sokan ócsárolják bár nem tudom hogy télleg olyan rossz e haveromnak éppen most raktam össze egy kissebb hangfalat és somogyi mély volt benne nagyon szépen szólt szerintem de itt a link Bővebben: Link
előre is köszönöm a segítséget ha még meg mondanátok hogy melyiket válasszam sokat segítenétek köszönöm Bővebben: Link
Az Fs Audio -t arról az oldalról nem tudod megvenni..
PA-ba 90-92dB az nagyon kevés sub-nál érzékenységbe. Legalább 97-98 legyen meg sub-ba is. Ott vannak a beyma vagy RCF ládák például azok is bőven tudják ezt az érzékenységet bassrefibe, tölcsérbe meg mégtöbbet.
Beyma ,RCF sub hangszórók 100.000 Ft körüli tétel! Olyant én is tudok ajánlani.
Akkor inkább Cervin Vega , az sem olcsóbb,és akár 100dB is lehet.
Egy jó tölcsérbe még több is mint 100.
Srácok volna egy kérdésem,hogy milyen ládát épitsek egy Rh sound 1270 12" hangszórónak.Anyit tudokrola,hogy 70qz a mágnes 250/500W és 94db 40-6000Hz megy .Remélem tudtok segiteni. Elöre is köszi.
Sziasztok!
Lenne egy-két kérdésem. Milyen típusú ládát használjak egy FS AUDIO EW-15H 8ohm-os hangszóró esetén? Tudnátok linkelni egy használható tervrajzot? Milyen magas sugárzót érdemes használni hozzá?
Sziasztok!
Most fogok venni 2 hangdobozt, és segítségeteket szeretném kérni a következő Reflex sound ládákról hogy mi a véleményetek róla Teljesítmény: 300/600W (8 ohm) Frekvencia tartomány (Hz): 50-20000 Hangnyomás (dB): 100 mélyhangszóró: reflex r 300 Hangszóróméret: 15" Szóval, ez már vagy 15 éves hangdoboz, szerintetek megéri ilyet venni, nemfog leégni vagy ilyesmi? Vagy inkább vegyek Conradból Ravelandot? Illetve disco hangosításra mennyire megfelelőek a ládák? köszi előre is!
Ez a reflex ránézésre jó. Az meg biztos, hogy ravelandot ne vegyél mert az egy szar. Már csak ránézésre is.
Köszi szépen!
Mindenképp ilyen reflexet akarok venni, tudom hogy a raveland nem egy világmárka, csak az a probléma hogy a reflex mivel használt nincs rá garancia, ha elromlik, mondjuk leég a magas vagy mély, mennyibe kerül újratekercselni kb?És ezek tényleg képesek 100d/Db/W/m hangnyomásra? Köszi!
Kipróbálod mielött elhozod. Ha valami nem jó alkudj belőle és pár ezer Ft-ért megtekercselik amélyet is. Úgy látom a mély papírja rendbe van szóval max tekercselni kell. 100-at nem hiszem, hogy tud de 97-98-at biztosan. A raveland meg jó 88dB-nek is.
Ha megveszed akkor abból az ocsmány lábakból csinálhatsz, nyúlketrecet.
Középtölcsér ,és ring magas? Tényleg nem olyan rossz. De ha diszkóhoz kell akkor kelleni fog egy jó szub is.
Üdv!
Van 2db tölcséres mélyládám hozzá egy * végfokom. Most szeretnék venni hozzá egy crossovert Ezt a kettőt néztem használtan: Behringer super-x pro 2310 Behringer ultrabass pro 1200 Melyiket lenne érdemesebb megvenni? Mélyikel szólna jobban? Előre is kösz!
Én a Behringer ultrabass pro 1200 ra szavazok bár nekem 2310 esem van és tökéletesen megfelel de lehet hogy az ultrabassal valamivel jobb mély lenne mivel ez egy szubharmónikus mélyprocesszor.
Sziasztok!
Köszi válaszotokat! Persze, tudom hogy kell sub, a discos kérdést úgy értettem hogy nem-e árt neki a disco zene frekvenciája. Mit gondoltok, mennyibe kerülhet-ez a reflex? Csak kíváncsi vagyok rá mennyire tippelnétek.
25 a kettő?
Egy db reflex r300-as mély sugárzónak alapból 30 az ára
erről mi a véleményetek? a reflexet vagy ezt vegyem?
Egész nagy terhelhetősége van! Ugyan itt vettem én is Ugyan ilyen az enyém is.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |