Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez baromi jó: Bővebben: Link
És az ára is korrekt.
Érdemes jól körülnézni, mert elég vegyesek az árak...
Nem csoda ez. Volt regi szep idokben a Beag HX403. Szert tettem egy ilyen hangszorora, egy haver csinalt hozza dobozt, en pedig egy Texas vegfokot keverovel. Egy lakodalmi zenesz meghallotta nalam es addig kunyeralt mig eladtam. Talakoztam vele vagy 15 ev utan es halakodott, hogy az en hangfalam meg mindig kivaloan szol. A tobbiek probalkoztak mindenfele gyari Vidi es Orion hangfalakkal, de mindig az en hangfalam gyozott. Sajnos ezt a hangszorot ma mar szinte lehetetlen beszerezni, es nem is gyartanak hasonlot. Ez papir membranszelu volt, es azota szinte nincs is ilyen tipusu, csak lagy membranszelu.
Ezen én is agyaltam, de azt hittem, hogy a drót átmegy mindkettőn.
Amit sajnálok az egészben,hogy tényleg semmilyen információm nincs a hangszóróról,pedig egy hozzá tervezett dobozban még ennél is többet produkálna.
Hoho babérjaira pályázom, bár esélyem sincs.
Egy kissé nyálkásan romantikus téma és egy átmeneti állapot...
Szerintem a "cupp" a nyálkásan romantikus csigáéknál. Ők nem tudják értékelni a naplementét.
Mivel van valaki aki fogékony a szépre, teszek fel néhány képet a tegnapi naplementéről.
Tetszik a csigacsók, de a másik kép is jó. Csak így tovább.
Ma fél kilenckor érdekeset láttam a Ferenc körúton (ami már Corvin negyed) Egy tanuló Combinó után egy szürke Muki vonszolt négy felújitott forgóvázat, majd utána a Metrós zöld Muki zárta a menetet...
Ide hozták a kelenföldi kocsiszínbe, gondolom a fehér úti főműhelyből. Van it egypár zötyögős GANZ. (és ezek járnak a belvárosban (49, 19)
Feribá! Ez nagyon szép, csak így tovább. Nekem nagyon tetszenek a képeid, ha nem szólok akkor is, sokszor zavarom meg épp gépelés közben Katit is és elcsodálkozik milyen szépek a képek.
Én egy videóval leplek meg, végre működik az ideiglenes Z és majd egyszer ha a végleges kész (lesz rá elszántság és némi apró) akkor lehet feltét lesz a mostani "tolltartóból". Rajzolás
Köszi az elismerést.
A CNC nagyon tetszik, még az is lehet, hogy egyszer neki fogok.
Utalt már valaki pénzt AZ OTP online felületéről? Mennyi volt az utalási idő?
Szerk.: mármint amíg megérkezett az utalt összeg.
Attól függ hová utalsz. Ha bankon belüli számlára, akkor az hamar megérkezik, akár perceken belül is, de ha más banknál lévő számlára, akkor kell legalább 1 nap, amíg megérkezik a pénz a számlára.
Így van. Ha más Banknak utalsz akkor azt másnap reggel 7 óra körül fogja átutalni.
Akkor jól sejtettem. Egyébként MKB számlára utaltam.
Ez nem mindég igaz! Ma utaltam OTP-ről CIB-re és 10 percen belül lezajlott a tranzakció
Te is OTP-s vagy? Teszteljük le, mennyi idő alatt utal bankon belül. Te utalsz
Bankon belül 4 óráig vagy ameddig megy az utalógép 5 perc, vagy még kevesebb.
Egyszer volt, hogy este 7 után utaltak és egyből megjött a pénz. Én is csodálkoztam, hogy hogyan történt ez.
Mert nem utaltak, hanem befizették a számládra a pénzt. Akkor egyből ott lesz nálad, ráadásul ingyenes is a befizetés, az utalásnál pedig van kezelési költség.
Akkor szerencséd volt...
"A bankon belüli átutalások alapesetben a banki rendszer "nyitva tartási idejében" (vagyis banki napokon hétfőtől csütörtökig 7:45-18, pénteken 7:45-17 óráig) gyakorlatilag azonnal megtörténnek. A célszámlán akkor íródik jóvá az összeg, amikor az OTP Bank munkatársa közli Önnel, hogy az átutalás megtörtént, amikor az OTPdirekt internetes szolgáltatás képernyője visszajelzi a tranzakciót. A "címzett" ezt követően az átutalt összeget pillanatokon belül levásárolhatja bankkártyájával, vagy felveheti készpénzként. A bankon kívüli átutalások általában a következő banki munkanapon kerülnek jóváírásra a célszámlákon." Bővebben: Link
Üdv!
Mostanába milyen elektronikai újságot lehet kapni amibe van kapcsolás??
Abba a bankba én szívesen járnék, ahol este 7 után is lehet személyesen befizetni!
Abba a bankba nem szívesen járnék semmikor, ahova be kell fizetni.
Unicredites vagy? Ha igen, akkor mégl enne egy tippem, hogy volt ott azonnal a pénz, ha nem akkor nincs több ötletem.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |