Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Ma regisztráltam az oldalon és szeretnék segítséget kapni. A villanymotorom: IB-MEI S.A. spanyol mosógépmotor. Öt kivezetés:sárga,zöld,kék,piros,fehér. 16 mikrofarad van ráírva.Nincs kondim sem hozzá. Ha valaki segítene,hogy kell bekötni azt megköszönném. üdv:maki65
Hy! Egy mosógépmotor bekötéséről szeretnék kérdezni, hogy kell bekötni? Előre is köszi! Képek mellékelve...
Sziasztok! Egy vjatka mosógép villanymotorját szeretném bekötni de fogalmam sincs arról,hogy a csokiban melyik kábelvégre mit kellene kötnöm ahhoz,hogy működjön.Ha valaki tud segíteni ebben a témában azt előre is köszönöm szépen.
Sziasztok!
"(#742176):IB-MEI S.A. spanyol mosógépmotor" Erre én is kíváncsi lennék, mert van egy ilyen motrom és én sem tudom a bekötését. Annyi a különbség hogy piros-kék-feke-sárga-halvány zöld a vezeték. Sajnos most képet nem tudok feltenni. A fordulat 2800/800W és 3xx/365W a kondi 20/16. Megköszönném ha valaki tudna segíteni! Üdv.
Sehol senki, ahogy elnézem elég halott ez a topik. :no:
Szia!
Lapozz vissza az 1. oldalra, és keresd ezt a hozzászólásom: (#302484) Ott a rajz csatolva.
Köszi.De menet közben megoldódtak a problémák.
Hello!
Nem tudom aktuális e még a dolog, de én jól ismerem ezt a motort. Egy Indesit mosógép motor minden bizonnyal. Hat csati van rajta, ebből kettőtől vékonyabb piros vezeték megy, ez a motortengely végén lévő forgásirány jeladóhoz. a maradék négy közül két egymás melletti a két szénkefe, a másik pár pedig az állórész tekercs. Az állórész tekercset sorba kötöd a forgórésszel és már 12V egyenről is szépen elindul. Üdv: Metabo
Hello!
Ismeri valaki ezt a motort (SOLE) Sajnos nincs rajta semmi felirat a csatlakozóján is csak 12345. Van hozzá kondi is csak nem tom' hová kössem. Nem szénkefés. Előre is köszi.
Szia!
Nem tudom aktuális-e még,de csak most találtam ide. A forgásirány megfordítható úgy is,ha a forgórészt fordítod meg,hiszen a másik oldalról nézve a forgásirány is fordított, így a kívánt irányba fog forogni.
Hello!
Igen, aktuális lesz hamarosan, a darálóba beépítjük az új motort. Ahogy nézem, a motornál ezt nem lehet megcsinálni, mert az állórész két végén a tekercs más-más mértékben nyúlik ki a pajzsokhoz képest. Mertugye Hajdu Energomat motorjáról beszélünk...
Tisztelt Szakértők !
Teljesen átégett mindkét szénkefetartó egy mosógépmotorban. Mi okozhatja ezt ? A nyomok arra mutatnak, mintha víz érte volna a szerkezetet. A mosógép-dob nem szivárog. Létezhet az, hogy a pára lecsapódik a hideg alkatrészeken, a nedvesség rövidzárlatot okoz, és az áthúzó ív elégeti a szénkefetartót ? Előre is köszi !
találtam 1 régi mosógépet és szétberheltem.
a motorja elvileg jó. esetleg tudna adni valaki bekötési rajzot vagy hogy melyik színű drót micsoda?
Jo napot az uraknak
lenne egy mosogep motor 8 kivezetessel adattabla termeszetesen nincs AMP sarus bekotese van muanyagba a kovetkezo jelolesek lathatok: S S L 10 4 3 11 13 es minden jelhez tartozik egy vezetek (nem bisztos h HAJDU a motor) h mekkora az ellenallasa a vezetekek kozott nem tudom, meg csak kepen lattam. par nap mulva erkezik a motor. mosas es centri bisztos h van. Valaki raismerne a motorra leci irja meg a bekoteset. köszönöm. Tisztelettel:Wadkender
Sziasztok!
Szeretnem megkérdezni hogy van e valakinek Fagor mosógépmotorhoz bekötési rajza: ha valaki tud rajzot megköszönném
Sziasztok!
Szeretnem megkérdezni hogy van e valakinek Fagor mosógépmotorhoz bekötési rajza: ha valaki tud rajzot megköszönném .
Sziasztok,a következőben szeretném a segitségeteket kérni,van egy automata mosógépből kiszedett vill motorom de sajna nem tudom hogy kell bekötni,5 csti van rajta.
hasonlít az én motoromra nekem be van kötve, azt tudom hogy segédfázis kell hozzá
Az én mosógép motorom Fagor és hasonlít a tiedhez, elküldöm a bekötési rajzot remélem segít
Na most bekötöttem én is,csak azt nem értem hogy a gyárilag hozzá kötött kondi az ugye üzemi kondiként van bekötve (16mikrós),de akkor ez hogy indult el terhelés alatt?Már arra gondolk hogy miért nem volt inditó kondi!!!Nme értem.
Persze működik,de ugye én most a gyári 16 os üzemi kondit bekötöttem inditónak hogy elinduljon az az igy:
Sziasztok.
Segítségetek szeretném kérni, egy villanymotor bekötésével kapcsolatban.A motor egy mosógépből származik. Sajna teljesen analfabéta vagyok az ilyenekhez,szóval szájbarágós leírás kellene a bekötéshez,vagy kép Kondenzátor :.Remix C2211 250nF+2x27nF x2y +1M ohm 250V 3 vezetékes--sárga ,fekete ,fekete. De nem vagyok benn biztos hogy ez az indító kondija
Kép a csatlakozóról. http://kepfeltoltes.hu/view/111206/Motor_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Sziasztok
Van egy EVRIKA mosógép motorom ami tökéletesen működik. Sajnos nem tudom mekkora a teljesítménye centrifugálás és mosás módban. azt már kiderítettem a neten, hogy 2900/425 ford / percet tud a motor. Teljesítmény adatot viszont sehol sem találtam. Az adattáblája le van kopva teljesen. Egy asztali szallag csiszolóba szeretném beleépíteni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |