Fórum témák
» Több friss téma |
Szerintem az egy induktivitás (L19) . Szinkód: 05...4. Kérdés hol az eleje. Próbaképp megpróbálhatod átkötni egy darab vezetékkel.
Nem külső kupak kell, hanem maga a kapcsoló.
Tavaly vettem náluk hasonlót. Lehet, hogy célszerűbb lenne őket felhívni telefonon közvetlenül és úgy megkérdezni!
Kössz, a festéküzletbe az Al-port is meg lehet venni?
köszönöm. Működik, a nokia n50 joystik
Hol kapok olyan anyagot amivel tudok alumíniumot forrasztani? Vagy egyáltalán mivel lehet?
én úgy tom, hegeszteni lehet csak kell venni alu hegesztő pálcát hozzá
Spéci anyaggal lehet forrasztani is láttam ilyet, fogtam is még a régi szép időkben amikor az Orion nem szállt le (kőbányán) de nem volt gyakori. Egyszerűbb tán hegeszteni.
Az alut se hegeszteni, se forrasztani nem egyszerű. Sőt, kifejezetten nehéz.
Forrasztani úgy lehet, hogy folyamatosan olvadt ón alatt kell tartani a felületet, majd alatta le kell kaparni a keletkezett oxidréteget. Ha nem zárják el a lekapart felületet az oxigén elől, akkor az azonnal beoxidálódik, így forraszthatatlanná válik. Tudni kell, hogy az így keletkezett forrasztott felület hasonló erősségű lesz, mint a más, forrasztható fémek forrasztásaihoz, de a "szépsége" messze-messze elmarad attól... A hegesztésében sajnos nincs tapasztalatom, erről talán olyan szóljon, akinek van. (A forrasztása is meglehetősen nehéz ügy!)
Kösz a válaszotokat. Amúgy egy aggregátor forgóját tekertem meg annak kéne leforrasztani a két végét, muszáj volt aluval tekerni a súly meg a feszültség esés miatt, két tekercs van rajta és egy diódán keresztül sorba van kötve. Azt tudom hogy hegeszteni lehet, szoktam is elég sokat.
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy bp-en hol lehet kapni panelfúrót, olyat ami nagyon megéri az árát (olcsó és jó), pár ezer ft-ért? Előre is köszi
Szeva!
Fogarasi út->Tesco->Multifunkciós barkácsgép->~4kHUF Van hozzá mindenféle csiszoló és gravírozó fej, fúrószár, 0,8-2mm-ig tokmányok. Ilyesmit keress. Persze a Tescóban olcsóbb.
Sziazstok
Hol kapható jó minőségű elkok(ROE,ERO stb) ellenálások, félvezetők, csatlakozok, fém forgatogombok szoval profi cucok?kösz
Bocs elirtam. Sziasztok
Nos, senki nem ismer ilyen üzletet.
Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy hol lehet 230/32V kb 80W-os kettősszigetelésű kapcsolóüzemű tápot venni? Nagyobb mennyiség kellene,de ilyen feszültségűt nem találok. köszi. Máté
Köszi, de már sikerült meg oldanom a problémát.
Az a helyzet, hogy szükségem lenne pár alkatrészre, mert nem tudom beszerezni.
Pl. RFL1N08L azt hiszem ez MOS FET, és kellene még LM2940T -8.0P+ ez pedig egy 8 V-os stabil IC . Vagy legalább a beszerzési hely. Aki tud, kérem a segítségét. Köszönöm.
LM7808 nem jó?
üdv!
Valaki nem tudja, hogy van-e alapvető elektronikai alkatrészeket(tranzisztorok, IC-k) árusító bolt a IX. kerületben a József Attila lakótelep környékén??
sziasztok.Szeged teruleten tud e valaki olyan cimet mondani,ahol UV reagans fojadekot tudok vasarolni.Ha valaki tud ilyenrol kerem segitsen.
Sziasztok!
Vasmagra lenne szükségem, de nem tudom hol lehet kapni. Konthába és conradnal néztem, nem volt a weboldalukon. Lehetőleg Budapesten. Előre is kösz
Itt nézted már?
Űdv mindenkinek! Olyan "javítótoll?", vagy szer után érdeklődnék, amivel a távvezérlők gumiharangjaiban lévő vezetőréteget lehet feljavítani. Hol menyiért, és mi az. Előre is kösz!
Szia!
Mi csak simán grafitceruzának hívjuk. Komolyan, úgy hallottam az is jó
Próbáltam 3B-sel de nem jött be ,(PSR-500 nyomógomb hibás) Hallotam egy filcről ami grafitos oldoszeres löttyöt fröcsköl, valami olyan köll.
Én cigispapírt az (aluminiumos részt) szoktam rá ragasztani Valóban létezik ilyesmire való "javítótoll" de nagyon húzós ára van!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |