Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Már nem is tudom, hogy az agyhiány vicces vagy siralmas.
![]()
Ahogy elkezdte sorolni a hozzávalókat, azt hittem nyákból akarja csinálni.
![]() ![]()
Az anyós felhívja orvos vejét.
- Fiam, kificamodott a bokám, most mit csináljak? - Sántítson mama! Mit csinál a rongybaba, ha leszakad a keze? - Benyúl a fiókba és kiveszi a takarékszövetkezet. ![]() A legnehezebb dolog a világon tudni, hogyan kell valamit jól csinálni, és szó nélkül végignézni, ahogy valaki rosszul csinálja.
Fényorgona??Link
Ezt a videót minden nap megnézem és egyszerűen nem bírom ki röhögés nélkül!
![]()
Klasszikus egyszavas:
- Drágám, már egy hónapja nem szeretkezünk... - Te.
Bocs, de nem indul az autóm. Még az akksi is lemerül a végére. Valaki tudna segíteni? Bővebben: Link
Ennek kapcsán az jutott eszembe, hogy sok családnál a kutya előbbre való mint a gyerek. Mert közben a sötét oldalon meg nyomulnak rendesen. Egyébként aranyos.
Köszönöm, ez jól esett, így, kora reggel, éhgyomorra...
![]()
Nehéz lenne behajtogatni a pénztárcába...
Azt mondja a férj a feleségének:
- Meghívtam egy barátomat vacsorára. - Megőrültél? Nincs semmi kaja itthon, tiszta kosz minden, a hajam szörnyű! Miért hívtad meg a szerencsétlent? - Segíteni akartam neki. Szerencsétlen nem tudja eldönteni, megnősüljön-e vagy sem... Régi barátnők találkoznak: - Mondd, milyen férjjel áldott meg az ég? - Rosszal, olyan, mint maga az ördög! - Ne mondd, tán szarva is van?? - Lesz! A férjem úgy bánik velem, mint egy kutyával. - Csak nem ver? - Nem, de azt szeretné, hogy hűséges legyek! Édes nagyon hiányoztam, hogy most két hétig nem voltam itthon? Nem voltál itthon? A feleség otthagyja a férjét, és visszaköltözik a mamájához. - És képzeld - meséli -, alighogy kiléptem a lakásból, durranást hallottam! Most mit gondolsz? Agyonlőtte magát, vagy pezsgőt bontott? - Drágám! Mit jelentsen ez a barna hajszál a zakódon?? - Azt, hogy azóta nem kefélted át, amióta szőkére festetted a hajad! - Drágám - hörgi betegágyán a férj. - Ígérd meg nekem, ha meghalok, nem adod össze magad más férfival ! A fiatalasszony szipogva felel : - Megígérem, szívem. De mi legyen, ha meggyógyulsz ?
Egy hete sincs, hogy megházasodtam, és máris ilyeneket kell olvasnom?
![]()
Inkább előtte kellett volna... Most már mindegy.
![]()
Ezt elkapkodtad, mondom én 41 évi házasság után.
Egy nő az 50 éves születésnapján elkölt egy csomó pénzt ránctalanításra, kozmetikára, frizurára, ruhára és amikor úgy érzi, hogy a lehető legjobbat kihozta magából, nagyon fel van dobva, elindul a városban. Először az újságosnál vásárol, majd fizetéskor megkérdezi:
- Mit gondol, hány éves vagyok? - 34. - 50! - mondja, és önelégülten távozik. A McDonalds-ban is fizetéskor megkérdezi: - Mit gondol, hány éves vagyok? - 31. - Pontosan 50 vagyok! Szinte a fellegekben jár, amikor a buszmegállóban meglát egy öregurat. - Mit gondol uram, hány éves vagyok? - Nézze asszonyom, én már 80 éves is elmúltam, nem túl jó a látásom, de van egy biztos módszerem, amivel pontosan meg tudom határozni a korát. Ha megengedi, hogy benyúljak a melltartója alá, egész pontosan meg tudom mondani a korát. Erre nem számított a nő, de nagyon furdalta a kíváncsiság, ezért beleegyezett. Félrevonultak a bokrok mögé, az öregúr szép finoman becsúsztatta mindkét kezét, körbejártatta, megemelgette, megtapogatta, a nő már kezdett türelmetlen lenni: - Na? - Asszonyom, maga pontosan 50 éves. A nő nem hitt a fülének. - Honnan a fenéből tudja ilyen pontosan? - A McDonalds-ban ott álltam maga mögött a sorban.
Miért jó a mazochistáknak?
Mert ha rossz akkor jó, ha jó akkor rossz, tehát jó! ![]()
A férj megcsalja a feleségét a titkárnőjével, de észreveszi, hogy a nagy
szexcsata eredményeképp a vállán egy harapásnyom maradt. Miközben megy hazafelé, azon töpreng, mit mondjon az asszonynak. Belép a lakásba, a kutyájuk szalad felé. Hirtelen ötlettől vezérelve elkezd birkózni az állattal, majd mutatja a vállát a feleségnek: - Nézd csak, mit csinált velem ez a dög! A felesége széthúzza a blúzát: - Az semmi, nézd meg, az én melleimmel mit művelt! Képzeld, a feleségem megcsal, és még hazudozik is! - Honnan tudod? - Ma reggel jött haza, és azt mondta, hogy a nővérénél aludt. - És, honnan tudod, hogy hazudik? - Onnan, hogy én aludtam a nővérénél.
Volt egy nagyon gazdag ember, aki mindent elért, amit csak akart. Üzleti
sikert, csodás családot, - egyszóval boldog volt. Az összegyűjtött vagyonát a 3 lányára szerette volna hagyni, Összehívta az ügyvédjeit, hogy megírja a végrendeletét. Az ügyvédek tájékoztatták, hogy a törvények mekkora adóval sújtják az örökösöket, és hogy mennyi egyéb illetéket rónak ki majd rájuk. A gazdag ember megkérte az ügyvédeket, hogy keressék meg a módját, hogyan lehetne csökkenteni ezeket a terheket, hisz egész életében rendesen fizette az adót, miért kellene ebből a vagyonból újra adóznia a gyermekeinek. Az ügyvédjei elmondták neki, hogy ez lehetetlen, ugyanis semmiféle kibúvó nincs a törvények alól. Az öreg bevette magát a könyvtárba, és hetekig a törvénykönyveket bújta. Néhány hét múlva meghívókat küldött szét a rokonoknak, ismerősöknek, hogy egy nagy bált rendez, ahol bejelenti a visszavonulását. Még az ügyvédeit is meghívta. A bál elkezdődött. Az öreg egyszer csak szót kért és egy beszédbe kezdett. Elmondta, hogy mennyire szereti a családját, mennyire hálás a sorsnak, hogy ilyen szép és hosszú életet adott neki, és hogy mennyire büszke a lányaira. Csak egy dolog zavarja, hogy a 3 veje milyen senkiházi, tisztességtelen, és álnok ember, és hogy sajnálja a lányait, amiért ilyen rosszul választottak. A tömeg értetlenül hallgatta a szavait, és elképedve vették tudomásul, az öreg nem tréfál. A bál után az újságok megírták, hogy a nagy cégbirodalom feje megsértette a 3 vejét, akik beperelték őt becsületsértésért. Az öreg a médiában elmondta, hogy áll elébe a pernek, pedig nem volt esélye sem, hiszen több százan voltak fültanúi annak, amit mondott. A pert a 3 vő nyerte, és elperelték az öreg minden vagyonát. Így esett, hogy az öreg végül adómentesen hagyhatta rá a vagyonát a lányaira, mivel az amerikai törvények értelmében a perben szerzett pénz 100%-ig adómentes (és azt hiszem, nálunk is).
Hmmmm... Azt hiszem, erre mondják, hogy "Ügyes!"
![]()
Nagyon ráérnek az építőmunkások
![]()
Idős ember felkeresi az orvost, hogy viszket a lába. Az orvos több összetevőből álló gyógyszert ir fel mondván,váltssa ki,naponta háromszor kenegesse a kiütést!
Három hét mulva ismét megjelenik a beteg,mutat egy kemény papirra irt számot. - Doktor úr! Irjon másikat,ez már nem használ, mert kopik róla a szám! Az orvos megdöbben. - Papa!Nem ezzel a papirdarabbal kellett volna dörzsölni! Vissza kellett volna menni a patikába, elhozni a kenőcsöt, azzal kellett volna keneketni! Sebaj felírom mégegyszer. Három hét mulva visszajön a bácsi,kezében egy kopott keménypapir darab, rajta a huszas szám. - Doktor úr! A hetes azért jobb volt!
Egy férfi szaladt be a klinikánkra kétségbeesve, és ordított:
- Segítsenek! A feleségem lent szül a taxiban. Én épp végeztem egy beteggel, kaptam hát a táskámat, és lerohantam az utcára. Feltéptem a taxi ajtaját, és téptem volna le a hölgy bugyiját, amikor észrevettem, hogy az utcán több taxi is áll... |
Bejelentkezés
Hirdetés |