Fórum témák
» Több friss téma |
Nos ma kipróbáltam a gépet csőhosszabbítás nélkül ugyanazon a programon.Továbblépett.A második öblítésnél kikapcsoltam majd át tekertem a centrire. Kicsit szivattyúzott a prk egyet lépett és néma csönd.rátekertem újra akkor kinyomta a maradék vizet továbblépett és szépen kicentrizett. Csak arra tudok gondolni hogy mivel elég kevés ideje van a szivattyúnak az ürítésre(szivattyú vadi új) és ha lejár az időkorlát és nem szivattyúz le akkor egyszerűen csak megáll.Vagy lehet hogy tényleg a prk kezdi feladni és hol jó hol nem alapon működik?
Sziasztok!
Bosch wfd1660 mosógép gondom lenne. A gép egyszerűen átlépi a centrifugálást. Ennél ledek jelzik az aktuális ciklust. Mos, 1 óra, öblít, fél óra, majd kigyúllad a centrifugálás led és abban a pillanatban el is kezd villogni, hogy kész a program. Se nem szivattyúz ilyenkor, se nem forgat. Mosás közben természetesen szivattyúz rendesen, meg is néztem a szűrőt, kipucoltam. Ilyenkor viszont nem tudom az ajtót kinyitni, mert ugye víz van benne. Ha ilyenkor kikapcsolom a gépet, majd elkezdek egy centrifugálás programot, simán végigcsinálja. Kérnék valami jótanácsot, merre tovább a javítással. Kösz, István
Mosás után és az öblítések között centriz?Vizet kinyomja?
Nem valószinü hogy lenne időkorlát mert ha rendesen ruhát centrizik akkor abból közben is csorog a viz és attól még kell neki menni, egyszerüen elégtek már a kapcsolóban lévő érzékelők és hol van kontakt hol nincs.
A hozzászólás módosítva: Ápr 22, 2013
De itt nem centriz csak az öblítőszeres öblítés előttmeg utána.Szerinted a kontakt spray mennyit segíthet?
akkor meg egyszerüen forgatni kellene neki a dobot mivel ő azt érzi, hogy felvan töltve vizzel, már ha nem érkezik kinyomni teljesen és fennvan még a szintkapcsoló, de én azért mondtam hogy olyankor huzd le a kis csövet róla amikor ürit és igy egyből ki lehet szürni
nincs benyomva az öblitő stop gomb? már ha van ilyen rajta.
Amugy a spré ilyenkor már nem ér semmit mert már az égéstől elvéknyulnak az ezüst rétegez az érintkezőkön és ezért nem müködik mindig.
Légsűrítőt kipucoltam.Most kinyomta a vizet és továbblépett.Mikor centrire raktam és nem nyomta ki mire lépett akkor állt meg.Még megnézem lehet hogy dugulás van.
Igen, közben csinál mindent, majd egyszerűen átlépi az utolsó lépést. Ezzel az öblítő stoppal megfogtatok. Mivel én csak belülről szoktam látni ezt a jószágot.
Hölgyeim, uraim, köszönöm, ez volt az. Most megtudtam, mi ez a jel itt az elején. Sajnos aki használja, sem tudta megmondani... Gyanús is volt, hogy egyszerre két baja van a gépnek. Nem forgatott, azon egy szénkefe csere segített, de hogy még ez is! Sok lett volna. De egy fél napom így is ráment. Még egyszer köszönöm a segítséget mindenkinek.
Sziasztok.
Van valakinek kéznél egy ilyen panel?? Üdv
Közben leesett hogy miért írtad hogy húzzam le a szabályzó csövét.Amint lesz lehetőségem kipróbálom.Közben nézegettem a tipusokat és ha jól nézem akkor az 500 as verzióban ugyanez a prk van csak elektronika nélkül???
Örömmel jelentem meglett a hiba.Nos úgy próbáltam ki(szokásom szerint) hogy belefújtam a szab. csövébe majd megtekertem és egy erős csipesszel lefogattam hogy nem menjen el a nyomás.És odatekertem ahol megállt.Előjött a hiba megállt.Se kép se hang.Levettem a csipeszt és már ugrott is át a prk a következő programfázisra.Természetesen többször is kipróbáltam mindig ugyanaz volt az eredmény.Siker!Köszönöm a segítséget!!!
Egyébként ezt a szériát tatrom a legstrapabíróbbnak mert ennél még külön van a prk és nem egybeépítve.Mint a másik páciensnek aki még itt van.Abba mondjuk szerencsére a vezérlő jó ott meg a dob repült szét.
Sziasztok!!!
Segítségeteket szeretném kérni!! Indesit witp82-es mosógépem van. A vizet felszivattyúzza, de nem forgatja a dobot. Várom válaszotokat. Köszönöm!!!!!
Szénkefét megnézném.
Az rendben van. Szét van szedve és fülül ahol sok fekete piros vezeték van (közép tájon) ott ha egy kicsit ütögetve van indul. bocsi, de nem nagyon értek hozzá
Akkor kontakt hiba lesz.
azt jelenti, hogy cserélni kell a vezetékeket?
Nem.Széthúzzuk visszadugjuk a csatlakozókat panelt átnézzük...stb.De ha nem értesz hozzá akkor inkább hív hozzá szerelőt!
Üdv! Sikerült megoldani a centrifugálást a mosógépnél! Gyári érintkezési hibára akadtam, mostanig bírta tartani magát, majd elfáradt és az okozta időnként a gubancot a vízszintszabályzónál. Köszi a segítséget mindenkinek, aki hozzászólt a témámhoz! István
A hozzászólás módosítva: Ápr 23, 2013
Szeretem sikeres napokat!!!
Üdv
Szia, Laci! Köszi a segítségedet személyesebben is. Nem szokványos dolog volt, mert a műszer jól mutatott, a hiba se volt állandó és egyértelmű - jól becsapott, félrevezetett és sok időmet vette el. Szerencse, hogy a kuncsaft is megértette, valamint pozitívan állt hozzá a helyzethez. Én is szeretem a sikeres napokat... István
A hozzászólás módosítva: Ápr 23, 2013
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Most vettünk használtan egy elöltöltős Gorenje pinirfarina mosógépet. A dobja nem forog, és az F31-es hibát írja ki. Tud nekem valaki segíteni, hogy mi lehet a baja?! Előre is köszi: Orsi.
Szia! A motor végében lévő Tacho generátor lehet, hogy roszz. A motorról a csatlakozót lehúznám. Utána vissza. Szénkefék állapotát ellenőrizni.
Üdv.
Sziasztok!!! indesit witp 82-es mosógéphez lehet kapni vezérlő panelt? Köszönöm.
Miért ne lehetne? Bővebben: Link
A tiéd nem javítható?
Azt szeretném kérdezni, hogy van egy Elektrolux EWP 1062 TEW mosógép ami nem reagál semmire bekapcsoláskor, nem villannak fel a ledek nem lehet elindítani. Van ebben valamiféle biztosíték?
A nagy többségében nincs.Végig kell követni az áram útját a dugajtól a panelig.
Nem éppen panelprobléma de gondolom van itt szaki .Speciális eszköz nélkül csapágyazható-e az ELECTRLUX EWT 1016 mosogépe?
Még mindig keresem a whirpool 7125 panelrajzát. Előre is köszönöm a segitséget.
Ha bontható az üst akkor igen.Különösebb eszközt nem igényel.Én egy vascsődarabbal szoktam kiütni a csapágyat de volt olyan is amikor egy fa kalapácsnyéllel csináltam.
Panelhez rajzot meg ne keress mert nem fogsz találni. A hozzászólás módosítva: Ápr 27, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |