Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2167 / 3614
(#) SzervízMacska válasza pucuka hozzászólására (») Szept 18, 2013 /

Nálunk nem szabad terep-járni, így nem tudom. De ma pl. ezeket láttam, ellenpéldát egyet sem...
(#) voodoo válasza SzervízMacska hozzászólására (») Szept 18, 2013 /

Ez így igaz. Rosszul emlékeztem, viszont van arra is példa, amikor a külsőre is raknak még egyet.
(#) titi válasza andras99 hozzászólására (») Szept 18, 2013 /

Köszi mindenkinek az infókat!
Hétvégén megnézem a kínálatot, aztán még lehet kérdezek...
(Használtat már csak azért sem nézek, mert olyan helyről szeretnénk venni, ahol kiküldik futárral a húgomnak Borsodba... Meg ha valami gubanc lenne vele, ne nyafogjon nekem a hugi, hogy mert használtat néztem neki...)
(#) zolika60 válasza titi hozzászólására (») Szept 19, 2013 /

Arra is figyelj, hogy lehetőleg legalább két év garanciás legyen. Azért az sosem árt.
(#) Frankye válasza voodoo hozzászólására (») Szept 19, 2013 /

Igen, olyan előfordul, hogy mind a kettő mellé raknak "vezetősínt", de olyannal még én sem találkoztam, hogy csak a külső íven lenne.
(#) Schnitt válasza titi hozzászólására (») Szept 19, 2013 /

Nálunk a céges laptopok lenovo-k. A régi T400 volt (14,1" ), 4 évet ment napi 8-10 órában, DVD írót kellett benne cseréltetni egyszer, más baja nem volt. Vegyesen használtuk dokkolóval, rádugott monitorral billentyűzettel, és kinyitva is.
Az új, amire cserélték, lenovo x230, (12" ) subnotebook, usb-s dvd-vel, pöpec, könnyű kis masina.
Otthon van egy Lenovo netbook 10", nem kellett soha szervizbe vinnem, bár mostanában nem nagyon van kihasználva a táblagépek térhódítása miatt, így nem biztos, hogy sokáig marad a háztartásban.

Mindhárommal maximálisan elégedett vagyok, az elvárt dolgokat mindegyik hozta/hozza.
A laptopok fémzsanérja nem lazult ki a 4 év alatt sem nálam, sem a kollégáknál,, és gyakorlatilag 180°ig nyílik, nagyonjól összerakták.
A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2013
(#) voodoo válasza Schnitt hozzászólására (») Szept 19, 2013 /

Mellékesen megjegyezném, hogy ma már a kínainak számító (tehát Kína és tartományai) szórakoztatóelektronikai márkák (például: lenovo, HTC, Huawei, Leadtek, Gainward stb.) simán nyújtják a közép-felső kategóriás minőségének az elvárását, sőt olykor még-még meglepően jobbak is! Én spec a kínai termékekkel mostanság meg vagyok elégedve. Ha van 1-2 év gari, az pedig még jobb.
(#) SzervízMacska válasza voodoo hozzászólására (») Szept 19, 2013 /

Ezt a megoldást olyan ívekben láthatod, ahol a sín lerögzítése meggyengült, s jelentős nyomtáv bővülés állt elő. Így nem tud a kerék beesni a két sínszál közé. A Gubacsi hurok most is így van, 5km-es sebességkorlátozással megfejelve. A 37-es általad mutatott része a 2 évvel ezelőtti rekonstrukció kapcsán javításra került. Pont ezt az ívet mutattam a 0378-as képen. Egyenes pályaszakaszon ezt a hibát menetes szárak keresztirányú beépítésével orvosolják. Erre klasszikus példa a Fehér úti pálya a Terebesi utcai ívtől a Finommechanikáig. Ezen a szakaszon július 1.-étől 10 kilométeres sebességet rendeltek el. Októberben indul a felújítása, addig megtekinthető...
(#) voodoo válasza SzervízMacska hozzászólására (») Szept 19, 2013 /

Akkor azért van az, hogy ledarál mindig egy picit a belsejéből? Ott olyan furán van kicsiszolódva a sín.

Feltehetően. Közelről látszik, hogy a külső sínfej fele már elkopott...

Kár, hogy manapság nincsenek villamosok üzemeltetve, inkább buszosítottak. Nem tudom Te és mások hogy vannak vele, de bele olvasgattam az Elveszett sínek nyomában oldalt és nekem nagyon tetszett.

Pont ezért fogtam bele én is a működő vonalaink videón történő archiválásába.
Egy kis önreklám, ha nem gond...
(#) zolika60 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Szept 19, 2013 /

Aztán Chuck Noorrisnak meg az öszödi böszmének mi köze a villamos sínhez?
(#) SzervízMacska válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 19, 2013 /

Ezt hogy érted?
(#) Frankye válasza SzervízMacska hozzászólására (») Szept 19, 2013 /

Így: (Ld.: melléklet)
Vagyis: Ez jön be a linkre...

youtube.jpg

Tényleg ezt dobja be
(#) sastas01 válasza Frankye hozzászólására (») Szept 19, 2013 /

Rossz a link. A link mivel a régit adta meg, de most az új youtubbal megváltozott a csatornája elérhetősége.
A helyes link
(#) zolika60 válasza sastas01 hozzászólására (») Szept 19, 2013 /

Ez mindjárt más.
(#) SzervízMacska válasza Frankye hozzászólására (») Szept 19, 2013 /

Nahát - tényleg... ( Most sikerült elindítanom az alig 3 hónapos gépemet, mert döglődik. )
Elnézést kérek!
Valami ilyet akartam: Bővebben: Link
Egyébként mobilról a fenti link hibátlan.
(#) granpa válasza SzervízMacska hozzászólására (») Szept 19, 2013 /

Nagyon jók a videóid. Sok olyan helyet láttam, ahol már rég nem jártam.
(#) SzervízMacska válasza granpa hozzászólására (») Szept 19, 2013 /

Örülök, ha tetszett!
(#) SzervízMacska válasza SzervízMacska hozzászólására (») Szept 19, 2013 /

Azt hiszem, ezt a szörnyet nem bírja az 500W-os táp...
(#) usane válasza SzervízMacska hozzászólására (») Szept 19, 2013 / 1

Hát ahogy elnézem a teljesítmény igényét elég necces. Ha nem lenne mellette a többi hardver akkor elbírná.
(#) zolika60 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Szept 19, 2013 /

Ki nézeget videókat mobilon? Az szerintem mazochizmus. Egyébként jó kis videók.
(#) SzervízMacska válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 19, 2013 /

Én szoktam. Tableten például hibátlan, amíg reklám megy egy film közben. A probléma ott lehetett, hogy a mobil YouTube alkalmazásból linkeltem, de a böngészőtök nem tudta értelmezni, a link elején lévő m betűt. Máskor erre jobban odafigyelek. Egyébként köszönöm!
(#) sastas01 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Szept 19, 2013 /

Az egy aranyos kártya. Nálam most bújt a házba egy Shapphire 7770. De azzal a konfiggal nem csak az 500W-os táp a gond. Hogyha ezt a kártyát ki is akarod(?) hajtani, ami az alaplapon látszik, érdemes egy komolyabb processzorhűtőt is felrakni, az a gyári Intel eléggé gyengusz.
Ugyanilyen házam van
(#) vizor válasza SzervízMacska hozzászólására (») Szept 19, 2013 /

Nem az m.-el volt a gond, azt értelmezi az asztali rendszer is, inkább az /user előtt lévő /#-el
(#) SzervízMacska válasza vizor hozzászólására (») Szept 19, 2013 /

Biztos igazad van...
(#) SzervízMacska válasza sastas01 hozzászólására (») Szept 19, 2013 /

Egyelőre hibátlan ez a hűtő, mert csendes és nem melegszik a proci. I5 3330 van alatta... Most fordítottam meg, hogy jól álljon a felirat.
(#) bandi777 válasza Gery78 hozzászólására (») Szept 19, 2013 /

Van egy rosz és egy jó hírem:

A rosz: Elkezdtem a Drégelyvár villanyszerelő képzését
A jó: Csodával határos módon mintha kiemelkedően jó tanárt kaptunk volna, Vida Ferenc személyében.
Az intézmény valóban kritikán alluli, de a az órákra igencsak érdemes elmenni.
Következő: »»   2167 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem