Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nálunk nem szabad terep-járni, így nem tudom. De ma pl. ezeket láttam, ellenpéldát egyet sem...
Ez így igaz. Rosszul emlékeztem, viszont van arra is példa, amikor a külsőre is raknak még egyet.
Köszi mindenkinek az infókat!
Hétvégén megnézem a kínálatot, aztán még lehet kérdezek... (Használtat már csak azért sem nézek, mert olyan helyről szeretnénk venni, ahol kiküldik futárral a húgomnak Borsodba... Meg ha valami gubanc lenne vele, ne nyafogjon nekem a hugi, hogy mert használtat néztem neki...) ![]()
Arra is figyelj, hogy lehetőleg legalább két év garanciás legyen. Azért az sosem árt.
Igen, olyan előfordul, hogy mind a kettő mellé raknak "vezetősínt", de olyannal még én sem találkoztam, hogy csak a külső íven lenne.
Nálunk a céges laptopok lenovo-k. A régi T400 volt (14,1" ), 4 évet ment napi 8-10 órában, DVD írót kellett benne cseréltetni egyszer, más baja nem volt. Vegyesen használtuk dokkolóval, rádugott monitorral billentyűzettel, és kinyitva is.
Az új, amire cserélték, lenovo x230, (12" ) subnotebook, usb-s dvd-vel, pöpec, könnyű kis masina. Otthon van egy Lenovo netbook 10", nem kellett soha szervizbe vinnem, bár mostanában nem nagyon van kihasználva a táblagépek térhódítása miatt, így nem biztos, hogy sokáig marad a háztartásban. Mindhárommal maximálisan elégedett vagyok, az elvárt dolgokat mindegyik hozta/hozza. A laptopok fémzsanérja nem lazult ki a 4 év alatt sem nálam, sem a kollégáknál,, és gyakorlatilag 180°ig nyílik, nagyonjól összerakták. A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2013
Mellékesen megjegyezném, hogy ma már a kínainak számító (tehát Kína és tartományai) szórakoztatóelektronikai márkák (például: lenovo, HTC, Huawei, Leadtek, Gainward stb.) simán nyújtják a közép-felső kategóriás minőségének az elvárását, sőt olykor még-még meglepően jobbak is! Én spec a kínai termékekkel mostanság meg vagyok elégedve. Ha van 1-2 év gari, az pedig még jobb.
Ezt a megoldást olyan ívekben láthatod, ahol a sín lerögzítése meggyengült, s jelentős nyomtáv bővülés állt elő. Így nem tud a kerék beesni a két sínszál közé. A Gubacsi hurok most is így van, 5km-es sebességkorlátozással megfejelve. A 37-es általad mutatott része a 2 évvel ezelőtti rekonstrukció kapcsán javításra került. Pont ezt az ívet mutattam a 0378-as képen. Egyenes pályaszakaszon ezt a hibát menetes szárak keresztirányú beépítésével orvosolják. Erre klasszikus példa a Fehér úti pálya a Terebesi utcai ívtől a Finommechanikáig. Ezen a szakaszon július 1.-étől 10 kilométeres sebességet rendeltek el. Októberben indul a felújítása, addig megtekinthető...
Akkor azért van az, hogy ledarál mindig egy picit a belsejéből? Ott olyan furán van kicsiszolódva a sín.
Feltehetően. Közelről látszik, hogy a külső sínfej fele már elkopott...
![]()
Kár, hogy manapság nincsenek villamosok üzemeltetve, inkább buszosítottak. Nem tudom Te és mások hogy vannak vele, de bele olvasgattam az Elveszett sínek nyomában oldalt és nekem nagyon tetszett.
Pont ezért fogtam bele én is a működő vonalaink videón történő archiválásába.
Egy kis önreklám, ha nem gond... A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2013
Aztán Chuck Noorrisnak meg az öszödi böszmének mi köze a villamos sínhez?
A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2013
Ezt hogy érted?
![]()
Így: (Ld.: melléklet)
Vagyis: Ez jön be a linkre... A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2013
Tényleg ezt dobja be
![]()
Rossz a link. A link mivel a régit adta meg, de most az új youtubbal megváltozott a csatornája elérhetősége.
A helyes link
Nahát - tényleg... ( Most sikerült elindítanom az alig 3 hónapos gépemet, mert döglődik. )
Elnézést kérek! Valami ilyet akartam: Bővebben: Link Egyébként mobilról a fenti link hibátlan. ![]() A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2013
Nagyon jók a videóid. Sok olyan helyet láttam, ahol már rég nem jártam.
![]()
Örülök, ha tetszett!
![]()
Azt hiszem, ezt a szörnyet nem bírja az 500W-os táp...
![]()
Hát ahogy elnézem a teljesítmény igényét elég necces. Ha nem lenne mellette a többi hardver akkor elbírná.
![]()
Ki nézeget videókat mobilon? Az szerintem mazochizmus.
![]()
Én szoktam. Tableten például hibátlan, amíg reklám megy egy film közben. A probléma ott lehetett, hogy a mobil YouTube alkalmazásból linkeltem, de a böngészőtök nem tudta értelmezni, a link elején lévő m betűt. Máskor erre jobban odafigyelek. Egyébként köszönöm!
![]()
Az egy aranyos kártya. Nálam most bújt a házba egy Shapphire 7770. De azzal a konfiggal nem csak az 500W-os táp a gond. Hogyha ezt a kártyát ki is akarod(?) hajtani, ami az alaplapon látszik, érdemes egy komolyabb processzorhűtőt is felrakni, az a gyári Intel eléggé gyengusz.
Ugyanilyen házam van ![]() A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2013
Nem az m.-el volt a gond, azt értelmezi az asztali rendszer is, inkább az /user előtt lévő /#-el
![]()
Biztos igazad van...
Egyelőre hibátlan ez a hűtő, mert csendes és nem melegszik a proci. I5 3330 van alatta... Most fordítottam meg, hogy jól álljon a felirat.
Van egy rosz és egy jó hírem:
A rosz: Elkezdtem a Drégelyvár villanyszerelő képzését A jó: Csodával határos módon mintha kiemelkedően jó tanárt kaptunk volna, Vida Ferenc személyében. Az intézmény valóban kritikán alluli, de a az órákra igencsak érdemes elmenni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |