Fórum témák
» Több friss téma |
Valaki esetleg nemtuja,meik ceg keres munkatarsat itt ?
fel kell hvni a JOB-ot és bemondani a hivatkozási számot.
Felhivtam mar de annyira felhuztak hogy remegve raktam le a telefont! Annyit ertettem hogy XVIIIadik keruletbe van a ceg.
Sziasztok!!
Abonyban lakom Cegléd és Szolnok között félúton!! Tudna valaki mondani a közelben olyan üzletet ahol beszerezhetőek az alkatrészek?
Debrecenben hol lehet kapni átlátszó öntapadós fóliát amire lehet tintasugaras nyomtatóval nyomtatni és milyen néven keressem?
Vidéki vagyok, ezért nem ismerek egy papírboltot. Köszi
Sziasztok,
hol, és milyen néven lehet kapni az alábbi csatlakozókat? - csati1 - nyákba forraszható, és IC-lábat "utánoz" - csati2 - tördelhető négyzet keresztmetszű tüskesorra csatlakozó. Elsődlegesen nem a fényképen látható hárompólusú érdekel, hanem egypólusú. Kösz!
Helló
Az 1. U.n.precíziós tüskesor a 2.-hoz hasonló a rugós hüvelysor,de az nyákba forrasztható és fűrészelni kell. A Ret-nél, Lomex-nál biztosan van.
Sziasztok
Hol lehet kapni KIA339-es IC-t? Vagy esetleg lehet helyettesíteni LM339-el? Kapcs üzemű tápba szolgált.
Kössz a gyors választ!
Van még egy IC amit nem találok sehol, de még tippem sincs hogy mi lehet, ez meg egy 500W-os Chieftec tápba van. Az IC típusa: WT7520
A lézer egy fajta fénysugárzás, ami nem megvásárolható.
A lézerfényt kibocsátó dióda - ha arra gondolsz, akkor pontosabban fogalmazz! - viszont legolcsóbban piacokon vásárolható valóban. (Pl. egy lézeres mutató, benne egy nagy fényerejű fehér LED-del, meg 3 gombelemmel a múltkor 450,-Ft volt...)
Sziasztok!
Volt valaki mostanában a Pesti InCompban? Azért érdekel mert holnap eltévednék oda venni ezt azt, többek között egy 230V-os 80mm-es ventit. A kérdésem a következő: mivel a turkálós részbe kirakottakat nem lehet megtalálni a netes árlistájukban, kérdésem látott-e ott valaki mostanában ilyen ventit?
Keresek egy AT90S8515-8 Atmel prockót.
Ha valaki tud segíteni hol lehet beszerezni? Előre is kösz. Laci ha8rd.laci@gmail.com
Minőségbiztosítási követelmények miatt olyan kétlapos rezsót vennénk, aminek külön lehet szabályozni a két lapját, ráadásul digitális kijelzéssel kellene (az SKF nem fogadja el, hogy 3-as fokozaton 5 perc ). Teljesítmény a hasonló asztali rezsóknál megtalálható, kb. 1500 / 1000 W. Szétgugliztam a gépet, de nem találok ilyesmit, tudna valaki segíteni? Ja, és számlával, garival, hivatalosan, céges beszerzés.
A mostani, hagyományos rezsónkat talán át tudnám alakítani, csak nem biztos, hogy auditkor elfogadnák...
Az ATMEL már nem gyártja az AT90s8515-ös kontrollert. Sőt már az ATmega8515-öt sem.
Helyette viszont ott az ATmega8535, ami lényegében ugynaz. Teljesen lábkompatibilis, néhány perifériától eltekinve belsőleg is típusazonos. szerk.: ahogy látom Norberto kolléga talált elfekvőt Azért, ha új dolgot akarsz fejleszteni rá már nem ajánlom.
hy
lenne egy kérdésem PIC égetőt hol lehet venni? nem kit-re gondolok hanem gyárilag készreszerelt égetőt progival együtt segítsetek léci (ja, és 10000ft alatt ha lehetséges)
pl itt: ChipCad
Szükségem lenne egy speciális triódára. A cső egy nagyfrekvenciás öntőgépben szorul cserére. Gyártása megszűnt,esetleg ha valaki tudna elfekvő darabról azt nagyon megköszönném.
Sziasztok
Van valakinek elfekvőben csőventije? A paraméterek 150-500 m3/óra és maximum 50 decibel. Üdv
sziasztok.
keresek egy bizonyos alkatrészt és egy helyet ahol meg lehet venni.sajnos a nevét nem tudom de megprobálom körül irni hogy mi is lehet az. szoval: sima papir vastagságu,világit,lcd kijelzöknél is használják háttér világitásnak. gözöm sincs mi a neve de már 1 honapja keresem eredménytelenül.aki felismeri az kérem szoljon. elöre is köszi üdv Sergei
köszi
ha megkinoznak akkor se jöttem volna rá a nevére
Hellosztok!
Pécsen hol lehet kapni 0.8mm-es és 1mm-es keményfém fúrót nyákhóz, vastagított 3.1mm-es (1/8") szárral? Egyik elektrós boltban sem volt. És jó pár szerszámgép kereskedést is felhívtam egyiknek sem volt, és Praktikerben sem. Köszi!
Hogy Pécsett hol lehet (lehet-e) kapni, azt nem tudom, de a konrádnál láttam ilyet, igaz, eléggé horrorisztikus árakon.
hali
hol kapható nyák lemez 1 méter széles táblában ? köszi zsolt |
Bejelentkezés
Hirdetés |