Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Szia!
Csak neked! A címe: Nixi óra döglött bogár stílusban. Persze csak halásztam, és megér egy misét a hely is, talán meg is lehet lepődni!Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Jan 20, 2014
Ez mindent gyaláz, amit az emberiség valaha is az időmérésről megtanult. Jó lett, tetszik. Olyan mint egy Salvador Dali festmény. Fricska a szemlélődőknek...
Ezt már nem bírom, ez visz mindent mind a piros hetes, te vagy a verseny győztese.
Nem is tudtam, hogy ez a dead bug style egy régóta kialakult stílus. Nem mi vagyunk az úttörők..?? Bővebben: Link
Erről kérlek rakjál már fel sokkal több és nagyon képeket mert ez a csúcs, ez már annyira ronda, hogy szép! Tökéletes! Köszi!
!!! Mielőtt még félreértés lenne: (sajnos) nem én vagyok az alkotó!! Nézd a linket!
Üdv.: PP http://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_post_1569889.html#1569889 A hozzászólás módosítva: Jan 20, 2014
Igen! Csak ne nekem kelljen hibát keresni...
Abban az időben nem volt más nagyméretű kijelző, vagy legalábbis nem tudtam hozzájutni. Ez valami kisipari izé lehetett. Azt azért hozzá kell tennem, hogy még ennyi idő után is ugyanakkora a fényereje, mint újonnan.
Ide kívánkozik az iv-18-as próbapanelem is.
Általam (után)épített tekercs/kondenzátor mérő műszer. Sokféle változatban fent van a neten.
Eredetileg 16F84 dolgozott benne, 16F628-ra kicsit módosítottam az eredeti firmware-t.
Ha most elkezditek a magyar vs. angol feliratok vitát, morcos leszek!
Szép lett, gratula!
Valóban szebb a vezetékek vonalvezetése. De jómagad is találtál benne olyasmit, amit utólag nem így csinálnál. Valószínűleg a végtelenségig lehetne szebbé tenni minden alkotást. A kérdés: mi a cél? Azt hiszem, nálam megmarad próba NYÁK célra, kesze-kusza drótokkal...
Mit vétettem?! Miért büntettek?!
Na, amikor már ZoliBácsinál is elgurul a gyógyszer..
Nos: Mi annak idelyén az asztalon összedrótozott áramköröket "gömbáramkörnek" hívtuk.
Mivel itt némi NYÁK is van, ezen fogalomalapon ez "1/2 gömbáramkör". Nem elkeseredni a kritikák miatt, sok okos és később stabilan működő megoldás alapjai ilyenekből indultak ki. A hozzászólás módosítva: Jan 21, 2014
Egyébként, ez itt a ki mit épített topic?
Az előző hozzászólások alapján, mindenki felül akarja múlni "orcika70"-et. Javasolnám valakinek, hogy hozzon létre egy "Leggcsúnyáb, de működő" topicot. Ott mindenki kiélhetné magát. (Hozzáteszem, nekem is vannak ilyenek.)
Szerintem elég egy ki mit épített topic. Képeket tegyél fel, had mulassunk.
Most leszek 55 égessem magam?
No majd meglátom.
A honnan, hová; megmutatja a fejlődést. Senki sem profiként kezdi.
Ja és mégegy baj van:
Ami ilyesmit csináltam és 1-2db kellett belőle, igyekeztem elrejteni a "csúnya" dolgokat és a "NYÁK", "drótozott oldalt" általában műgyantában, vagy "melegtakonyban" rejtetem el. Részint szebb volt, részint megfejthetelen (utólag még néha számomra is).
Személyeskedés nélkül; az igénytelenség és az amatőrség nem keverendő össze!
Csatlakozom az imidzsrombolós vonulathoz és én is "büntetem" szegény Zoli_bácsit is
Azért az én "gömbjeim" sem voltak mindig gömbök és szépek. Ez a -1. példány, ahol a részegységek összeértek egésszé. Na jó, a füles erősítőm is a képen van, ami - idő hiányában - még mindig ugyanígy néz ki
Ja, erről volt már kép, akkor is nagyot tetszett!
Szerinted itt nem "amatőrök" vannak?
Az igénytelenségről, meg annyit, hogy az amatőrök anyagi lehetőségei korlátozottak. Kellő képzettséggel, szakmai tapasztalattal és anyagi keretekkel, bárki olyat tud gyártani, vagy inkább GYÁRTATNI, mint a gyári készülékek, vagy jobbat.
Nana! Ne offoljunk-nagyon!
Itt a gyártatás alatt a NYÁK, doboz, STB-t értem, nem a fejlesztést.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |