Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Elnézést a felkészületlen kommentelésért, a probléma megoldása a linken elérhető:
https://www.olimex.com/forum/index.php?topic=4188.0 (Esetleg ezt érdemes lenne feltünteni a hestore oldalán?) A hozzászólás módosítva: Jún 15, 2015
Amúgy a DA102C leírásába beírnám, hogy spdif leválasztó, többen találnának rá.
![]()
Üdv! Nagy a választék AVR-ekből, de egynél több gyors analóg komparátorral rendelkező típus nincs sajnos. Be tudtok szerezni esetleg pl. AT90PWM1 -t?
Lefordítom:
Szervusztok! Szeretnék vásárolni 6.8µF/63V-os MKS kondenzátort, volna lehetőség rá? Köszönöm előre is! ![]() A hozzászólás módosítva: Jún 21, 2015
Helló! nálatok hogy megy ez a ,,Online kártyával,, fizetés? (ez az a kártya szám + biztonsági kód megadása?)
Kösz! ![]()
Igen (kártyaszám, lejárat, biztonsági kód), de a fogadó bank online felületén, ha jól emlékszem, akkor a CIB bank oldalán. Mindig így fizetem ki a csomagokat, soha nem volt gond. Szerintem egyszerűbb, mint készülni a futárnak pénzzel.
A hozzászólás módosítva: Jún 22, 2015
És a Hestore oldalán is van ilyen lehetőség (a rendelésnél)? Vagy át kell menni a bank honlapjára?
Köszi a választ! ![]()
Következő... Következő... Rendelés feladás. A megrendeléskor szépen végig fog vezetni a fizetés folyamatán is.
Fizetéskor kijelölöd a a bankkártyás fizetést. Az egyik lépésnél a HEStore átirányít a bank oldalára, ott fizetsz (két lépés, kell egy megerősítés is az adatok megadása után), majd a bank visszairányít a HEStore oldalára.
Világos! Köszönöm mindenkinek!
![]() ![]() És valami átutalási költség van? A hozzászólás módosítva: Jún 22, 2015
Ez nem átutalának, hanem vásárlásnak számít.
Értem köszi!
![]()
AT90PWM1
A hozzászólás módosítva: Jún 22, 2015
Üdv,
A kérdésem az lenne, hogy CXK5814P-35L típus jelzésű 8bites SRAM-ot be tudjátok szerezni? Alternatívként jó lehet: HM6716P-25, TOSHIBA TMM2018D35 Ha igen, akkor kb mennyiért? Előre is köszi..
Ha nem kapok választ az azt jelenti, hogy nem tudjátok beszerezni vagy csak még nem kaptatok ti sem visszajelzést a témában?
Előre is köszi.
Ha nem kaptál még választ, az azt jelenti, hogy a felhasználó valószínűleg nem olvasta a kérdésedet. Nézz Tocska adatlapjára.
Egy kicsit legyen mindenkinek igaza: egy ideig nem olvastam, és most meg nem találtam.
Helló!
UT-90 A műszer látom van nálatok készleten. MIndenképp megrendeléses a ketyere, vagy valahol átis lehet venni telefonos egyeztetés után.?. Ilyen hirtelen tranzakciós lenne. Nemvagyok pesti.
Az UT-90A-ból most éppen nincsen készlet, csak a C-ből. Mivel ez egy on-line WEBshop, lehet, hogy mire ezt leírom, már azt is lefoglalta valaki. Az áru hetente (akár többször is) érkezik és fogy. Az ilyen telefonálósdi csak ügyfélszolgálati időben történhet. A kollégák max. annyit tudnak tenni, hogy egy adott pillanatban ránéznek a készletre és akkor meg tudod rendelni. A személyes rendelések ezután bekerülnek az ügyfélszolgálatra, ahol át lehet venni. Figyelem: az ügyfélszolgálaton van ugyan bemutató vitrin néhány termékkel, de alapvetően megrendelés nélkül az áruk NEM KERÜLNEK BE az ügyfélszolgálatra, hogy megnézd őket, erről külön kell gondoskodni.
Nagy tisztelettel várom eme kérdésemre a választ.
Köszönöm.
Mint már korábban (#1808913) említettem, nem találok rá beszerzést.
Már félve kérdezem meg, hogy a következő UV-s EPROM-okat be e tudjátok szerezni és ha igen akkor mennyiért?
M27c4002 M27c800 M27c160 27C010 vagy 27C020 27C1000 27C1001 A hozzászólás módosítva: Jún 30, 2015
A helyzet azóta sem változott. Túllépett már rajtuk a világ, csak elfekvőből lehetne rájuk bukkanni. Az eBay-en van találat, az ár persze már más tészta.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |