Fórum témák
» Több friss téma |
Semmilyen felirat nincs rajta és valóban az anyaga is olyan mint egy ferrit. Létezik ilyen alkatrész?
Én láttam már olyat!
Kapcsolási rajz nincsen? Abból kiderülne.
Létezik, hogyne. Ahogy mondták, egy ferrit csövön átvezetett drótdarab. RF fojtó, gerjedés gátló.
Sajnos nincs kapcsolási rajz. Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Nos uraim és hölgyeim, senki nem tudja erre a választ?
A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2015
Ha az van mellé írva hogy D1 akkor az valószínűleg dióda (volt valaha)
de ha L8 a jele akkor tekercs/fojtó...
Pici segítség.Ha a mánes vonza , akkor ferit anyag lehet
Sziasztok!
Egy ilyen alkatreszt mire lehet felhasznalni, es mire valo?
Ez egy AS-interface, ami kéteres kábellel csatlakozik - pl: PLC-hez. Ezen a kábelen kapja a saját tápfeszét és intézi a 4 bemenet és 4 kimenet kezelését.
Szia, A chip, az a fekete korong a kábelköteg felett. De azt senki be nem azonosítsa, ha csak nem találod meg a HA-8808A panel rajzát.
Üdv, a képen látható számítógépes kártya furcsa csatlakozói mire valók lehetnek? Illetve a többi képen egy valamiféle tápegység, esetleg valakinek nem ismerős mire jó?
A számítógépes kártya szerintem SCSI vezérlő. Régi külső HDD-k mentek ilyennel.
Igen, az egy wide-scsi csatlakozó, régen leginkább szerverekben használták. Mára a SATA-3 mellett elvesztette a jelentőségét a sebessége. A többi képen, ha egy helyről származik, egy disk-alrendszer ház tápegység moduljára tippelnék.
sziasztok!
Ismerős valakinek ez a fűtőpatron? Nem talaltam róla semmit. Google haverom is mossa kezeit. Igazabol egy fesz-homerseklet diagramm kellene. vagy valami hasonló. Alkatresz felirat: 1k018175
Sziasztok!
Keresek JQ1AP-12V relé itthon. De valamért nem találok. Jó lenne ha Pest környékén lehetne kapni. Kép: A lábkiosztás lenne a lényeg. Mindegy, hogy ki is gyártja. A hozzászólás módosítva: Okt 31, 2015
Segitséget szeretnék kérni egy meghibásodott 2*16 karakteres LCD kijelzővel kapcsolatban, tipusa DV 1602-35R. Nem találtam adatlapot, 14 pin-es csatlakozója van. Nincs valakinek róla valami info?
Üdv. KJ
Szia!
Talán ez: Bővebben: Link
Még a G5Q-1A DC12V is jó lenne, de abból sem találok.
Szia!
Kérdezd meg itt lehet betudják szerezni...
Hello! Ilyen karakterisztikát biztos nem fogsz találni, mert ilyesmit fix tápfeszültségre terveznek, és a hőfok sok mindentől, de leginkább a környezetétől is függ.
Sekerult megmernem 12V tapfesszel. 280 fok korul van. Ez egy 24V os keszulekben volt, 6V al a kezem nem birta. Konnyen lehet h akkor 500fokot is lehet vele produkalni? :O
Az ilyenekről el szokták vezetni a hőt, úgy használják.
Ez elég standardnak tűnik. Omron vagy Finder simán berakható helyette - szerintem.
Nem ismerem ezt a patront, de ha kerámia a kabátja, el fogja viselni a hőt. De ha szilikonból van akkor nem sokat adnák az életéért tartósan az 500fokon..
Sziasztok! Kis segítségre lenne szükségem.
Ez a csukbakkára hasonlító alkatrész vajon tantál kondi?
Állítható 35pf kondenzátor hol lehet beszerezni?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |