Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Van ennél fontosabb az életben? Szerintem nemigen.
![]() Idézet: „annyira jó barátok vagyunk hogy nem szeretné elrontani” Hú! Ez már rázósabb. Nekem is mondta egyszer egy, hogy úgy szeret, mint ha bátyja lennék. Na én abból nem kértem. A "húgomra" nem mászok rá. A hozzászólás módosítva: Jan 17, 2016
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni itt pár fórumtárson, van egy orosz oldal honnal szeretnénk egy mikróvezérlő HEX file tartalmát megvenni, és kellene egy emberke aki segítene fordítani, semmi felé pénzügyi utalásra nem kérnénk, csak segítsen fordítani. Köszönöm.
Egy bizonyos korosztályban mindenki tanult oroszul, de senki sem tud. Így vagyok ezzel én is.
![]()
Meg teszek mindent, de főleg a húgom. Ő él vele minden nap. Én csak hetente egyszer-kétszer látogatom, még is én vagyok a kedvenc. A fene sem érti ezt.
![]()
Valakinek hátha megmaradt még a tudás, ha nem akkor marad a Google fordító haver.
![]()
Sokáig laktunk együtt, de egy ideje más helységben élek.
Szerintem azt a két sort angolul is megérti, amit szeretnétek tőle. (Egyébként a rossz híre ellenére, használható nyugodtan a G fordító is, nekem is megértette a partner, amit akartam tőle.)
Sziasztok!
A 33-as fordulatú lemezek, és a 45-ös fordulatú kislemezek hangminősége között van különbség?
Van, sok 45-ös(7") lemez már a kiadásakor se volt jó(torzítás, nyávogás). Ezzel szemben vannak a jóféle LP-k. Persze vannak nagyon jó, főleg demo 45-ös lemezek, de vannak nagyon rémes 33-asok is(pl. sok Dum-Dum, Jugoton).
Nekem van egy 33-as ami nyávog, és zajos. Olyan, mintha régi asztali orsós magnót hallgatnék.
Ami érdekesség, nemrég előkerült: kék polietilén lemez, hajlékony.
A kékre van egy tippem: Melódia
![]() A hozzászólás módosítva: Jan 17, 2016
Volt képeslap, ami hanglemez is volt. Téglalap alakú papírkép forgott a lemezjátszón, és szólt a zene róla. Nem tudom, esetleg valami erősebb réteg lehetett a felületén.
Jó egészséget kívánok a nagymamádnak!!
Pár lejátszást kibírt. Ha csak nem hajtotta be a postás a levélszekrénybe.
Akkoriban nem voltak olyan csúnya postások.
![]()
Olyan kek hajlekony lemez a Kolobok cimu szovjet gyerekujsagban is volt mindig.
A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2016
Előfordult már veletek olyan, hogy mindent megnéztetek az interneten (adatkorláttal persze más a helyzet) de már nem tudjátok mire használni? Én most itt tartok és májusba jár le a 2 év.
Köszönöm a nevében.
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2016
Sziasztok!
Nincs valakinek egy Lark 43.3 GPS-e amit maga telepített, ma vettem egyet de az istenért nem tudom telepíteni rá az iGO-t, pedig már vagy 3 fajtát telepítettem, meg avval is szívok hogy ha valamit felmásolok a GPS-re azt utána nem engedi törölni mert azt írja nincs elég engedélyem a törléshez, valaki legyen szíves segíteni, mert teljesen le vagyok törve hogy kiadtam a pénzt a semmire. A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2016
Hallottam róla, de olyanom nincs(még).
![]()
Itt érdeklődj! vaczak9283 nagyon segítőkész.
Létezik-e olyan kütyü és ha igen mi a neve, amelyik egy USB portba dugott készüléket a számítógéptől függetlenül USB-n keresztül lát el tápfesszel?
Olyan USB HUB, ami külső tápos. Bár, nem tudom, hogy teljesen le van-e választva, vagy csak rásegít.
Egyszerűbb, ha csinálsz egyet. Fogsz egy toldó kábelt, elvágod a +5V-ot és megtáplálod adapterrel. Rajzoljam? ![]() A hozzászólás módosítva: Jan 19, 2016
|
Bejelentkezés
Hirdetés |