Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2533 / 3613
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 17, 2016 / 1

Van ennél fontosabb az életben? Szerintem nemigen. Jó tudom mielőtt megköveztek, az elektronika is fontos, de tán mégsem ennyire.
(#) pjg válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Idézet:
„annyira jó barátok vagyunk hogy nem szeretné elrontani”

Hú! Ez már rázósabb.
Nekem is mondta egyszer egy, hogy úgy szeret, mint ha bátyja lennék. Na én abból nem kértem. A "húgomra" nem mászok rá.
A hozzászólás módosítva: Jan 17, 2016
(#) Melphi hozzászólása Jan 17, 2016 /

Sziasztok!
Valaki tudna segíteni itt pár fórumtárson, van egy orosz oldal honnal szeretnénk egy mikróvezérlő HEX file tartalmát megvenni, és kellene egy emberke aki segítene fordítani, semmi felé pénzügyi utalásra nem kérnénk, csak segítsen fordítani.
Köszönöm.
(#) zolika60 válasza Melphi hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Egy bizonyos korosztályban mindenki tanult oroszul, de senki sem tud. Így vagyok ezzel én is.
(#) Gafly válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 17, 2016 / 1

Ez komoly Vigyázz rá, ha tudsz...
(#) zolika60 válasza Gafly hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Meg teszek mindent, de főleg a húgom. Ő él vele minden nap. Én csak hetente egyszer-kétszer látogatom, még is én vagyok a kedvenc. A fene sem érti ezt.
(#) Melphi válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Valakinek hátha megmaradt még a tudás, ha nem akkor marad a Google fordító haver.
(#) Bakman válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Lakva ismeri meg az ember a másikat.
(#) zolika60 válasza Bakman hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Sokáig laktunk együtt, de egy ideje más helységben élek.
(#) Robin2 válasza Melphi hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Szerintem azt a két sort angolul is megérti, amit szeretnétek tőle. (Egyébként a rossz híre ellenére, használható nyugodtan a G fordító is, nekem is megértette a partner, amit akartam tőle.)
(#) jani1987 válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Dobroje utro tavaris.
(#) kérdező hozzászólása Jan 17, 2016 /

Sziasztok!
A 33-as fordulatú lemezek, és a 45-ös fordulatú kislemezek hangminősége között van különbség?
(#) kristikoma válasza kérdező hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Van, sok 45-ös(7") lemez már a kiadásakor se volt jó(torzítás, nyávogás). Ezzel szemben vannak a jóféle LP-k. Persze vannak nagyon jó, főleg demo 45-ös lemezek, de vannak nagyon rémes 33-asok is(pl. sok Dum-Dum, Jugoton).
(#) kérdező válasza kristikoma hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Nekem van egy 33-as ami nyávog, és zajos. Olyan, mintha régi asztali orsós magnót hallgatnék.
Ami érdekesség, nemrég előkerült: kék polietilén lemez, hajlékony.
(#) kristikoma válasza kérdező hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

A kékre van egy tippem: Melódia Ha az, nem játszható le sokszor, viszont olcsó volt.
A hozzászólás módosítva: Jan 17, 2016
(#) Melphi válasza Robin2 hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Igen az lesz.
(#) nagym6 válasza kristikoma hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Volt képeslap, ami hanglemez is volt. Téglalap alakú papírkép forgott a lemezjátszón, és szólt a zene róla. Nem tudom, esetleg valami erősebb réteg lehetett a felületén.
(#) 20sz Jófiú válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Jó egészséget kívánok a nagymamádnak!!
(#) pjg válasza nagym6 hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Pár lejátszást kibírt. Ha csak nem hajtotta be a postás a levélszekrénybe.
(#) Action2K válasza pjg hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Akkoriban nem voltak olyan csúnya postások.
(#) killbill válasza kérdező hozzászólására (») Jan 18, 2016 /

Olyan kek hajlekony lemez a Kolobok cimu szovjet gyerekujsagban is volt mindig.
A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2016
(#) jani1987 hozzászólása Jan 18, 2016 /

Előfordult már veletek olyan, hogy mindent megnéztetek az interneten (adatkorláttal persze más a helyzet) de már nem tudjátok mire használni? Én most itt tartok és májusba jár le a 2 év.
(#) Action2K válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 18, 2016 /

Biztos mindent megnéztél? És eljutottál ide is? Link Sőt, ezt is láttad? Link Megnyomtad???
(#) zolika60 válasza 20sz Jófiú hozzászólására (») Jan 18, 2016 / 1

Köszönöm a nevében. A korához képest egyébként igen jól van. Ugyan a látása és a hallása már nem az igazi, de ezen kívül egyéb baja szerencsére nincs. Havonta jön hozzá (meg apámhoz) a háziorvos. ilyenkor mindig megkérdezi van-e valami panasza, de szinte sosincs. Általában zavarba jön a kérdéstől és szinte szégyenkezve mondja, hogy nincs. Esetleg időnként azt, hogy úgy fáj a csontom. Remélem még jó darabig lesz nekünk.
(#) Melphi hozzászólása Jan 18, 2016 /

Sziasztok!
Nincs valakinek egy Lark 43.3 GPS-e amit maga telepített, ma vettem egyet de az istenért nem tudom telepíteni rá az iGO-t, pedig már vagy 3 fajtát telepítettem, meg avval is szívok hogy ha valamit felmásolok a GPS-re azt utána nem engedi törölni mert azt írja nincs elég engedélyem a törléshez, valaki legyen szíves segíteni, mert teljesen le vagyok törve hogy kiadtam a pénzt a semmire.
(#) kristikoma válasza nagym6 hozzászólására (») Jan 18, 2016 /

Hallottam róla, de olyanom nincs(még).
(#) Frankye válasza Melphi hozzászólására (») Jan 19, 2016 /

Itt érdeklődj! vaczak9283 nagyon segítőkész.
(#) zolika60 hozzászólása Jan 19, 2016 /

Létezik-e olyan kütyü és ha igen mi a neve, amelyik egy USB portba dugott készüléket a számítógéptől függetlenül USB-n keresztül lát el tápfesszel?
(#) Action2K válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 19, 2016 /

Olyan USB HUB, ami külső tápos. Bár, nem tudom, hogy teljesen le van-e választva, vagy csak rásegít.
Egyszerűbb, ha csinálsz egyet. Fogsz egy toldó kábelt, elvágod a +5V-ot és megtáplálod adapterrel. Rajzoljam?
A hozzászólás módosítva: Jan 19, 2016
(#) zolika60 válasza Action2K hozzászólására (») Jan 19, 2016 /

Barkácsolni tudnék, csak gondoltam van készen kici kínai termék.
Következő: »»   2533 / 3613
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem