Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Aki keres, az... Bővebben: Link
Most volt időm összehozni a nyáktervet a spint-tel. Majd kiderül hogy jó lett e. A sprint, hibát nem jelzet, amikor lefuttattam a DRC-t, igaz ettől még lehet hiba.
A DRC nem vizsgálja a kapcsolás helyességét, csak a tervezését.
Sávok, PAD...stb közelsége...stb
Töltöttem le makrókat a sprint-hez, de drc- kiterjesztésű az egész. Ezt a fájl formátumot hova kell bemásolni, hogy megjelenjen a programban?
A Sprint Layout makróknak .lmk a kiterjesztése, és a MAKRO könyvtárba kell bemásolni.
Amit letöltöttél, az nem makro.
Tudom hogy lmk. a kiterjesztésük a makróknak, azért is furcsálltam hogy makróként volt feltéve. Azt hittem hogy ez is valamilyen alkatrész könyvtár, azért kérdeztem, hátha valaki találkozott vele.
Nem tudom, hogy honnan és mit töltöttél le, de itt vannak a gyári makrók: Bővebben: Link
ZIP-be vannak csomagolva, de azon belül lmk fájlok vannak.
A drc kiterjesztést az Orcad programok használják. Nincs tudomásom róla, hogy lenne "átjárás" az Orcad és a SprintLayout között.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Csak annyi volt hozzáfűzve a fájlhoz, hogy makrók. Hozzá volt csatolva a sprint-hez, azért gondoltam hogy hozzávaló. Pali79:az általad adott linkről töltöttem le párdarab makrót, de azok sem lmk kiterjesztésűek. A hozzászólás módosítva: Márc 29, 2016
Sziasztok!
Nyomtatási képnél ezt mutatja nekem, mi lehet a hiba? A hozzászólás módosítva: Márc 29, 2016
A lap közepétől kezdődnek a Sprint Layout makrók. Ezt figyelted?
Mit kellene itt mutatnia, mi lenne a panelon?
Miért olyan rafinált a nyomtatónév? Nálam ez ettől sokkal triviálisabb. És miért nem színhelyes nálad a program ikonja? Annak zöldnek kell lennie, nem szürkének. Legális ez a verzió?
Igazad van, sikerült letölteni lmk makrókat. Én először próbaként a lap tetejéről töltöttem, azért nem sikerült.
Szia Alkotó!
Nekem ez a program van, nem kell telepíteni a bekarikázottal nyitom meg a lay formátumot. Egy érdekesség egy másik gépen tökéletesen működik.
Szóval nem legális verzió.... próbálj meg esetleg másik nyomtatóra, hátha... Próbának pl PDFCreator.
Sziasztok!
Néhány tíz oldallal előrébb olvastam, hogy az SL6-hoz készült magyarítás, de már nem él a link. Legyen szíves tegye fel valaki! Előre is köszönöm.
Nem link hanem csatolt (nyelvi) fájl, és csak 3-at kell visszalapozni hozzá. Mondjuk arra nem emlékszem hogy azzal a fájllal lett ilyen magyar vagy már alapból a telepítéskor magyar volt, mert én nem ezt használom hanem az 5-öst. Mindenesetre így néz ki.
Köszi, de ezzel nem lett magyar. Lehet hogy még kell hozzá valami.
Én is az 5-öst használtam, csak nálam volt 2 év kihagyás. Nem tudom érdemes-e a 6-ra áttérni.
Szia!
Itt a link ezen az oldalon. Egyébként, tegnap és tegnapelőtt is frissítették a programot. A hozzászólás módosítva: Ápr 1, 2016
Köszi! Működik.
Mit szoktak frissítenek rajta?
Tulajdonképpen csak utólag lehet frissíteni, éppen ezért hívják frissítésnek. A leírásom 8.7.2 pontja erről szól.
Köszi, megtaláltam.
A frissítés tudom hogy utólag jön, nem jól fogalmaztam.
Szia!
Én régen nagyon keveset használtam az 5-ös verziót, most viszont megvettem a 6-ot eredetiben. Nekem nagyon tetszik, hogy van benne olyan funkció, hogy pl. vezetősáv rajzolásakor odailleszti a másik vezetősáv végéhez vagy forrszem közepére. Automatic capture-nak nevezik, máshol snap-nak hívják.
Sziasztok!
Telepítettem a 6-os verziót. Hogy tudom azt a felugró ablakot eltüntetni, ami az alkatrész beillesztéskor feljön? A beillesztett alkatrészek piros színűek, hogy tudom ennek a színét megváltoztatni? Köszönöm előre is a segítséget. A hozzászólás módosítva: Ápr 2, 2016
|
Bejelentkezés
Hirdetés |