Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Androidos okos telefonok
Szaisztok!
Van egy Xperia Z2-es telefonom, amivel nemreg neteses kozben osszeszedtem valami virust, amitol nem tudok megszabadulni. A mellekelt kepen levo dolgok ugranak fel azota a Chrome es Facebookrol megnyitott veboldalakon. Eloszor letoltottem egy virusirto programot, de az nem talalt semmit. Visszaallitottam gyari beallitasokra, reseteltem a telefont, de meg mindig rajta van, nem torlodott le. Mi a megoldas, hogyan toroljem le a virust?
Nem hiszem. T-Mobile magyarorszag-tol volt valamikor veve, mert reseteles utan feltelepiti a szolgaltato alkalmazasait. En aguszturstol vagyok a gazdaja, es mas szolgaltato kartyajaval hasznalom.
Értem , ha nem vagy benne annyira a témában , hogy hol , és mit keress vírus űgyben , akkor azt tudnám javasolni , hogy inkább rakj rá egy tiszta romot.Csak előtte ne felejts el lementeni olyan dolgokat a telórol , ami utána kellhet Tel számok, alkalmazások stb.
Idézet: „inkább rakj rá egy tiszta romot” Ugy erted, hogy uj szoftot?
Töröld az alkalmazás előzményeket. Kb beállítások/alkalmazások/ megkeresed a chrome-ot kényszerített leállítás majd gyorsítotár törlése/adatok törlése.
A hozzászólás módosítva: Feb 7, 2016
Sziasztok!
Alcatel OT 918D 2.3.5 Android Előzmény: hírhedten kicsi a belső tárhely, annyira megtelt, h semmire sem lehetett használni. Nem frissült semmi, ha elindult egy alkalmazás, pár perc várakozás utan, mindjárt össze is omlott. A szokásos jelenség tárhely problémáknál... Megoldásként gondoltam, h Link2sd-vel átlinkelem a /date partició tartalmát. Ehhez szükséges root-olás megtörtént. A telefon alapból nem támogatja az ext2 fájlrendszert, ez is megoldva. Link2sd működik, amit lehetett atlinkeltem. Lett is szépen hely, kb. 60MB. A probléma: se a gmail, se a play nem működik. A gond a google framework-el van, nem csatlakozik a szerverhez. Az olyan alap dolgokat mint a cache és az adatok törlése megtettem. Nyilván, ha nem működik a play, gondban vagyok a frissítéssekkel. Ezt megkerülve apkmirror-ról letöltöttem pl a messenger appot, de nem települ, ahogy a service.framework sem. Ok, gondoltam PC-ről, adb install, az sem megy. INSTALL_FAILED_INVALID_APK. Természetesen a csomagok letöltésénél az android verzióhoz a legfrissebbet töltöttem le. Minden ötletet szívesen fogadok, h hogyan tudnék telepíteni egy működő frameworköt köszi
Inkább rakd újra az egész rendszert, és kezdd elölről...
Jo Estét!
Az a probléma a megadot modelel hogy semmire se jo, hasonlo jelenséggel van pár darab belöle, ezzel keztdték aztán ujraindulással, majd jött hogy nem olvasták be a sim kártyát meg egyéb érdekességek. Nem érdemes idöt ölnibele, kevés a tárhely, kevés a ramm, és a mostani programok eszik mind a kettöt.
Ok, köszi. Igen, tudom, nem egy ideális típus... Valószínű, h nekiállok előröl, mert így esélytelennek tűnik a javítás. Csak lelki erő kell, pár napot elszórakoztam vele, ahogy egy problémát megoldottam, jött a következő...
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. 2016. Január 31-én ellopták a telefonom. Még aznap 22:00 körül, amikor észrevettem, már ki volt kapcsolva. Természetesen a számot letiltattam már másnap, valamint voltam a rendőrségen, de a telefont is letiltattam. Namármost a szolgáltatónál, és a rendőrségen is azt mondták, hogy a letiltás csak addig terjed, hogy a telefon a szolgáltatónál blokkolva lesz, amint az azonosítóját az IMEI-t átírják benne, a telefon újra üzemképes lesz. A kérdésem. Mennyire könnyű ma egy okos-telefonon feloldani a szolgáltató-zárat, és esetleg IMEI-t cserélni benne? Ha esetleg kicserélik benne az imeit, a szolgáltatónak nincs valami eszköze arra, hogy észrevegye, hogy adott esetben egy évek óta nem használt telefon egyszer csak újra feltűnik a hálózatban, adott esetben bővebb szolgáltatásokkal mint azelőtt? A rendőrséget kérdeztem a témában, de lehet hogy az volt a baj, hogy péntek délutáni nap mentem? Megkérdeztem, hogy ők tudják-e ellenőrizni, vagy ellenőriztetni, hogy az általam bejelentett telefon épp hol tartózkodik, vagy hol kapcsolódott mobil-hálozatra? Erre ezt válaszolták: A rendőrségnek erre se ideje, sem megfelelő technikai háttere nincs. Köszönök minden hozzászólást
10-15eFt-ért átírják az IMEI-t. Innentől sejtheted, hogy nem sok esély van a megtalálására.
Sziasztok.
Van egy Soni Ericson Xperia x10i telefonom, tudnátok küldeni egy linket ahonnan tudnám frissiteni mert elég lassu szegényke, vagy telefonon belül is megoldható ? Köszönet előre is mindenkinek.
Gyári visszaállítás. Csak előtte ments ki mindent, főleg a telefonkönyvet.
Sziasztok
Sony Xperia telefonhoz vettem 2db kici kinai töltőt. Amikor használom őket, mindkettőnél 70-80% töltöttség körül leáll a töltés. Először a telóra gyanakodtam, de a gyári töltőjével teljesen feltölt. Mértem a töltést, amikor a töltőáram 100mA alá esik, a feszültség már 5,5-5,6V között jár. Okozhatja ez, hogy ezért állítja le a töltést?
Ok, megvan , sikerült is. Kösz szépen !!
Üdv!
Van egy s@msung galaxy mini 2 telefonom, ami néhány éve kapott egy kis oda nem illő feszültséget a feljhallgató kimenetére, emiatt valami zárlatos lett benne. Ettől még a telefon működött, csak melegedett, és ette az aksit értelemszerűen. Szeretném felébreszteni csak addig, hogy egy-két rajtamaradt fáljt leszedjek róla. Az akksi már nincs meg, mert egyszer nekiállt felpúposodni, így inkább leadtam azt a megfelelő helyre. Tehát az lenne a kérdésem, hogy ha labortápról adok neki feszültséget, majd USB-n csatlakoztatom a számítógépre, abból lehet baj? Ha nem, mekkora feszültséget kapjon? Vagy maradjak inkább annál, hogy labortápról az áram, a telefonba rakok egy SD kártyát és átmásolom a fájlokat az SD kártyára? Vagy van valami egyéb módszer, hogy leszedjem a fájlokat róla? Ha csak úgy akksi nélkül rádugom a gépre, nem történik semmi, nem látja a gép. A válaszokat előlre is köszönöm!
Ha az akksi helyére 3,7-4,2V közötti feszültséget adsz, menni fog. Polaritását tudod? Arra figyelj, hogy a labortáp földfüggetlen legyen.
Jobb lenne, ha inkább egy másik telefon vagy akármi li-ion akksiját kötnéd be.
Talán sikerül akksit szerezni. A labortáp egy sima lm317-es táp, ez megfelelő lenne?
Szerintem igen.
A telók induláskor bőven 1A fölött is felvehetnek, csúcsban is, ha ezt nem bírja a táp, nem fog bekapcsolni. Labortápról indítottam egy 4magos LG-t, 1.5A fölé kellett csavarnom az áramkorlátot, hogy beinduljon. Aztán üzem közben visszacsökkent az áramfelvétel minimális szintre, csak az indulás ilyen.
A hozzászólás módosítva: Márc 10, 2016
Emlékeim szerint 2*800mhz, 398mb ram volt benne. Szerintem ez nem fog akkora nagy áramot felvenni... De lesz talán akksim is.
sziasztok egy HTC sensation telefonom van és elveszett a hangszabályzó gombja nem tudja valaki hol tudnék olyat venni vagy rendelni. Előre is köszönöm a válaszokat .
Sziasztok
2,5 éves, Xperia M a képernyő megnyitásakor azt írja ki, hogy: Adattároló kódolásának feloldása. Ilyen nincs benne, vagy mi akar ez lenni? Ezután ez a kiírás marad, semmi nem működik. Találkozott valaki ilyennel?
Szia
Ez egy beépített google szolgáltatás, melyet ellopott telefonok védelmére alkalmaznak. Távolról interneten keresztül lockolják a telefont, így nem lehet személyes adathoz jutni.
Sziasztok!
Egy Galaxy mini2-vel gyűlt meg a bajom. A telefon mér kb. 1 éve nem volt használva, az asszonyom meg csinált rajta egy alaphelyzetbe állítást, mert el akarta ajándékozni. Újraindult, de csak a CWM-ig jutott el. CM-11 rom volt rajta. Sebaj, újrahúzom, azt gondoltam. Viszont nem tudok semmilyen romot telepíteni, valamilyen hibával mindig leáll telepítés közben. Valaki tudna segíteni, vagy egyáltalán menthető még?
Esetleg valami képet tudnál felrakni a hibaüzenetről?
Szia! Péntek óta most értem haza, holnap teszek fel képet.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |