Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Androidos okos telefonok
Üdv. One plus One telefonom van. Most frissített 6.0.1 re. A kérdésem: SMS -nél hol lehet beszúrni az előre megírt üzeneteket, illetve hol lehet ezeket szerkeszteni most? Eddig az SMS beállításoknál volt.
Szia! Újra elindítottam a rom telepítést. Az első leáll, egy másik látszólag rendben van, de reboot után is a recovery jön be.
Azt írja, hogy a zip fájllal van baja.
Próbáltad már wipe-olni a system parzíciót? Mount?
Igen azt is próbáltam. A második képen nekem úgy tűnik, hogy minden rendben, de újraindítás után továbbra is a recovery töltődik be. Odin meg nem látja a telefont. Talán ha sikerülne felrakni a Kiest. Viszont az kéri, hogy csatlakoztassam a telót, de az sem látja. Az eszközkezelőben viszont jelen van.
Sziasztok!
Van egy Galaxy S3 LTE (i9305) telóm. Az előző tulaj rá frissítette az Android 4.4.4 et, a problémám az hogy 4.4.4 el nem működik a képernyőtükrözés. Ezért vissza szeretném rakni a 4.3 as androidot. A firmwaret le is töltöttem a sammobil oldaláról, de odinnal ezt a hibaüzenetet kaptam: "complete(write) operation failed. osm all threads completed. (succeed 0 / failed 1)" Már próbáltam többfajta 4.3 és 4.1.2 de mindegyiknél ez a hiba, de viszont a 4.4.4 est fel tudom rakni probléma nélkül szerintetek mi lehet a probléma?
Az XDA-n azt írják, hogy több romot meg kell próbálni.
Ez a videó azt írja, hogy rakj fel egy TWRP-t vagy CWM-et és "WIPE-olni" kell mindent.
Már próbáltam több félét, wipe oldtam mindent telepítés előtt de semmi...
Bővebben: Link
Próbáld az itt leírtakat hátha. Ki kell csomagolni a romot majd kiszedni két fájlt majd visszacsomagolni. De lehet ezután nem lesz IMEI, vagy valami hiba. KNOX miatt lehet csak a 4.4-et kell visszaraknod. A hozzászólás módosítva: Máj 26, 2016
Keresgélj a neten (angolul), hátha találsz valamit.
Én személy szerint nem ajánlom a gyári touchwiz romot, hanem inkább valami egyszerűbb(slimLP, Cyanogen, stb.) romot válassz innen.
Hát ebbe inkább nem megyek bele. Közben egy fórumban azt találtam, hogy a KNOX miatt van, és csak Jtag al lehet megcsinálni.
Szerintem ez lesz belőle rá szánok egy hétvégét és keresek valami megbízhatót.
Ugyan ilyen telefonom lett nekem is. Nekem a hálózatfüggőség miatt kellett a 4.1.1-et feltenni. Alig találtam hozzá ROM-ot. Ráadásul innen a hozzászólásomat is törölték, pedig nem azt kérdeztem, hogy hogyan lehet kiütni... Mindegy. Sikerült is, első nekifutásra 6.0.1-et tettem rá, stabil,gyors, semmi FC, semmi melegedés. Először furcsa volt kezelni, de gyorsan meg lehet szokni. Rengeteg funkció van gyárilag benne, amihez nem kell külön applikáció(Pl: zseblámpa, egyszerű iránytű). Akksi is tovább bírja vele mint a 4.4.4-el.
GPS-appot keresnék aminek annyit kellene tudnia, hogy ha beadunk neki egy koordinátát elvezet oda. Ha lehet nem online kellene, mert pozíció keresés, majd területmérésre lenne használva. Egy iránytű szoftvert találtam amibe be lehet adni WGS'84 formátumban a koordinátákat, viszont jó lenne ha térkép is lenne alatta. Mint valami animált kincskeresős térkép Tud valaki ilyen alkalmazásról? A hozzászólás módosítva: Jún 2, 2016
Én úgy tudom, hogy az új ROM -tól nem lesz hálózat független egy mobil.
XDA -n rendszeresen felhívják rá a figyelmet.
Hála a jó istennek...
De miért baj az ha más kártyával akarok használni egy még működő telefont? Lassan 4 éves, garancia nincs már rá, ki lett fizetve az értékének többszöröse is a szolgáltatónak. Dobjam veszélyes hulladékba? Ilyen hozzáállással elég sok topic-ot be lehetne szüntetni ezen az oldalon is, inkább vegyél újat, a régit dobd ki.
OSMAnd+
Offline GPS, térkép mindenféle extrával.
Sziasztok!
Hozzám került egy Sony Xperia M4 Aqua javításra, már átesett egy pár javításon másnál, ennek hatására a hőelvezető "lemez" hiányos, így csak külső ventilátor használatával működik. Az lenne a kérdésem, hogy mivel lehetne ezt helyettesíteni? A "lemez" adatai, anyaga feltehetően réz, egyik oldala fekete, gondolom szigetelés, vastagsága 0,25mm, ragasztással volt rögzítve.
Sziasztok!
Adott egy Telekomos Lg G3 mobiltelefon. Az lenne a kérdésem hogy mi lehet vele,mivel egyik napról a másikra csak töltőre dugva jelenik meg a kezdőképernyő de utána a töltőről lehúzva,amíg le nem zár újból,minden oké vele. Mi lehet probléma,hardver/szoftver......?
Sziasztok valami baj van az IGO-mal!
Vettem egy telefont és nem müködik rajta az IGO ezt irja ki amikor megnyitom: igo hiányzó vagy hiányos mappa data/data/com.nng.igoprimoisr2013march24.javaclient/sys.txt: Alcatel pixi 4 a telefonom neve 6.0 android van rajta. Üdv.
A leírásod alapján nekem is úgy tűnik, hogy nem működik az iGO.
Töltsd le újra a programot vagy vidd vissza oda, ahol vetted. Kb. ez a legegyszerűbb.
Nem hozzávaló a telepítő app és/vagy nem jól van konfigurálva a sys.txt.
A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2016
Most már belép a programba, de mindig kéri a beállításokat (programnyelve, beszédhang, útvonal információ, stb.) és mindig, amikor kilépek, és újra belépek.
Valaki valamilyen megoldást tud erre a problémára? Üdv.
Az igo mappába készített save mappát a program? És pontosan hol van az igo mappa? Csak normál programkilépés esetén menti a beállításokat.
A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2016
Már megoldotam csak a sys.txt fájlban bele kellet irni pár sort.
És egy Angol forumon segitettek már aznap miután felraktam a kérdést. Üdv. A hozzászólás módosítva: Júl 22, 2016
Nagyot!
Aki megmondja, hogy a mellékletben látható értesítéseket hogyan lehet lezavarni a kijelzőről, ajándékba kap 100 spam levelet. Ezen értesítés alatt nem jelenik meg a törlési lehetőség. Oké, hogy figyelmeztet, de nem kell non-stop, nem vagyok hülye, tudom, hogy hol vagyok. Android 6.0.1 |
Bejelentkezés
Hirdetés |