Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Vag-com-hex interfész (kábel hibák)
Témaindító: illestibor, idő: Máj 20, 2008
Témakörök:
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Adott egy 15.7.1 klón kábel, angol verzióval adták. Van rá mód hogy teljesen magyar legyen vagy csak a címkék magyarosítása lehetséges? Előre is köszönöm a segítséget!
Bármelyik egyszerű/olcsó eeprom íróval tudsz tartalmat módosítani a 93C46-ban. Esetleg kiforrasztás nélkül a panelen is megvannak az eeprom programozó pinjei.
Csak előtte tudni kell, hogy hol és hogyan tárolja a km állást. Amit USB-vel rákötöttek,az valószínű egy cél programozó volt (UPA-USB, VVDI, XProg,TachoPro stb...)
Rendben. Értem. Esetleg valami útmutatást tudsz adni, hogy mivel érdemes próbálkozni? Mármint milyen programmal esetleg eszközzel, vagy eeprom programozóval. Esetleg nincs ebben jártasságod? Nem vagyok igazából hülye elektronikához meg ilyenekhez. Csak arra a célra használnám most az egyszer ezt, hogy valós legyen a Km állásom. Soha többet nem akarok ilyennel foglalkozni. Esetleg meg tudnánk oldani valahogy? Tudnál segíteni? Meg is fizetném.
Esetleg meg tudnád mondani, hogy milyen egyszerű/olcsó eeprom programozóra gondoltál? Vagy valahogy tudnál segíteni? Ha lenne programom meg kábelem hozzá megoldanám. De sajna semmim nincs. Esetleg van valami kapcsolás vagy hasonló a 93C46 eeprom-hoz ami tudja írni?
Üdvözlet! Hyundai Tucson 2.0CRDI 2007 folyamatosan ég a "chek engine". Van egy fekete VAG KKL nem usb-s, hanem com-os változat. Ezzel rálehet csatlakozni valahogyan vagy felejtős? Köszönöm, ha segítene valaki.
Sztem felejtős, de, ha van hozzá illesztő program amivel COM portként látja gép, talán lehetséges. Van egy Cascade nevű program föleg KIA-hoz-KKL kábelhez, felteszem ide hátha sikerül összevarázsolni vele. HA sikerülne ROM fájlok a ROM mappában.
Bővebben: Link
Köszönöm szépen, megyek is próbálom. A Passat-tal amúgy tökéletesen kommunikál.
Régi laptopal, amin van COM-port.
Teljesen felejtős a dolog.
Hardwer és szoftver sem tudná kezelni, ha usb-s lenne a kábel akkor is. ELM 327 interface és MO-Diag progi kell neked hozzá /Csak motor/ A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2017
Valamiért azonnal kilép a program amint megnyitom a romot(WIN XP). A Win7-es gépen megy a progi, de azon meg nincs com-port.
A Cascad progiban benne van az auto típusa, ahhoz esetleg milyen kábel való? Lehet legyártható.
Cascade
Ha esetleg profi vagy vannak rajzok a neten hozzá. Érdemes a teljes funkcionalitás miatt módosításokat eszközölni a kábelen.(hiscan pro) Itt látod miről van szó: Bővebben: Link K+can kábel jobb lenne ha már can-es az autó.
Köszönöm a segítő szándékot, de ezt a kábelt legyártani nem tudom. Marad a rendelés.
Ha valakit esetleg érdekelne, akkor a már meglévő VCDS kábelt megtudom frissíteni magyar VCDS 17.1.3 ra, vagy angol VCDS 17.8.0-ra. A szoftvert természetesen adom hozzá. A frissítést csak akkor tudom elvégezni, ha Atmega IC-vel van szerelve az interfész! Ára: angol:10eFt, magyar:15e.Ft. Tel.:0620/9792389
Ezt remélem Te sem gondoltad komolyan 17.8-ra magyarra varázsolom a kábelt harmad áron. Amennyiért vállalod annyiből kínait veszel magyar szoftverrel kínából szállítással. Értem én, hogy idő, meg hát meg kellett hozzá a programozót venni/átalakítani de amit olyan helyről tanulsz amit nem veszel abból ne meggazdagodni próbálj, hanem segíteni... minimális haszonnal. Ne haragudj de nem Te fejlesztetted ki a megoldást. Bocs ha az üzletedet rontom de ez már tényleg kemény...
Hehe. Kissé viccesnek tartom. Most rendeltem wishen 3700Ft-ért programozó motyót. Igaz az IC-t ki kell szedni miatta. De nekem máshoz kell...
Szia. Érdekelne a magyarositás. Teljes verzió lesz? Mindent lehet rajta használni?
Még fontosabb az hogy interneten frissíthető lesz-e? Mert ha nem akkor kínai csoda szoftver lesz azt sejtem,de ne legyen igazam.
Az előbb hirdetett módon lehetséges, vagy címkéket magyarosítasz. Labels mappába tedd a kicsomagolt User mappát, a fájlokkal együtt.
Bővebben: Link
Nagyon szépen köszi! Még azt szeretném kérdezni, hogy ami benne volt azt teljesen töröljem ?
A User mappáról beszélünk? Mentsd ki őket és úgy tedd bele a fájlokat de teszek fel egy újabb csomagot, 10 percen belül, most nézem egy része az angol címkéknek benne maradt. Bocsi.
UI: Fent van az új csomag! A hozzászólás módosítva: Aug 27, 2017
Ami a labels mappában van eredetileg azokat törölni kell? így értettem és ami az user mappában van azt meg bemásolom?
Nem, a label mappában kell lennie egy User mappában amik tartalmazzák a felhasználó által hozzáadott címkéket.
Egyszerűen másold a kitömörített User mappát a labels-be. Valahogy így nézzen ki, csak A HGJ mappát kivéve mert az csak a magyarban van. A hozzászólás módosítva: Aug 27, 2017
Okés értem már. Labels mappán belül is vannak címkék de azt marad az eredeti és az User mappába másolom amit kicsomagoltam. Köszi!
Atmega162-höz van frissítés magyarosítással. Official oldalról tölthető a legfrissebb program. Megcsináltam egy párat eddig semmi gond sincs velük. Támogatja a Long Codingot is.
Akit érdekel írjon mailt és tudok infót adni. “deddy91@gmail.com” Nem kell több label csere, plug’n’play...
Sziasztok! A segítségeteket kérném. Egy külföldről behozott autóban találtam ezt a kábelt! megmondanátok,hogy milyen programokkal tudnám használni? Előre is köszönöm.
Valószínű,hogy be kéne dugni egy PC-be és az op.rendszer eszközkezelőben megnézni miként ismeri fel.
Sziasztok!
Audi A4 b7-hez szeretnék ilyet rendelni. Általános szervizek nullázáshoz, stb. szeretném használni, de jó volna ha be tudnám kapcsolni pl, hogy automatikusan bezáráskor húzza be a tükröket.
Sziasztok!
Vettem egy Vag171-es kábelt. Első neki futásra program feltelepít, indító exe átmásol, indítás. Program teszt, megtalálja a kábelt, aztán rádug a kocsira(Passat B6 2007) tesztel és látja, hogy bevan dugva. Auto-Scan indít, sok hozzáférési hibát dob ki. kocsiról lehúzva, majd visszadugva már nem látja, hogy csatlakoztatva van. Sem a passatot, sem octaviát, se felicát... semmit nem lát belőlük. Visszatöröltem már a programot újra telepítettem, de semmi... Csatlakozót szétszedve semmi forrasztási hiba nem látható. Esetleg valakinek ötlete? Soros csatin próbáljam? Valaki mentsen meg... Köszönet előre is!
Ha van vírusirtó a gépeden és nem tettél pár fájlt az " ellenőrzésből kizárt" amit kért akkor nem fog működni. nekem is karanténba tette aztán utána jó lett. Option menü tesztnél milyen kép jön ki?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |